• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Numuneler bana da gelmiş kokusunu çok beğendim ama ben hala unibaby kullanıyorum miranın cildi hassas bi süre daa devam edicem sonra bunu düşünebilirim
Ben de hala unibaby kullanıyorum. Elini filan silmem gerektiğinde içim rahat oluyor. Hem de hiç pisik olmadı çok şükür.

Bende primanin beyaz paketini kullaniyorum benim kizda hemen yara seklim de oluyo baskasi bunu korka korka kullandim hatta esim sakin kullanma dedi sonra kotu olur diye ben iki gun kullaninca sevdim cok yumusak bide sen uni baby yeni dogan mi kullaniyosun ben ilk sira onu kullandim cok da sevdim ama benim burda yok kucuk bi yerde oturuyom prima beyaz paket kullaniyom unuwipes de aldim onu da sevmedim
Bizim oturduğumuz yerde de yok canım unibaby internetten alıyorum ben. Bir de netten bez aldığımda prima beyaz paket hediye gondermisler kokusu çok tuhafti kullanamadim. Acaba hediye diye mi böyle kokuyor diye düşünmedim değil

Selam herkese hayırlı cumalar 3 gundur yuksek ateş ve titremeyle dr gıttık kusmada vardı tahlillerde kanda enfeksıyon çıktı yuksek oranda tabı 6 tane antıbıyotık iğne verdı tam dediğim gibi benden bulaştı yavruma vicdan azabı çok kötü her iğne canını yakıyo kan alırken morardı yavrum ateşimiz hala devam edıyo yukseldıkçe düşürüyorum ilk gece fitil bile düşürmedi tam da doğum gunu üzeri oldu inşaallah pazartesı ye kadar düzeliriz çok yorgun ve mutsuz huzursuz bir haftaydı son olur inşaallah
Çok geçmiş olsun.

bizim gökçeler uslu maşallah:)
Gökçede 3 saate bir kalkardı seyreltmeye başladı bu aralar.
Ama şimdi kalktığında sinirleniyo baya acıkmış oluyo. Oturtuyorum ben göğsümü açana kadar. Dizlerine vuruyo ağlayarak sıpa:))
Maşallah diyelim nazar değmesin :)
Gökçede acıktığı zaman çok ağlıyor.

uykusuzluktan bayılacam. her on beş dakikada uyanan oğlum var. sabah koca kişisinin gözünün içine baktım belki birsaat oyalar da uyurum diye. ödevi varmış beyefendinin arkasını dönüp çıktı. surat asınca da anlayış göster ödevim var diyo. bana kimse anlayış göstermiyo ama. boşanöa sebebimiz olacsk bu davranışları haberi yok.

Bu erkekler cok bencil oluyorlar. Esim kizima bakar ama ev isinde gerileme var bebek olmadan once daha cok yardim ediyordu. Bende bugun kizimin kahvaltisini hazirladim bakti ki ona kahvalti hazirlamiyorum bekledi bekledi sonrada kahbalti hazirlamaya basladi. Demekki bazi isleri yapmamak lazim. Bende bugun evi darmadagin biraktim is yapmadim yapmayacagimda ev daginikligi nasilmis gorsun. Simdi annemide aldim dugune gidiyorum. Esim kizimla evde kaldi. Belki evi toplar bi ümit iste.
uykusuzluktan bayılacam. her on beş dakikada uyanan oğlum var. sabah koca kişisinin gözünün içine baktım belki birsaat oyalar da uyurum diye. ödevi varmış beyefendinin arkasını dönüp çıktı. surat asınca da anlayış göster ödevim var diyo. bana kimse anlayış göstermiyo ama. boşanöa sebebimiz olacsk bu davranışları haberi yok.

Dis donemi mi canm?gunduz uyur belki de o ara dinlenirsin sen de.ilk aylar coj cektik biz uykusuzluktan esimle de cok kavga ederdik bu yuzden.insan cok yipraniyo gercekten.smdi de cok hareketli yerinde durmuyo yoruluyorm ama gece uyuyoruz en azindan

Ay bu adam beni delirtcek disari cikcaz gomlegimi utule dedi kizima yemek yedircektim o zaman sen kizin yemegini yedir ben de utu yapayim vakit kaybetmeyelim dedim hazirladim yemegi masanin ustune koydum birisi apartmandan daire almis asagiya cagarmis gitmis yemegi yedir utu yap hepsi bende ondan sonra sen evdwn cikamiyorsun diyor

Dis donemi mi canm?gunduz uyur belki de o ara dinlenirsin sen de.ilk aylar coj cektik biz uykusuzluktan esimle de cok kavga ederdik bu yuzden.insan cok yipraniyo gercekten.smdi de cok hareketli yerinde durmuyo yoruluyorm ama gece uyuyoruz en azindan
evet üst dişler çıkamadı bir türlü. oğlum da çok hareketli. gündüz uykumuzda böyle malasef

Kizlar hepinize selamlar uzun zamandr yazamadm ama arada grp okudum kiZmla ilk tatilimiz cok gZl geciyo masallah yemek konusunda sknti yok kldgmz otelde bebek büfesi yapmslar her ogun haşlanmış et sebzeler tavuk oluyo blender ve chicco nun ısıtıcısini koymslar bebe biskuvisini bebe muhallebisi va hersey var ama bzmki acaip meme duskunui oldu pek yemiyo bisey
Gunes kremi alacaklara benden tavsiye bz mustelanin gunes sütünü ve after sun almstim ikisndende cok memnun kaldm yalnz sut cok çabuk etkisini kaybedio sıvı baya cok yenilemek gerekiyo bence kremini alin
Benden smdlk bukdr son 2 gunümuz hasta olan bebislere ins gecmsler olsn hepinizi opuyorm

Kizlar kayinpeder ameliyat oldu esm surekli hastanede dogm gunune sayili gnler kaldi hla elbise bulamadm gdemiyormda cocukla bakmaya cok moralm bozuk:(

bu gün felaket bir sıcak var. Gökçeyi incecik giydirdim yinede bir sürü terledi sıpam. Hayvanat bahçesine dün gidememiştik bu gün götürdüm. Kedi köpek aslan kuş maymun ayı ne varsa hepsine bağıra bağıra güldü gökçe. Çok hoşuna gitti. Tavsiye ederim kızlar. Hele kuzulara ot falan uzattım onlar yerken gülüp gülüp durdu. En sevdiği şeyde deveydi:KK53:
Güya piknik alanında bisiklete falan bindircektik gökçeye hava bozduğu için eve geldik.
Akşam şampiyonluk maçı varmış eşim izlemeye gitti. Sezonun son maçı diye. Benim gönlümü almak içinde yemeği hazırladı. Fırına tavuk verdi. Mutfağı topladı. Gökçenin yemeğini yedirdi çamaşır astı:KK53:keşke hep böyle hamarat olsa ev hep düzgün olur:KK53:
Sıpam öğlen uyku uyumadı şimdi uyudu. Büyük ihtimalle sabaha kadar kalkmaz. Bende keyif yaparım:KK53:

Back
X