2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar misler gibi havaya uygun pek güzel bir haftasonu olsun inşallah
Bugün temizlik yok kuzuyla gezicez biz babada işte o gelene kadar kızkıza takılcaz akşamda inşallh kurabiyeleri denicem yemeğide dışardan söleriz artık yarına biraz temizlik birazda üçlü gezme :)

önce kağıt kavluya sarıyo canım tabiki

eşim tlfunu kırdı. çok kötü oldu bu. benimkini aldı mecburen. bende nokıa 5110 kıvamında bir telefona kaldım. ıphone dan 5110 a fena düşüş oldu
görümcemin bilgisayarını gaspettim internetsiz kalmayayım diye.
hava çok güzel burda da. eşim 5 gibigelirse inşallah. hayvanat bahçesine götürcez gökçeyi :) napıcak çokmerak ediyorum

allah baska dert vermesin :) parkta mutlu mesuttu azad git butun gun parkta otur bosver :)
Öyle yapıcam zaten hergün parktayyız, gören orada yaşayan evsizler sanır bizi. Hazırlandık yine bir ctesi millet uyurken biz parka gidicez akşama kadar oradayız

Ebebek de %50 indirimde oyuncaklar vardı, ben bakana kadar benim beğendiklerimin hepsi tükenmiş : (

Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş

Bazı bayanların cesaretlerine hayranım zaten :)
Ben bitaneyle zor baş ediyorum 2 tane olsa bize huni deyetmez direk deli gömleği gerekirdi heralde

Süper dadiyi izlemesek iyi olacak sanırım.benim zeynep bayaa etkilenmiş:) çok komik , sabah mutfakta kahvaltı hazırlıyorum oda yigitle odada oynuyo ama yiğit mizmizlanip huysuzlaniyo.zeynep o mizmizlandikca Hayır yiğit bunu bidaha tekrarlarsan doğru mola paspasina diye söyleNiye. Bu hatayi yaptığım için ozurdilerim ablacim de bakiyim diyo ama mutfakta onları dinlerken gülmekten koptum ben.

Bide bi kaç gündür yiğit kanepede otururken yere inmek için aşağı sarkmiyo popoyu donduruyo ayaklarını yavaş yavaş aşağı iterek kendi kendine inebiliyo düşmeden Bunu fark ettim.

aklıma bu video geldi
ben gökçeyi böyle görsem kalpten giderim heraldebişey olcak diye

Ben vermezdim Valla telefonumu

Evet bende gördüm :) ilki Sezaryen iken ikinci normal olmuş birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…