önce kağıt kavluya sarıyo canım tabikibız sallama aparatlarını takmadık hıc, ayaklarını, bızım kuzu sallanmayı sevmıyor. aman normal yatsınlar da sallanmasınlar :):)
cok gecmıs olsun canım , ay yavruların kan alınması benı bıtııyor zaten yavrum benım
eg canım gazete kadıgının kırı murekkebı ne oluyor ??helede nemlı cozulurken ıyıce emıcek murekkebını kirini
aynen bende öyle yaptım :))) ev çok büyük ama yinede çoğu şeyi koyacak yer bulamıyorumBen de ebeveyn banyosunu kiler yaptim
allah baska dert vermesin :) parkta mutlu mesuttu azad git butun gun parkta otur bosver :)Buradayım kızlar bir problem yok ama azadzede oldum iyice nefes almak dışında hiçbir iş yapamıyorum buraya yazmak da dahil
Öyle yapıcam zaten hergün parktayyız, gören orada yaşayan evsizler sanır bizi. Hazırlandık yine bir ctesi millet uyurken biz parka gidicez akşama kadar oradayızallah baska dert vermesin :) parkta mutlu mesuttu azad git butun gun parkta otur bosver :)
Bazı bayanların cesaretlerine hayranım zaten :)Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş
Bide bi kaç gündür yiğit kanepede otururken yere inmek için aşağı sarkmiyo popoyu donduruyo ayaklarını yavaş yavaş aşağı iterek kendi kendine inebiliyo düşmeden Bunu fark ettim.
Ben vermezdim Valla telefonumueşim tlfunu kırdı. çok kötü oldu bu. benimkini aldı mecburen. bende nokıa 5110 kıvamında bir telefona kaldım. ıphone dan 5110 a fena düşüş oldu
görümcemin bilgisayarını gaspettim internetsiz kalmayayım diye.
hava çok güzel burda da. eşim 5 gibigelirse inşallah. hayvanat bahçesine götürcez gökçeyi :) napıcak çokmerak ediyorum
Evet bende gördüm :) ilki Sezaryen iken ikinci normal olmuş birde.Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş
bende vermicektimde iş yerinde birimler arası iletişimi whatsappla foto göndererek sağlıyolar. teknolojik çalışıyolarBen vermezdim Valla telefonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?