İyi yapmissin canim ne guzel toplamissin gardrobu ben cocuklarinkini topladim yazlik kislik degisimi yaptim bizim gardrop duruyor kisliklar ve yazliklar birlikte onu da hallettim mi iyi olacak bugun buzdolabini bosalttim butun parcalarini sokup yikadim Ece uyurken iyi oldu ben en azindan dolap iclerini halledersem temizlige gelecek olan bayan cam kapi butun odalari elden gecirir supurup siler halilarimida yikatcam kisin hep yuzeysel yaptim isleri simdi dip kose temizlemek istiyorKutularim da geldi gardrobu topladim fazlaliklari gonderdim sadece emrenin karyolasini odasina tasimak kaldi.babamz halletck haftasonu.yatak odasinda hem karyola hem de park yatak var
Hosgeldin serifben de geldim
Kutularim da geldi gardrobu topladim fazlaliklari gonderdim sadece emrenin karyolasini odasina tasimak kaldi.babamz halletck haftasonu.yatak odasinda hem karyola hem de park yatak var
Benin evde buyuk canim bende bitiremiyorum bu eve tasinirken ne guzel buyuk ev diye heveslenmistim ama cok yorucu ebeveyn banyosu var normal banyoyu kullandirtmiyorum hepimiz ebeveyni kullaniyoruz birde oranin banyosu dusakabini ugrasamam lavabo ve wc sini kullaniyor cocuklar banyo yasakHosgeldin serif
Ooff yatak odasi buyuk desene ne guzel :) benim ev kutu gibi isini de bit urlu biteremiyom
İyi yapmissin canim ne guzel toplamissin gardrobu ben cocuklarinkini topladim yazlik kislik degisimi yaptim bizim gardrop duruyor kisliklar ve yazliklar birlikte onu da hallettim mi iyi olacak bugun buzdolabini bosalttim butun parcalarini sokup yikadim Ece uyurken iyi oldu ben en azindan dolap iclerini halledersem temizlige gelecek olan bayan cam kapi butun odalari elden gecirir supurup siler halilarimida yikatcam kisin hep yuzeysel yaptim isleri simdi dip kose temizlemek istiyor
Hosgeldin serif
Ooff yatak odasi buyuk desene ne guzel :) benim ev kutu gibi isini de bit urlu biteremiyom
Ben de ebeveyn banyosunu kiler yaptimBenin evde buyuk canim bende bitiremiyorum bu eve tasinirken ne guzel buyuk ev diye heveslenmistim ama cok yorucu ebeveyn banyosu var normal banyoyu kullandirtmiyorum hepimiz ebeveyni kullaniyoruz birde oranin banyosu dusakabini ugrasamam lavabo ve wc sini kullaniyor cocuklar banyo yasak
En guzeli canim kiler iyi oluyor bizde kilere raf yaptik mutfagim kucuk benim sadece kullandigim esyalar mutfakta kalan herseyi kilere koydum mutfagim rahatladiBen de ebeveyn banyosunu kiler yaptim
hersey iyi güzel de şimdi, benimde kara kara düşündüğüm tek şey bu terasın işinin içinden nasıl cikicam ben. Bu evim orta çok küçükde değil buyukde bunu zor bitiriyorum acaba yukarda kafayı yermiyim:)Benin evde buyuk canim bende bitiremiyorum bu eve tasinirken ne guzel buyuk ev diye heveslenmistim ama cok yorucu ebeveyn banyosu var normal banyoyu kullandirtmiyorum hepimiz ebeveyni kullaniyoruz birde oranin banyosu dusakabini ugrasamam lavabo ve wc sini kullaniyor cocuklar banyo yasak
sen simdiden birine bakmaya basla hem tasinma temizligine hemde 15 gunde bir gelir yoksa isiniz zor valla 3+1 cocuk :)hersey iyi güzel de şimdi, benimde kara kara düşündüğüm tek şey bu terasın işinin içinden nasıl cikicam ben. Bu evim orta çok küçükde değil buyukde bunu zor bitiriyorum acaba yukarda kafayı yermiyim:)
Bu evimde gelmesine rağmen zorlaniyorum Yukarda 15 gunde bir değil haftada bir gelmesi gerek hatta. Yoksa ben Huniyi kesin takarim artık:)) ama şimdiden herkes söz verdi kızlar odalarını dagitmayacak toplayacak eşim biraz daha dikkat edip bana yardımcı olacak yoksa yetismem imkansız. İnşallah sözlerinde dururlar Hiiiiiç umudum yok ama.sen simdiden birine bakmaya basla hem tasinma temizligine hemde 15 gunde bir gelir yoksa isiniz zor valla 3+1 cocuk :)
Benin evde buyuk canim bende bitiremiyorum bu eve tasinirken ne guzel buyuk ev diye heveslenmistim ama cok yorucu ebeveyn banyosu var normal banyoyu kullandirtmiyorum hepimiz ebeveyni kullaniyoruz birde oranin banyosu dusakabini ugrasamam lavabo ve wc sini kullaniyor cocuklar banyo yasak
Valla yorucu oldu ama bitti sayilir.tabi perde cam falan hic el surmedm ramazandan sonra tasinirm diye.yeni eve gecince yikarm onlari da 1 ay icin ugrasamycam
Evet canm buyuk yatak odamiz:)ben bi de pek esya sevmem o yuzden yerimiz genis:)
bnde ebeveyn bnyosunu kiler yaptm kullanmadgim esya neararsan orda. Bir tuvalet uc bnyo var biri kiler olduBenin evde buyuk canim bende bitiremiyorum bu eve tasinirken ne guzel buyuk ev diye heveslenmistim ama cok yorucu ebeveyn banyosu var normal banyoyu kullandirtmiyorum hepimiz ebeveyni kullaniyoruz birde oranin banyosu dusakabini ugrasamam lavabo ve wc sini kullaniyor cocuklar banyo yasak
ya bnde kasindim dun yanaklarim kasindi hep terden olablirmii cnm sicaktanAy kizlar uyuyamiyorum cok uykum var aslinda kasinti tuttu beni kollarim bacaklarim yanaklarim surekli kasiniyor birsey mi dokundu bana ne oldu anlamadim
oh oh İyi tatiller size o zaman:)gunaydiinnnn teyzeleerrr biz ananemize kaciyoz bugun sali doncem tatile gidiyom :))
İnşallah dediğin gibi olur canım banada temizle temizle bitmezmiş gibi geliyo ya bakalım yaşayıp görücez artık.Aslinda buyuk ev daha kolay olur temizlerken esyalar falan yerleskin olur hem daha kolay biter benim ev kucuk tikis tikis oldugu icin ugrastirici oluyo yatak odasi takiminin bi kismi kucuk odamda bi tek dolabimla yatagim yatak idasinda tikis tepis bide park yatagi sigdirdim gececek kadar yerimiz kaldi
Bende Gökçemin çamaşırlarını ütüleyip uyuya kaldım dün akşam :) muhabbette gelemedim. Ama şu sıralar topiğimiz pek IssızEe bizde kendimiz devam edelim muhabbete hem kimsecikler de duymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?