2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok geçmiş olsun. çokiyi anlıyorum sizi oğlum hasta olduğu zaman kalbim yerinden sökülüyo gibi hissediyorum. ama kendinizi suçlamayın. hangi anne bebeğini bile bile hasta eder. inşallah çabucak atlatır

gecmis olsun canm biz de iki ay once ayni durumdaydk hatrlyosan 3 gun hastamede yattk kaninda enfeksyon cikmsti.ates 3-4 gun suruyo malesef ve igneler de bikac gun icinde anca etki ediyo skma canini dogmgununu de ertelersn olmadi bebis iyi olsun da.kendini de suclama bize de babaanneden bulasmisti

Annelerin ywrini kim tutar ya:)ben mikrodalgaya attgm icin direkt buzdolabi posetne koyuyodm valla ama gazete de iyi fikirmis:)

Slmlar herkese.. Aren emeklemeye başladığından beri çok zorlanıyorum yürüdüğün de neler olabilecegini tahmin bile edemiyorum..
E emiragam çok geçmiş olsn inş. düzelirsiniz hemen. Kendini hiç suçlama bende geçen çekyattan düşürdüm. Hiçbirimiz onların zarar görmelerini istemeyiz ama bazen olmuyor işte.
Bu arada bende 3 2 1 poğaçadan yaptm. Ben yarısını peynir ve maydanozla yarısını da zeytin dilimlerinin içine kekik koyarak yaptım. Çok güzel oldular. Bende şeker koymadım unuda kafama göre koydum.

Bizim park Yatak da yayiuor tirmanmak istiyor ama korkuyo cunku icine dusuyo bizimki kanz park yatak sadece sallamasi biraz zor
bız sallama aparatlarını takmadık hıc, ayaklarını, bızım kuzu sallanmayı sevmıyor. aman normal yatsınlar da sallanmasınlar :):)

cok gecmıs olsun canım , ay yavruların kan alınması benı bıtııyor zaten yavrum benım
eg canım gazete kadıgının kırı murekkebı ne oluyor ?? helede nemlı cozulurken ıyıce emıcek murekkebını kirini

İlk yürümeye başladıklarında çok zor oluyor canım, tam dengeyi sağlayamadıkları için sürekli düşme tehlikesi yüzünden dibinden ayrılamıyorsun. Ama biraz zaman geçince hem dengelerini sağlıyorlar hemde kendilerine güvenleri geliyor biraz daha kolaylaşıyor.

Ben diyecwktim cilek gazteye elimizi bile surdugun zaman ne kadar boya falan eline gecmis oluyo hele yiyecege kullandigimi dusunemiyom bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…