• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar misler gibi havaya uygun pek güzel bir haftasonu olsun inşallah
Bugün temizlik yok kuzuyla gezicez biz babada işte o gelene kadar kızkıza takılcaz akşamda inşallh kurabiyeleri denicem yemeğide dışardan söleriz artık yarına biraz temizlik birazda üçlü gezme :)

bız sallama aparatlarını takmadık hıc, ayaklarını, bızım kuzu sallanmayı sevmıyor. aman normal yatsınlar da sallanmasınlar :):)

cok gecmıs olsun canım , ay yavruların kan alınması benı bıtııyor zaten yavrum benım :KK43:

eg canım gazete kadıgının kırı murekkebı ne oluyor ??o_O helede nemlı cozulurken ıyıce emıcek murekkebını kirinio_Oo_O
önce kağıt kavluya sarıyo canım tabiki

eşim tlfunu kırdı. çok kötü oldu bu. benimkini aldı mecburen. bende nokıa 5110 kıvamında bir telefona kaldım. ıphone dan 5110 a fena düşüş oldu :KK53:
görümcemin bilgisayarını gaspettim internetsiz kalmayayım diye.
hava çok güzel burda da. eşim 5 gibigelirse inşallah. hayvanat bahçesine götürcez gökçeyi :) napıcak çokmerak ediyorum

allah baska dert vermesin :) parkta mutlu mesuttu azad git butun gun parkta otur bosver :)
Öyle yapıcam zaten hergün parktayyız, gören orada yaşayan evsizler sanır bizi. Hazırlandık yine bir ctesi millet uyurken biz parka gidicez akşama kadar oradayız :(

Ebebek de %50 indirimde oyuncaklar vardı, ben bakana kadar benim beğendiklerimin hepsi tükenmiş : (

Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş :D

Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş :KK70:
Bazı bayanların cesaretlerine hayranım zaten :)
Ben bitaneyle zor baş ediyorum 2 tane olsa bize huni deyetmez direk deli gömleği gerekirdi heralde

Süper dadiyi izlemesek iyi olacak sanırım.benim zeynep bayaa etkilenmiş:) çok komik , sabah mutfakta kahvaltı hazırlıyorum oda yigitle odada oynuyo ama yiğit mizmizlanip huysuzlaniyo.zeynep o mizmizlandikca Hayır yiğit bunu bidaha tekrarlarsan doğru mola paspasina diye söyleNiye. Bu hatayi yaptığım için ozurdilerim ablacim de bakiyim diyo ama mutfakta onları dinlerken gülmekten koptum ben.:KK70:

Bide bi kaç gündür yiğit kanepede otururken yere inmek için aşağı sarkmiyo popoyu donduruyo ayaklarını yavaş yavaş aşağı iterek kendi kendine inebiliyo düşmeden Bunu fark ettim.

aklıma bu video geldi:KK53:
ben gökçeyi böyle görsem kalpten giderim heraldebişey olcak diye:KK53:

eşim tlfunu kırdı. çok kötü oldu bu. benimkini aldı mecburen. bende nokıa 5110 kıvamında bir telefona kaldım. ıphone dan 5110 a fena düşüş oldu :KK53:
görümcemin bilgisayarını gaspettim internetsiz kalmayayım diye.
hava çok güzel burda da. eşim 5 gibigelirse inşallah. hayvanat bahçesine götürcez gökçeyi :) napıcak çokmerak ediyorum
Ben vermezdim Valla telefonumu :KK45:

Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş :KK70:
Evet bende gördüm :) ilki Sezaryen iken ikinci normal olmuş birde.

Back
X