Maşallah de aman:))Hira iki haftadr huysuz bnmde snirlerm tavan yapmis durumda dun evdeydi esim bnm yuzume bakinca sok oldu cnku cok uykuszdum gozlerim kuculmustu birazda aglamistm oyuzden tabi.bn calisirken hep ev temzligine yardm ederdi istdn ckinca elini surmedi. En son bn hamileyken yapmisti temzlik. Dun oyle bi temzlk yaptiki bal dok yala bnyoyu tuvaleti bile cifledi kapi bile sildi soktaym hla bide sabahn korunde ise gtti uzuldm gderken cok yoruldu dye bugunde salonu beraber ysparz dedi gelinceacaba kafasina bisrymi dustu yda bnm son zamnlardaki tavirlarimdan
Günaydın bayanlar.
Ekmek alayım diye bime gittim piknik seti varmış. Çantası çok güzel içi kaplamalı olanlardan. Tabak bardak seyi plastik birde piknik örtüsü vardı. Örtüyü aldım gökçeyle dışarı çıkınca sererim otururuz diye. Almak isteyen varsa bakın derim güzeller.
Birde fisherın kuleleri var 7.50 lira. Play skoolun vardı evde onları çok seviyodu bunlarıda aldım dayanamadım
3 ğpaket ? kabartma tozu çok değil mi yahu3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)
masallah masallahMaşallah de aman:))
Seni öyle görünce dayanamadı demekki:)
Helal olsun enişteye
fisher'in çin malı diye almadım ağzına alıyor hep diye o plastikleriGünaydın bayanlar.
Ekmek alayım diye bime gittim piknik seti varmış. Çantası çok güzel içi kaplamalı olanlardan. Tabak bardak seyi plastik birde piknik örtüsü vardı. Örtüyü aldım gökçeyle dışarı çıkınca sererim otururuz diye. Almak isteyen varsa bakın derim güzeller.
Birde fisherın kuleleri var 7.50 lira. Play skoolun vardı evde onları çok seviyodu bunlarıda aldım dayanamadım
Aslında o olay şöyle. Mesela kullandığımız bir çok büyük marka çinde üretilir. Nike mesela amerikan markasıdır ama tek bir ayakkabısı bile amerikada üretilmemiş daha. İş gücü maliyeti düşük olduğu büyük firmalar daha fazla kazanç sağlamak amacıyla vietnam çin gibi ülkelerde üretim yapıyolar. Playskool da çinde üretilir. Ama avrupabirliği standartlarına uygunluk belgeleri var hepsinin. Çocuklar için zararlı olabilecek maddeler bulunmuyo yani.Gıda maddelerinde dermokimyasal ürünlerde önemlidir nerde üretildiği. Çünkü kullanılan malzemelerin taşınabilirliği sıkıntılı. Ama bu tür ürünlere güvenebilirsiniz uygunluk belgesi varsafisher'in çin malı diye almadım ağzına alıyor hep diye o plastikleri
Surat kargoyla geldikizlar bu sleepy lwr hangi kargoyla geldi size
3 ğpaket ? kabartma tozu çok değil mi yahu
beni de sabah surat kargodan aradilar uyuyodum anlamadim adres sordu ondan dedimSurat kargoyla geldi
İçine şeker koyduğumuz için kab.tozunun tadını bastiriyo şeker.eğer konulmazsa o zaman hafif bi acimsilik oluyo.Yok canm ben de ayni seyi sormstm tarifi duydugmda ama hic tadi bile gelmiyo:)mayali pogaca gibi hatta daha hafif
banyo icin bisey dedimi gidip sorcam bende ona gore şu pasta patlatmayi yapcam cunku olmazsa bigun once yaparim simdi asi halsizligi falan olurŞimdi sağlık ocağından geldik, 1 yaş aşıları vuruldu oğluşumun 3 tane birden. Daha öncekilerde ateş falan olmamışyı umarım bunlarda da olmaz
ben koymadim 1 cay kasigi tuz koydum sadece ama aci olmadi guzeldi ama gununde yapip tuketilcek bisey ertesi gune kaldimi yumusak ama bogazda kalan bisey oluyo :)İçine şeker koyduğumuz için kab.tozunun tadını bastiriyo şeker.eğer konulmazsa o zaman hafif bi acimsilik oluyo.
Yıkayabilir miyim diye sordum hemşire yıkayabilirsin dedibanyo icin bisey dedimi gidip sorcam bende ona gore şu pasta patlatmayi yapcam cunku olmazsa bigun once yaparim simdi asi halsizligi falan olur
ben koymadim 1 cay kasigi tuz koydum sadece ama aci olmadi guzeldi ama gununde yapip tuketilcek bisey ertesi gune kaldimi yumusak ama bogazda kalan bisey oluyo :)
ayy canım duygulandırdın beni valla ne güzel yazmışsın nice böyle güzel yaşları olsun oğlunun iyiki doğmuş yavrucuğun...Bugün benim canım oğlumun doğduğu gün, geçen yıl bugün hastaneye korka korka gitmiştim. Kucağıma minicik bişey verdiler aman allahım 2 tane kocaman göz bana bakıyodu, öylece bakıştık bi süre emzirirken. İçimden ben bununla napıcam şimdi nasıl büyütücem acaba diye düşünmüştüm kafamda onlarca soru vardı, evet hayatımın en zor 1 yılını geçirdim tek başıma büyüttüm bebeğimi, bazen ağladım, bazen sinirlendim kızdım, uykusuz kaldım, yoruldum çok yoruldum ama benim için dünyada ondan daha güzel bi canlı daha yok, bana ondan güzel sarılan yok, ondan daha güzel bakan yok, ondan daha güzel kokan yok
O benim parçam canımın yarısı allaha binlerce kez şükürler olsun onu bana verdiği için, allah onun acısını bana göstermesin. Allah hiçbir bebeğin acısını göstermesin, annelerinden ayırmasın
yaa benimki yaşına girecek hala yürümüyor malesef tembel çıktıPogaca yada kurabiye yapilip dagitiliyor bir tanesine para konuyor kime cikarsa hediye aliyor birde iyi ayak bas parmaggina kurdele baglaniyor hizli biri kosaeak gelip kurdelyi kesiyorki oda hizli yurusun dusmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?