Burdada baya yağmur yapıyo. Hava o kadar bunaltıcı kiElektirik gittiGök gürlüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdada baya yağmur yapıyo. Hava o kadar bunaltıcı kiElektirik gittiGök gürlüyor
Burasına aynı. Neyseki eve geldikten sonra başladı yağmur :)Burdada baya yağmur yapıyo. Hava o kadar bunaltıcı ki
çok geçmiş olsun. çokiyi anlıyorum sizi oğlum hasta olduğu zaman kalbim yerinden sökülüyo gibi hissediyorum. ama kendinizi suçlamayın. hangi anne bebeğini bile bile hasta eder. inşallah çabucak atlatırSelam herkese hayırlı cumalar 3 gundur yuksek ateş ve titremeyle dr gıttık kusmada vardı tahlillerde kanda enfeksıyon çıktı yuksek oranda tabı 6 tane antıbıyotık iğne verdı tam dediğim gibi benden bulaştı yavruma vicdan azabı çok kötü her iğne canını yakıyo kan alırken morardı yavrum ateşimiz hala devam edıyo yukseldıkçe düşürüyorum ilk gece fitil bile düşürmedi tam da doğum gunu üzeri oldu inşaallah pazartesı ye kadar düzeliriz çok yorgun ve mutsuz huzursuz bir haftaydı son olur inşaallah
ben de doracaktım ama belki hözümden kaçmıştır dedim.@apriori11 son Günlerde görünmüyor mu yoksa ben mi göremiyorum.
Selam herkese hayırlı cumalar 3 gundur yuksek ateş ve titremeyle dr gıttık kusmada vardı tahlillerde kanda enfeksıyon çıktı yuksek oranda tabı 6 tane antıbıyotık iğne verdı tam dediğim gibi benden bulaştı yavruma vicdan azabı çok kötü her iğne canını yakıyo kan alırken morardı yavrum ateşimiz hala devam edıyo yukseldıkçe düşürüyorum ilk gece fitil bile düşürmedi tam da doğum gunu üzeri oldu inşaallah pazartesı ye kadar düzeliriz çok yorgun ve mutsuz huzursuz bir haftaydı son olur inşaallah
Canım annem. Dışardan hazır almayalım diye ayda bir gün oturup 10 tepsi falan poğaca yapardı4 çocuk bi de babam olunca bi aydan az gidiyo neredeyse.
Hepsini buzdolabı poşetine koyup buzluğa atar. Akşam yatmadan önce hepimize ikişer tane çıkarır açığa koyar sabaha taptaze yumuşacık olur.
Ama buzluğa koyarken gazetenin içine koyup öyle buzdolabı poşetine koyuyo. Çıkarınca kendi kendine buzu çözülürken gazete nemini alıyomuş.
bız sallama aparatlarını takmadık hıc, ayaklarını, bızım kuzu sallanmayı sevmıyor. aman normal yatsınlar da sallanmasınlar :):)Bizim park Yatak da yayiuor tirmanmak istiyor ama korkuyo cunku icine dusuyo bizimki kanz park yatak sadece sallamasi biraz zor
cok gecmıs olsun canım , ay yavruların kan alınması benı bıtııyor zaten yavrum benımSelam herkese hayırlı cumalar 3 gundur yuksek ateş ve titremeyle dr gıttık kusmada vardı tahlillerde kanda enfeksıyon çıktı yuksek oranda tabı 6 tane antıbıyotık iğne verdı tam dediğim gibi benden bulaştı yavruma vicdan azabı çok kötü her iğne canını yakıyo kan alırken morardı yavrum ateşimiz hala devam edıyo yukseldıkçe düşürüyorum ilk gece fitil bile düşürmedi tam da doğum gunu üzeri oldu inşaallah pazartesı ye kadar düzeliriz çok yorgun ve mutsuz huzursuz bir haftaydı son olur inşaallah
eg canım gazete kadıgının kırı murekkebı ne oluyor ??Canım annem. Dışardan hazır almayalım diye ayda bir gün oturup 10 tepsi falan poğaca yapardı4 çocuk bi de babam olunca bi aydan az gidiyo neredeyse.
Hepsini buzdolabı poşetine koyup buzluğa atar. Akşam yatmadan önce hepimize ikişer tane çıkarır açığa koyar sabaha taptaze yumuşacık olur.
Ama buzluğa koyarken gazetenin içine koyup öyle buzdolabı poşetine koyuyo. Çıkarınca kendi kendine buzu çözülürken gazete nemini alıyomuş.
Slmlar herkese.. Aren emeklemeye başladığından beri çok zorlanıyorum yürüdüğün de neler olabilecegini tahmin bile edemiyorum..
E emiragam çok geçmiş olsn inş. düzelirsiniz hemen. Kendini hiç suçlama bende geçen çekyattan düşürdüm. Hiçbirimiz onların zarar görmelerini istemeyiz ama bazen olmuyor işte.
Bu arada bende 3 2 1 poğaçadan yaptm. Ben yarısını peynir ve maydanozla yarısını da zeytin dilimlerinin içine kekik koyarak yaptım. Çok güzel oldular. Bende şeker koymadım unuda kafama göre koydum.
Ben diyecwktim cilek gazteye elimizi bile surdugun zaman ne kadar boya falan eline gecmis oluyo hele yiyecege kullandigimi dusunemiyom bilebız sallama aparatlarını takmadık hıc, ayaklarını, bızım kuzu sallanmayı sevmıyor. aman normal yatsınlar da sallanmasınlar :):)
cok gecmıs olsun canım , ay yavruların kan alınması benı bıtııyor zaten yavrum benım
eg canım gazete kadıgının kırı murekkebı ne oluyor ??helede nemlı cozulurken ıyıce emıcek murekkebını kirini
![]()
Ben de gazete hic kullanmiyorum yiyeceklere zararli oldugunu duymustum hep kagit havlu kullaniyorumBen diyecwktim cilek gazteye elimizi bile surdugun zaman ne kadar boya falan eline gecmis oluyo hele yiyecege kullandigimi dusunemiyom bile
Aynen cok sessiz:)Topik pek sessiz issiz adaya donmus resmen![]()
Kimsecikler yok :/Topik pek sessiz issiz adaya donmus resmen![]()
Aynen cok sessiz:)
Aynen cok sessiz:)
Kimsecikler yok :/