2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
işlerimiz bu sıralar acayip acayip durgun....malumunuz dersaneler kapatılacak denildiğinden beri kimseciklerin doğru düzgün uğradığı yokkkk..piyasa mahfoldu....bir gerçek var..çocukların bu kadar dersaneye bağlı olmalarını bende çok sevmiyor ve tasvip etmiyorum hiçi okul hsonu dershane..dışarıda gezmek oynamak yok...halbuki oyun oynarken ne kadar çok şey öğrenirdik biz..kendimizi korumayı hakkımızı aramayı düşmeyi kalkmayı.. ama...lütfen canım öğretmenlerim üstüne alınmasın okullarda eğitim kalitesi gittikçe düşüyor bomboş ders kitapları ...kötü bir nesil habercisi..keşke eğitimi önce düzeltselerde sonra kapatmaya kalksalardı...her okul için her öğretmen için demiyorum lütfen kızmayın bana.....neyse bunu konuşmanın yeri burası değil..

işler durgun olunca bütün gün sandalye tepesinde çoook bunlaıyorum heleki dışarıda hava bu kadar güzel iken..sabahtan beri film dizi bişiler seyrediyorum...yüzüklerin efendisini bile seyrettim belki 10binkere seyretmişimdir ki çok severim...ayy bunaldım çok..yalnızımda bugün..beraber çalıştığım arkadaşımın izin günü...kapı önüne çıkamıyorum...çığlıkkkkkkkkkkkk atmak istiyorummmmmmmmmm.........resmen kendimi yemeğe verdim...oda ağır geldi şimdi ofiste dolanıp duruyorum...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bende çooook sıkılıyorummmm bugüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn hava çok sıcakk gezmelik kopmalıkk :KK76: eğitim konusunda sana katılıyorum..çocuklar dersanesiz sınav kazanamaz cümlesini kafamıza kazımış durumdaydık..derstede nasıl olsa dersanede tekrarını yaparız diye çocuklar ders bile dinlemez oldular..ayrıca dikkat çektiğin diğer hususta önemli..okuldan çık dersaneye git..hafta sonu sabah kalk dersaneye git..hayırlısı olsun hakkımızda..bizim evlatlarımız içinde..
 
ah canım bu kas ağrıları kemik ağrıları kaburga ağrıları çoğumuzda mevcut..hani ters bir hareket yada ani bir hareket yapmadın değil mi hamilelikten dolayı olan bir ağrı..hani çok çok dayanamıcak gibiysen doktorunla görüş mutlaka canım...geçmiş olsun çookkkkkk....:KK16:



hoşgeldin hoşgeldin :) biz bir burdayız bir facedeki sayfamızda....mutluluğumuzu endişelerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi ağrılarımızı sızılarımızı paylaşıyoruz hepberaber :) ne iyi yaptın da geldin..oğluşun olacak sanırım..adını düşündünüz mü canım..hazırlıkların ne alemde

Hoşbulduuukkk hoşbulduukkk :))) facedeki sayfayı daha bugün keşfettim... şimdilik sadece beğendim :KK9: çok güzel insanın aynı durumu paylaşan birileri ile her türlü paylaşımda bulunabilmesi :KK54: evet cnm oğluşum olacak, minik prensimmmm... isim de bulduk :KK34: bebişimin adı hayırlısıyla ALİ SIRAÇ olacak... senin bebişin cinsiyeti ne? İsim düşündünüz mü? Hazırlıklarım şöyle: bir kaç giysi aldım bebişime ve kanguru çantası aldım (bebişimi babası veya ben taşıyabilmemiz için). Henüz yatak veya araba almadım maalesef :KK43: inşallah pek yakında o işlerimi de hallederim...
 
ben de çok vicdan azabı çekiyorum hala daha bir de herkes kilo al bebek gelişmiyordur diyor ama doktorum öyle birşey demedi tam tersi çok kilo alınmasına baya karşı çıkıyor ama yine de huzur duyamıyorum bu konuda bir türlü :KK43:

Cnm benim doktorum da her hangi bir şey demedi... Kilon iyi bebişin de iyi dedi... Bu az da olsa viçdanımı rahatlattı :KK76: Bebişler sağlıklı olsun yeter bize...:emir_bebek: Sende üzme kendini, bak sen üzüldükce bebiş de üzülür :KK20:
 
Canım benim, kontrolüm yok yarın. Karıştırdın herhalde. Teşekkür ederim beni düşündüğün için:-)

Iyi haberler , güzel boy-pos ölçüleri bekliyoruz:-)

Sonrasında daha çok ihtiyacımız olacağı için, 3 hafta kalasıya kadar çalışmak bence de en doğrusu. Ama istersen durumuna bir bak. Zor geliyorsa da yapacak bişey yok. Alır raporunu gidersin canım

Bizim için bir sıkıntı yok canım. Oraya da bekleriz tabiki.


Çatı ağrısı nası oluyor ki acaba? Benim 3 gündür sağ bacağımın içi yürürken cektiriyor bacağımı. Kasık ağrısı desem değil, ne olduğunu anlayamadım. Gece bir taraftan digerine dönerken de kramp giriyor. Neyim eksik de böyle oluyor acaba?


Hayır ama ağlamak yok. Bebeklerimizin dogacakları saat bile belliyken, neden kendini de bebegini de yıpratıyorsun canım? Bak kaçıncı haftana gelmişsin, Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde de doguracagız hepimiz. Bol dua et, canım benim. Unutma risk hepimizde var.

Ne güzel yazmissin canım. Doğru o günlerin tadı yok artık. Hele simdiki çocuklar nasıl ah bir bilsen. Benim öğrenciler mini mini, laflar kooocaman. Nesil değişti.

Hoşgeldin aramıza. Allah hayırlı, ömürlü etsin senin bebeğini de:-)


Hoşbulduk :) amiiinnn, cümlemizin bebişleri hayırlı ve uzun ömürlü olur inşallah... Allahım hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah..
 
Geçen hafta iyi haberlerini almıştık, tekrar raporda almıştın hatırladığım kadarıyla, 30. haftalardasın çok şükür, riskli dönemleri rahatlıkla atlatacaksın inşallah, iğneyi de hatırlat istersen doktoruna...



Doktorlar en iyisini bilir, korkmana gerek yok, pek çok kişi oluyor bu iğneyi, inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz :nazar::emir_bebek::nazar:



İdrar kültüründe numune verirken, önce idrarını birazcık dışarı yapıyorsun, sonra verilen kaba biraz yapıyorsun, en son kısmını tekrar dışarı yapıyorsun. Yani idrarın ilk ve son bölümünü kaba yapmıyor, sadece orta bölümünü yapıyorsun. Daha önce bi hemşire ve doktor söylemişti. Eğer idrar yaparken yanman yoksa büyük ihtimal gebelikten dolayı akıntın varsa o çıkmıştır ve dokotr tedbiren kültür istemiştir. Geçmiş olsun.


Teşeekkür ederim verdiğin bilgiler için




iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Merhaba güzel anneler aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz aramıza melodi arkadaşımız taburcu olmuş ne güzel inşallah kısa süre içinde bebeğide taburcu olur bende dün pufpuff un msjından sonra sağlık ocağında takibimi yapan hemşiremi aradım sağolsun çok ilgili birisi yarın gel bütün tahlillerini yapalım dedi bende sabah asm ye gittim şeker yüklemem dahil bütün tahlillerim yapıldı karaciğer fonksiyon tahlillerim falan hepsi ama gece uyancak kadar kaşıntım yok bide 2 gündür hiç kaşınmadım daha iyiyim inşallah iyi çıkar pazartesi çıkıcak sonuçlarım...:44:

Hoşbulduukkk :))))
 
Canım 30 lu haftalardasın, inşallah 36-37 leride görürsün, ağlayıp rahmini kasma, iyi şeyler düşün. Yalnız yarın taşınma işin varmış. İnşallah yardımcı olacak yakınların vardır. Hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil. Yatağın ve yemek yiyeceğin tabağın yerleşsin yeter. Diğerlerini zamanla yerleştirirsin. Acele etme, yavaş yavaş yerleşirsin.
Daha önce zaman zaman araştırmıştım. İlk etap 24. hafta, doğanların yarıdan çoğu yaşıyor, sonra 28, rahatlık, 32 de doğum çok, ikizler genelde 32 de alınıyor, 34+3 de ciğer gelişimi vs. tamamlanıyor, 36-37 de küveze gerek kalmıyor, çoğu kişinin zaten suyu geliyor ve normal doğum gerçekleşiyor. 40 ı gören az.



Gülümseyerek okudum :)



Çok sevindim melodi ve yaren in iyi olmalarına. Allah yarene hayırlı, uzun ömürler nasip etsin, inşallah çabucak toparlanır ve küvezden çıkıp annesinin kollarına kavuşur; melodiye güzel güzel güle güle büyütmeyi nasip eder...


Evet yarın taşınma işim var ben sabahtan teyzeme goturucek eşim karışmıycm zaten hiç çünkü oturmam bie yasak hep yatmk zorundayım sağolsun eşim kardeşim annem ve kayınvalidem halledıcekler kendı evıme yabancı gıbı olucam:KK14:
 
Hoşbulduuukkk hoşbulduukkk :))) facedeki sayfayı daha bugün keşfettim... şimdilik sadece beğendim :KK9: çok güzel insanın aynı durumu paylaşan birileri ile her türlü paylaşımda bulunabilmesi :KK54: evet cnm oğluşum olacak, minik prensimmmm... isim de bulduk :KK34: bebişimin adı hayırlısıyla ALİ SIRAÇ olacak... senin bebişin cinsiyeti ne? İsim düşündünüz mü? Hazırlıklarım şöyle: bir kaç giysi aldım bebişime ve kanguru çantası aldım (bebişimi babası veya ben taşıyabilmemiz için). Henüz yatak veya araba almadım maalesef :KK43: inşallah pek yakında o işlerimi de hallederim...

benimde kızım olucak kısmetse canım..Asya Melek ismi........bende sadece giyim üzerine aldım..henüz hiçbirşeysi hazır değil..bu ay tamamlamayı düşünüyorum inşallah.....heleki arkadaşımız 27.haftalıkken doğum yapınca heyecan telaş sardı.....
 

canım mesajın aslını bulamadım, bende bunu alıntıladım:KK1: şeker yükleme sonuçlarının normal çıktığını ve köftenin iyi olduğunu okudum alıntılarda:nazar: kocaman bir maşallah size...

Kızlar hepinize yazdıklarınız için ve destegınız için ayrı ayrı teşekkur ediyorum moralın çok bozuk dunden berı kendıme engel olamıyorum sürekli ağrıyorum

canım neden ağlıyorsun yapma lütfen kendini de bebeğini de üzme, 30.haftadasın maşallah... iyi olacak herşey hiç korkma...:KK16:

dün okuduğum kadarıyla bir arkadaşımız daha vardı erken doğum riski olan ama msjını bulamadım, üzülmeyin kızlar sakın, hayırlısı ile gelecek bebeklerimiz...:nazar:
 
ben çıkıyorummmmm.....işleri tamamlayıp eve gideyim bende artık......hepinize hepimize endişesiz güzel sağlıklı huzurlu bol tepikli akşamlar geceler olsun...meleklerimize kavuşmaya bir gün daha yaklaştık......hepinizi öpüyorum canlar... :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
 
canım mesajın aslını bulamadım, bende bunu alıntıladım:KK1: şeker yükleme sonuçlarının normal çıktığını ve köftenin iyi olduğunu okudum alıntılarda:nazar: kocaman bir maşallah size...

evet canım şükür hem köftem iyi hemde sonuçlar .. Sağolasın teşekkürler :KK69:
 
Yayamazlık yapıyorlardır kesin :) ama yine de sor doktora canım ne yaptıklarını öğrenelim.
Çok çok güzel haberlerle gel inşallah :KK16:



Bende kullanıyorum o iğneden biraz fazla can yakıyor ama bebişler için katlanıyoruz.
Sende hiç üzülme canım bol bol dinlen strese giripte bebeği de üzme.İnşallah vaktinde doğacak evlatlarımız.


Hayırlı cumalar canlar.Bugün hepinizin ettiği dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyoruz :KK16::KK16::KK16:

Sordum, olur arada dedi güldü :) Bebişm 1200 ü geçmiş, iyiymiş şükür. Ama oğluştan kalma sezeryan dikişlerimde hafif incelme olmuş, herhalde 38. Haftada alacağız daha geciktirmeyiz dedi... Dedim o zamanı bekler mi dedim, bekler büyük ihtimalle dedi. 3 hafta sonraya tekrar görüşelim dedi.
İğneyi de akrabam olan kadın doğumcum bıraktırdı onun yerine progestan vajinal tablet verdi, her gün kullanım için. İğnenin kız bebeklerde yumurtalıkları aşırı hormon yüklemesi nedeniyle etkilediğini söylemişti. İstersen sen de dr una bir danış Canım ....


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
aynısı bendede oluyo cnm hatta ben idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip idrar kültürü bile yaptrdım ama temiz çıktı resmen bıçak batırıolar vajinama..bazen tutup yürüyorum o derece!

saolasın cnm bnm (=

kaç kişiyle halılarımız aynı çıktı ayol zevkler bile aynıymış..:KK1:

adam değil kadın :KK1: üretim müdürü erkek benim onunla başım dertte..patronda sıkıntı yok hehe :KK1:

bebek tekstili olduğu için cnm bunlar hep yurt dışından falan alınan numuneler hepsi bana kaldı..çoğu marka çok iyi oldu valla Allah razı olsun :KK1:

Beni de çilek surat olarak yazmış bu mobil uygulama :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
çok teşekkür ederiiiz :)

bu arada deterjan olarak hacı şakirin granül sabununu da temin edicem tavsiyene uyacağım canım, omoyu da alacağım bakim bize hangisi uyacak :):)

paylaşımların için teşekkürler :KK16:

Rica ederim ne demek :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
bazen benimki de öyle yapıyor sanki titrer gibi. ya da düzenli tepikler atıyor annesine. atıyorum düzenli olarak 2 saniyede bir 5 6 kere vuruyor bazen daha bile fazla sürüyor. bu gibi anlam veremediğim davranışlar sergiliyor bazen :d ama en son 2 hafta önce kontrolümüz vardı hiç bir sıkıntısı yoktu çok şükür canım :)

Dr yapar dedi :) sorun görmedi o harekette :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X