- 21 Ekim 2013
- 244
- 0
- 34
Psikolojik olarak o belirtilerini yasiyor olabilirsin canim...
Yaa daha oncedende bu belirtilerin vardir simdi vucudunu dinledigin icin bu belirtiler sana yeni geliir olabilir....
Herseyin hayirlisi Rabbim verecegi zamani bilir gercekten...
Fazla beklemeden gelir melegin ins
sadece sabahları olan bulantım bugün tüm gün mahvetti beni. hatta bi kez istifra ettim. artık hep böyle mi olacak çok korktum ben. hep yattım bugün. allahtan tatil günüydü. nasıl baş ediyorsunuz bulantıyla arkadaşlar?
inşallah yerleşmedir canımm :)) ay bi test yapaydın :/
bende çok kötüyüm yemekleri eşim yapıyor. yemeği kendim yaparsam yiyemiyorum hiç. şuan yine bulanıyor midem limon tuzlayıp yedim hafif bastırdı ama yiinede bulanıyor. bunu mecbur çekecez galiba koku ve yemek görüntüsü midemi bulandırıyor. kusuyorum halsiz kalıyorum. midem boş olursada safra çıkarıyorum. bnm için sabah akşam yok özelliklede akşamlaı çıkarıyorum hiç su içemiyorumKizlar ben cok kotuyum. Bulantilar, kusma nasil basediyorsunuz(
bende çok kötüyüm yemekleri eşim yapıyor. yemeği kendim yaparsam yiyemiyorum hiç. şuan yine bulanıyor midem limon tuzlayıp yedim hafif bastırdı ama yiinede bulanıyor. bunu mecbur çekecez galiba koku ve yemek görüntüsü midemi bulandırıyor. kusuyorum halsiz kalıyorum. midem boş olursada safra çıkarıyorum. bnm için sabah akşam yok özelliklede akşamlaı çıkarıyorum hiç su içemiyorum
Bende bide mide yanmasi var. Allah hepimize sifa versin insallah.
Grip oldum arkadaşlar. Başka kimse varmı olan. Ne yaptınız iyileşmek için?
Grip oldum arkadaşlar. Başka kimse varmı olan. Ne yaptınız iyileşmek için?
ıdrar tahlılınde mı cıktı :) benm 4 gun var ya kanda cıkarmı acaba
inşallah azalır canım bu mutluluğu yaşayamıyorum bile her an kusacakmışım gibi stres oluyorum testlerini yaptırdın mı bu arada tarihimiz aynı seni bulmuşken sorayım
Testleri yaptirdim canim kan ve idrar testleri Allah'a sukur iyi cikti da 2 saat once falan toprakli gibi kahvemsi pembemsi kanamam oldulekelenmem arada oluyodu ama peceteye geliyodu kahverengiydi ilk kez idrar yaparken akti bugun bu durumu yasayan varmi aranizda. Doktora gittik hemen ama dr.a pek guvenemedim ya