2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

inşallah canım benım saol desteğin ıcın rabbım tum isteyenlere acısını gostermeden yasatmadan versın ıns ( aminn )

Canim bende asiri bir koku almadigim surece cok sukur bulantim olmuyor....
Su ana kadar hic cikarmadimda ama cikarmak icin dua ettigim zamanlarda olmadi degil...
12. Ve 14. Haftalardan sonra geciyormus canim...

Gebelikte mide bulantısına hangi yiyecekler, neler iyi gelir?
- Hafif ve yağsız yiyecekler yenmelidir.
- Midede şişkinlik yapmayan yiyecekler ve içecekler tüketilmelidir.
- Sabah uyandıktan sonra çubuk kraler, bisküvi ve leblebi yemek ve ayağa kalkmadan bir on - onbeş dakika beklemek sabah mide bulantılarını keser.- Haşlama patetes, ekmek, pirinç pilavı, makarna mide bulantısına çözüm getirebilir.
- Peynir, yoğurt yemek iyi gelebilir.- Zencefil çayı içmek faydalı olabilir.
Bunlari bir dene istersen

Kizlar ben cok kotuyum. Bulantilar, kusma nasil basediyorsunuz (
bende çok kötüyüm yemekleri eşim yapıyor. yemeği kendim yaparsam yiyemiyorum hiç. şuan yine bulanıyor midem limon tuzlayıp yedim hafif bastırdı ama yiinede bulanıyor. bunu mecbur çekecez galiba koku ve yemek görüntüsü midemi bulandırıyor. kusuyorum halsiz kalıyorum. midem boş olursada safra çıkarıyorum. bnm için sabah akşam yok özelliklede akşamlaı çıkarıyorum hiç su içemiyorum

Bende bide mide yanmasi var. Allah hepimize sifa versin insallah.

Bende bide mide yanmasi var. Allah hepimize sifa versin insallah.

mide yanmam fazla değil. limon yiyorum annemde diyor bak bu bulantılar geçince bu limon mideni mahvetmiş olacak diyor. bak tavsiye yeşil elma varya ekşi olan o iyi oluyor onu yiyebilisin. ben bide çıkarınca oturup ağlıordum çocuk besinsiz kalacak die. çok şükür doktor konuşması rahatlattı beni. peynir ekmek zeytin ekmek tuzla domates yededi. sıvı gıdalardan uzak dur. 1 bardak suyu ara ara bir saatte iç dedi. ben su içince hemen çıkarıyorum

Grip oldum arkadaşlar. Başka kimse varmı olan. Ne yaptınız iyileşmek için?

Oncelikle gecmus olsun canim...
Bende cok kotu usutmustum ama cok sukur hemen atlattim...
Hergun mutlaka portakal suyu ictimm...
Ve ihlamur zencefil nane limin tarcin cubugu karisimli bir icecek ictim cok etkili oldu tavsiye ederim...
Naneyi fazla kullanmamaya calis gebelikte pek iyi degilmis buradaki arkadaslardan ogrendim sagolsunlar

ay kızlaar geçen gün kusmaktan bilincimi yitiriyodum nerdeyse eşim hastaneye götürdü önce bebeğe baktık herşey yolunda ona göre tedavi verdi doktor. akşama kadar hastanede yattım birsürü serum takıldı sıvı kalmamış vücudumda resmen. zaten midem rahatsızdı normalde de o yüzden bu kadar kötü oldum heralde. doktor zofran diye bi ilaç verdi dil üstü tableti minik bişey. bebeğe hiç bi zararı yok merak etme kanser hastalarının kemoterapi bulantılarını kesmek için kullanılıyo dedi. onu kullanıorum sabah akşam. kusma yok ama bulantı var yine biraz. en azından bişeyler yiyebiliyorum artık şükürler olsun ki..

merhaba arkadaşlar salı gününü iple çekiyorum 6 gün geçti geriye 2 gün kaldı aslında tam 2 gün değil 41 saat :)
bebeğimi ve kalp atışlarını duysam inşaallah çok rahatlıcam :)RABBİM İNŞAALAH onuda gösterir:)

Bulantısı olan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.
Tecrübelerimi paylaşayım ben de.
Sabah akşam aç karna önce metapid atıyorum
Sabah ve ikindi olmak üzere iki öğün besleniyorum.
Sabah ve ikindi peynir,ekmek domates salatalık maydanoz nane yiyorum
Çubuk kraker de dahil pişmiş olan hiç bir şeyi yiyemiyorum.
Metapit sadece kusmamı engelliyo bulantıya çok etkili değil sadece biraz azaltıyor.
Yemeklerden sonra taze zencefil, nane ve limon kabuğu bulantıya iyi geliyor.
Ama etkisi orlama 1-2 saat sürüyor.
1-2 saatte olsa nefes almak çok rahatlatıyor, yosa kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Millet çatır çatır doğururken burada gebermek benim de zoruma gidiyor,
isyan etmek ten korkuyorum bazen

Ben hastanedeyim yine serum verdi dr bana da zofran yazdı metpamit kesmez bu bulantılari dedi sabah akşam zofran iç rahatlarsin dedi bide şu zencefil olayını yapayım rahatlarim inşallah
Tüm sağlık problemi olanlara Rabbim şifa versinnn tez zamanda

inşallah azalır canım bu mutluluğu yaşayamıyorum bile her an kusacakmışım gibi stres oluyorum testlerini yaptırdın mı bu arada tarihimiz aynı seni bulmuşken sorayım

Testleri yaptirdim canim kan ve idrar testleri Allah'a sukur iyi cikti da 2 saat once falan toprakli gibi kahvemsi pembemsi kanamam oldu lekelenmem arada oluyodu ama peceteye geliyodu kahverengiydi ilk kez idrar yaparken akti bugun bu durumu yasayan varmi aranizda. Doktora gittik hemen ama dr.a pek guvenemedim ya

cokk gecmis olsun kizlar...Insallah hepimiz biran önce ilk 3ayi atlatip rahat ederiz
ve hamileligimizin tadini cikarmaya baslariz

Canim kirmizi renkli lekelenmen olmadigi surece tedirgin olmani gerektecek bir durum soz konusu degil....
Sen gonlunu ferah tut....
Saglikli bir gebelik gecirmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…