2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

haklısın sanırım canım dusunmıcem artık ya . allah verırse olur zamanı var demekkı :) saol canım tesekkur ederım . ınsallah en kısa zamanda aranızda olurum bende

Merhaba kızlar...Yorulduğunuzda hafif lekelenme şeklinde kanamanız oluyor mu? Geçen gün alışveriş yaptım biraz eve geldiğimde 2-3 damla kanamam olduğunu fark ettim. Progestan alıp yattım yarım saat, geçti. Ama içim rahat etmedi yine de gittim doktora...Allaha şükür bişi çıkmadı istirahat dedi sadece...

Allah yardımcın olsun canım, işallah düzelir, çalışıyormusun evdemisin tam anlayamadım

Canım çalışıyorum ama o kadar kötüydüm ki 10 gün rapor almıştım.
Aynı zamanda boğaz enfeksiyonu da geçiriyorum.
İşim rahat ama bir sayfa dahi yazı okuyamıyorum bulantıdan,
nasıl çalışacağım bilmiyorum, işleri de sınav dolayısıyla ertelemiştim,
Haftaya pazartesi iş başı yapacağım ve
2 ay içinde yetiştirmem gereken zaman aşımlı işlerim var. Bakalım nolcak.

Bu arada kızlar zencefil çayını sormuşsunuz.
İnternetteki araştırmalarıma göre taze zencefil denmiş.
Ama evde kuru vardı. Eşim kuru zencefilin içine çok az taze nane ve
biraz da limon kabuğu, çok şükür biraz olsun gözüm açıldı.
Tavsiye ederim sizlere de bana iyi geldi.
Ama şu helva bana hiç iyi gelmedi daha çok midemi bulandırdı.

Ablam hamileyken alışveriş merkezine gidip saatlerce alışveriş yapmıştık bundan 2 yıl önce.
Ablamın kanaması başlamıştı. Ama dinlenince geçti. Kendinizi fazla yormayın.
Bu gibi durumlarda hemen yatıp dinlenin.

teşekkür ederim. bundan sonra yormam kendimi asla. çok panikledim kanı görünce...ay bebişlerimiz de hemen hemen aynı zamanda gelecek Allahın izniyle...

bence senin bebeğin 6 değil 8 haftalık.16 sında görülen yerleşme olabillir.Değerlerinin yüksekliği ve keseyi erken görmen bununla alakalı gibi geldi bana

Ilk defa boyle oluyor galiba...
Ama canim hala icinde suphe var ise idrar testinde cikabilir haberin olsun...
En azindan icin rahat etmis olur....

ya süphe değil canımda hanı kadınız sonucta kıpır kıpır evde durmuyoruz . yanlıs bı hareket yaparımda sebep olurum bısey olur dıye korkuyorum. dun mesela kanamam gelmeden once test yapmıstım bısey cıkmamıstı yoktur yanı dıye dusunuyorm ama

bence senin bebeğin 6 değil 8 haftalık.16 sında görülen yerleşme olabillir.Değerlerinin yüksekliği ve keseyi erken görmen bununla alakalı gibi geldi bana

Bilmiyorumki tatlım. Gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce doktora gittiğim de de muhakkak görünmesi gerekmez miydi 8 haftalık olsa? O hafta idrar tetsi de negatifti, ultrasonda da görünmüyordu. Çok ilginç bir durum. Ya çoğul gebelikse diyorum şimdi. Bakalım yarın ne göreceğiz

evet idrar testinin negati olması iddiayı çürütüyor.hayırlısı canım.yarın muhakkak yaz merak ettim şimdi.Allaha emanet olun

ılk degılde bu kadar belırtı ılk defa oluyo ğöğüslerım bel ve kasık agrılarım ..

Psikolojik olarak o belirtilerini yasiyor olabilirsin canim...
Yaa daha oncedende bu belirtilerin vardir simdi vucudunu dinledigin icin bu belirtiler sana yeni geliir olabilir....
Herseyin hayirlisi Rabbim verecegi zamani bilir gercekten...
Fazla beklemeden gelir melegin ins

iyi o zaman canım, işin rahatsa ne güzel, keşke benimde öle bir işim olsa....

inşallah azalır canım bu mutluluğu yaşayamıyorum bile her an kusacakmışım gibi stres oluyorum testlerini yaptırdın mı bu arada tarihimiz aynı seni bulmuşken sorayım

sadece sabahları olan bulantım bugün tüm gün mahvetti beni. hatta bi kez istifra ettim. artık hep böyle mi olacak çok korktum ben. hep yattım bugün. allahtan tatil günüydü. nasıl baş ediyorsunuz bulantıyla arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…