2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim uzulerek soyluyorum ama sanirim adet oluyorsun...
Sende farkindasindir ki asiri stres yapiyorsun vucudun psikolojik olarak o belirtileri yasatmis olabilir sana...
Kahverenkli lekelerin pembeye simdide kirmiziya donnustu cunku....
Ins. Yanilirim tabi...
Ama benden bi tavsiye fazla stres yapmamaya calis .... bebegin tutunmasini etkiliyor cunku....
En kisa zamanda aramizda olman dilegi ile....:KK16:

haklısın sanırım canım dusunmıcem artık ya . allah verırse olur zamanı var demekkı :) saol canım tesekkur ederım . ınsallah en kısa zamanda aranızda olurum bende :KK16:

Merhaba kızlar...Yorulduğunuzda hafif lekelenme şeklinde kanamanız oluyor mu? Geçen gün alışveriş yaptım biraz eve geldiğimde 2-3 damla kanamam olduğunu fark ettim. Progestan alıp yattım yarım saat, geçti. Ama içim rahat etmedi yine de gittim doktora...Allaha şükür bişi çıkmadı istirahat dedi sadece...

Allah yardımcın olsun canım, işallah düzelir, çalışıyormusun evdemisin tam anlayamadım

Canım çalışıyorum ama o kadar kötüydüm ki 10 gün rapor almıştım.
Aynı zamanda boğaz enfeksiyonu da geçiriyorum.
İşim rahat ama bir sayfa dahi yazı okuyamıyorum bulantıdan,
nasıl çalışacağım bilmiyorum, işleri de sınav dolayısıyla ertelemiştim,
Haftaya pazartesi iş başı yapacağım ve
2 ay içinde yetiştirmem gereken zaman aşımlı işlerim var. Bakalım nolcak.

Bu arada kızlar zencefil çayını sormuşsunuz.
İnternetteki araştırmalarıma göre taze zencefil denmiş.
Ama evde kuru vardı. Eşim kuru zencefilin içine çok az taze nane ve
biraz da limon kabuğu, çok şükür biraz olsun gözüm açıldı.
Tavsiye ederim sizlere de bana iyi geldi.
Ama şu helva bana hiç iyi gelmedi daha çok midemi bulandırdı.

Merhaba kızlar...Yorulduğunuzda hafif lekelenme şeklinde kanamanız oluyor mu? Geçen gün alışveriş yaptım biraz eve geldiğimde 2-3 damla kanamam olduğunu fark ettim. Progestan alıp yattım yarım saat, geçti. Ama içim rahat etmedi yine de gittim doktora...Allaha şükür bişi çıkmadı istirahat dedi sadece...

Ablam hamileyken alışveriş merkezine gidip saatlerce alışveriş yapmıştık bundan 2 yıl önce.
Ablamın kanaması başlamıştı. Ama dinlenince geçti. Kendinizi fazla yormayın.
Bu gibi durumlarda hemen yatıp dinlenin.

Ablam hamileyken alışveriş merkezine gidip saatlerce alışveriş yapmıştık bundan 2 yıl önce.
Ablamın kanaması başlamıştı. Ama dinlenince geçti. Kendinizi fazla yormayın.
Bu gibi durumlarda hemen yatıp dinlenin.

teşekkür ederim. bundan sonra yormam kendimi asla. çok panikledim kanı görünce...ay bebişlerimiz de hemen hemen aynı zamanda gelecek Allahın izniyle...

Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir topiğimizin olması ne hoş. Umarım Allah hepimizin kucağına almamızı nasip eder bebişlerimizi. 3 ağustosta 8 haftalık bebeğimi kaybettim ben. O ay hep ağlayarak geçti. Üzüntüden olsa gerek, her iki yumurtalığımda da 3,5 cmnin üzerinde kist çıktı. Doktorum kistleri görünce korunmayı bırakabileceğimi, o durumda zaten hamile kalma şansım olmadığını söyledi. Benim son adetim 30 Ağustos aslında. 30 Ağustostan beri adet olmadım :KK53: Ama 16 eylülde 4 gün süren kahverengi leke şeklinde ara kanamam oldu. Sanırım kistlerden birini attım o esnada. Ekim ayında hala adet olmayınca bayram öncesi doktoruma gittim. Kistlerden biri yok olmuş, diğeri de küçülmüştü. Doktorum vajinal ultrason ile iyice kontrol ettikten sonra adet görmeni şansa bırakmayalım deyip Tarlusal adet söktürücü verdi. Ertesi gün kullanmaya başladım. Nasıl olsa gebelik yok diye burun spreyi falan da kullandım o ara, grip aşısı da oldum... Hap bitti, 3 gün geçti ve baktım hala adet olmadım, öylesine yumurtlama testi yaptım ve o da ne! İkinci çizgi kopkoyu... Gebelik testi yaptım o da 2 çizgi ve kopkoyu! Elim ayağıma dolaştı. İlaç kullandım sonuçta, sevinemedim bile. Hemen kan testi yaptırdım 3115 çıktı değerler(19 ekimde) :KK53: Hemen doktorumu aradım ve panik yapmamamı söyledi, o ilaçların zararı olmayacağını söyledi. İki gün sonra doktoruma gidecektim. Gitmeden yine kan testi yaptırdım 5992 çıktı :KK53: Net adet tarihim belli olmadığı için kese ölçüsüne göre 4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum. 4 haftalık gebelik için bu değerler yüksek değil mi sizce? İlkini kaybettiğim için hala korkuyorum ve kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Bir de nedense doktorum 1 hafta sonra çağırdı. Yani bu pazartesi yine gideceğiz kısmetse. Bir arkadaş 6000 lerde kalp atışlarının duyulduğunu söylemiş. Acaba onun için mi erken çağırdı. Hoş... Keseyi gördük geçen hafta ama bebeği görmedik o gün. Çok yeniydi çünkü.Nolur dualarınızı eksik etmeyin.

Anlayacağınız, bebeğim tamamen sürpriz bir şekilde geldi. Allahım korusun onu

bence senin bebeğin 6 değil 8 haftalık.16 sında görülen yerleşme olabillir.Değerlerinin yüksekliği ve keseyi erken görmen bununla alakalı gibi geldi bana

Ilk defa boyle oluyor galiba...
Ama canim hala icinde suphe var ise idrar testinde cikabilir haberin olsun...
En azindan icin rahat etmis olur....

ya süphe değil canımda hanı kadınız sonucta kıpır kıpır evde durmuyoruz . yanlıs bı hareket yaparımda sebep olurum bısey olur dıye korkuyorum. dun mesela kanamam gelmeden once test yapmıstım bısey cıkmamıstı yoktur yanı dıye dusunuyorm ama

bence senin bebeğin 6 değil 8 haftalık.16 sında görülen yerleşme olabillir.Değerlerinin yüksekliği ve keseyi erken görmen bununla alakalı gibi geldi bana

Bilmiyorumki tatlım. Gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce doktora gittiğim de de muhakkak görünmesi gerekmez miydi 8 haftalık olsa? O hafta idrar tetsi de negatifti, ultrasonda da görünmüyordu. Çok ilginç bir durum. Ya çoğul gebelikse diyorum şimdi. Bakalım yarın ne göreceğiz

Bilmiyorumki tatlım. Gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce doktora gittiğim de de muhakkak görünmesi gerekmez miydi 8 haftalık olsa? O hafta idrar tetsi de negatifti, ultrasonda da görünmüyordu. Çok ilginç bir durum. Ya çoğul gebelikse diyorum şimdi. Bakalım yarın ne göreceğiz

evet idrar testinin negati olması iddiayı çürütüyor.hayırlısı canım.yarın muhakkak yaz merak ettim şimdi.Allaha emanet olun

ılk degılde bu kadar belırtı ılk defa oluyo ğöğüslerım bel ve kasık agrılarım ..

Psikolojik olarak o belirtilerini yasiyor olabilirsin canim...
Yaa daha oncedende bu belirtilerin vardir simdi vucudunu dinledigin icin bu belirtiler sana yeni geliir olabilir....
Herseyin hayirlisi Rabbim verecegi zamani bilir gercekten...
Fazla beklemeden gelir melegin ins :KK16:

Canım çalışıyorum ama o kadar kötüydüm ki 10 gün rapor almıştım.
Aynı zamanda boğaz enfeksiyonu da geçiriyorum.
İşim rahat ama bir sayfa dahi yazı okuyamıyorum bulantıdan,
nasıl çalışacağım bilmiyorum, işleri de sınav dolayısıyla ertelemiştim,
Haftaya pazartesi iş başı yapacağım ve
2 ay içinde yetiştirmem gereken zaman aşımlı işlerim var. Bakalım nolcak.

Bu arada kızlar zencefil çayını sormuşsunuz.
İnternetteki araştırmalarıma göre taze zencefil denmiş.
Ama evde kuru vardı. Eşim kuru zencefilin içine çok az taze nane ve
biraz da limon kabuğu, çok şükür biraz olsun gözüm açıldı.
Tavsiye ederim sizlere de bana iyi geldi.
Ama şu helva bana hiç iyi gelmedi daha çok midemi bulandırdı.

iyi o zaman canım, işin rahatsa ne güzel, keşke benimde öle bir işim olsa....

slm canım seninle muhtemel dogum tarihlerimiz aynı :) sen dua et sabahları var kusma bulantın benim sabah uyandıktan 10 dk.sonra başlıyo gece yatana kadar devam ama dün akşamdan beri sanki biraz daha iyi gibi inş. azalır git gide

inşallah azalır canım bu mutluluğu yaşayamıyorum bile her an kusacakmışım gibi stres oluyorum testlerini yaptırdın mı bu arada tarihimiz aynı seni bulmuşken sorayım

sadece sabahları olan bulantım bugün tüm gün mahvetti beni. hatta bi kez istifra ettim. artık hep böyle mi olacak çok korktum ben. hep yattım bugün. allahtan tatil günüydü. nasıl baş ediyorsunuz bulantıyla arkadaşlar?

X