- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
cokk gecmis olsun kizlar...Insallah hepimiz biran önce ilk 3ayi atlatip rahat ederiz
ve hamileligimizin tadini cikarmaya baslariz
Canim kirmizi renkli lekelenmen olmadigi surece tedirgin olmani gerektecek bir durum soz konusu degil....
Sen gonlunu ferah tut....
Saglikli bir gebelik gecirmen dilegiyle
Canım cevap için teşekkür ederim ama 1 haftadır Limonu portakal gibi soyup dilimleyip tuza basıp basıp yiyorum, hatta şuanda eşim limon soyuyor bana :) Bu kadar olur yani :)))
şimdide durmus kanamam . kötu bısey cıkmasında tek istegimm..
Burdaki mide bulantilarini okuyunca bulanmayan midem bulandi yaw.Allah kolaylik versin,fazla sikayet etmemeye gayret edelim rabbim aratmasin.keske cocugum olsa da 9ay hep kussam diyen kadinlar var.Rabbime sukurler olsun
Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim
Bir sorum daha var. Ben 6.haftamdayim. gogus uclarim ilk baslardaki gb acimiyor.hatta cok hagif derecede aciyor diyebilirim.bnm gb olan var mi? Normal mi acaba
Gunaydin guzel anneler
Bebislerimizle birlikte yeni bir gune merhaba
günaydın kızlar ben bulantıdan ölecem 6 haftamdayım hiç bişe yiyeyimiyorum içemiyorum ama bunada şükür güneş siniri sormuşun sinir değilde duygu karışıklığı var kaygı var bir sinirleniyorum bi gülüyorum herseye kaygılanıyorum
Cok uzuldum. monbebe allah sabir versintopikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen