2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selamlar cloepatra döngümüzün aynı güne rastladığını konuşmuştuk ya belirtilerin ne durumda diye soracaktım
benim yanlızca sık idrar belirtisi var bulantı için erken mi acaba sen neler hissediyorsun?

cokk gecmis olsun kizlar...Insallah hepimiz biran önce ilk 3ayi atlatip rahat ederiz
ve hamileligimizin tadini cikarmaya baslariz :KK16::KK16:

Canim kirmizi renkli lekelenmen olmadigi surece tedirgin olmani gerektecek bir durum soz konusu degil....
Sen gonlunu ferah tut....
Saglikli bir gebelik gecirmen dilegiyle :nazar::emir_bebek:

İnsallah Allah herkese hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim sabah kendi dr.uma gidicem dua edin arkadaslar

Kızlar bazen bulantılarla açllık birbirine geçmiş oluyor.
Az önce eşim taze zencefil kaynattı içtikten 5 dk. sonra bulantım geçti
Ama bu sefer de midemin kazındığını farkettim.
Bugün İclal Aydın da izledim, diyet için Yasemin Bradley e gitmiş.
Y.Bradley tost makinasında halka şeklinde doğranmış patates önermiş.
Biraz önce açlığımı bastırmak için eşime yaptırttım, harika olmuştu, tavsiye ederim.
Tadı biraz elma dilimi patates kızartması, biraz da kumpir gibi olmuştu.
Kahvaltıda da deneyeceğim...
Kızlar sizler de tecrübelerinizi paylaşın nolur, çok şey öğreniyorum burda.

Buarada çiftekuzu senin adına çok üzüldüm canım ama senin şu ilaçtan
ben de alıcam. Cumartesi sınavım var, sınavda bulantımın tutmaması lazım.
Sınavdan bir gün önce serum taktırıp sınav günü zencefil çayı ve
şu dil üstü hapını atmayı düşünüyorum.
Rabbim herkese şifa versin inşallah...

Canım cevap için teşekkür ederim ama 1 haftadır Limonu portakal gibi soyup dilimleyip tuza basıp basıp yiyorum, hatta şuanda eşim limon soyuyor bana :) Bu kadar olur yani :)))

Hahhaaa!:KK70: Denk gelmiş yani :) Du bakalım benımmıdem bulanmıyo ama yarın kaynanamlara bi sorarım onlar ıyı bılır kocakarı ilaçlarını ;D

Burdaki mide bulantilarini okuyunca bulanmayan midem bulandi yaw.Allah kolaylik versin,fazla sikayet etmemeye gayret edelim rabbim aratmasin.keske cocugum olsa da 9ay hep kussam diyen kadinlar var.Rabbime sukurler olsun

Burdaki mide bulantilarini okuyunca bulanmayan midem bulandi yaw.Allah kolaylik versin,fazla sikayet etmemeye gayret edelim rabbim aratmasin.keske cocugum olsa da 9ay hep kussam diyen kadinlar var.Rabbime sukurler olsun

9 ay bi kere öö demeden doğuranlar da var ama bacim onu netcezz:KK66:

Günaydın kızlar :KK49:
Sanırım cok kisinin midesi bulaniyor
Allah yardimcimiz olsun.benim cok bulantim yok ama ara ara hafiften geliyor oglumda da böyleydim hic kusmamistim sanirim buda öyle olucak

Lekelenmeri olan arkadaşlar için diyeceğim de şu 4 hamilelik geçirmiş bir anne olarak tecrübemi paylaşayım.. hareketlerinize cok dikkat edin,bol su için, her fırsatta dinlenin lekeleriniz taze kan olarak gelmediği sürece korkmayın eğer pembe, kirmizi kan görürseniz hemen uzanin dr arayın. Yeterli doz da Protestan kullanıyorsanız korkmayın zaten Allahın izniyle hic bişey olmaz :KK66:

Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim

Bir sorum daha var. Ben 6.haftamdayim. gogus uclarim ilk baslardaki gb acimiyor.hatta cok hagif derecede aciyor diyebilirim.bnm gb olan var mi? Normal mi acaba

Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim

Bir sorum daha var. Ben 6.haftamdayim. gogus uclarim ilk baslardaki gb acimiyor.hatta cok hagif derecede aciyor diyebilirim.bnm gb olan var mi? Normal mi acaba

günaydın kızlar ben bulantıdan ölecem 6 haftamdayım hiç bişe yiyeyimiyorum içemiyorum ama bunada şükür güneş siniri sormuşun sinir değilde duygu karışıklığı var kaygı var bir sinirleniyorum bi gülüyorum herseye kaygılanıyorum :KK53:

topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen :KK16:

gunaydın anneler;
Bulantısı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Diğer hamileliklerimin hiç birinde bulantı yokken bu sefer her kokuya midem bulaniyor.Gerçekten de başa gelmeyince insan bilmiyormuş.Hele de sürekli çıkaran arkadaşlarıma sabır ve şifa diliyorum.Çok çok zor bişey bu annelik.:KK17:

günaydın kızlar ben bulantıdan ölecem 6 haftamdayım hiç bişe yiyeyimiyorum içemiyorum ama bunada şükür güneş siniri sormuşun sinir değilde duygu karışıklığı var kaygı var bir sinirleniyorum bi gülüyorum herseye kaygılanıyorum :KK53:

Benimde midem bulanmakla bulanmamak arasinda 2 gundur.cok rahatsiz edici :/ annemde bulanti olmamis hamileliginde.bulanti genetik olabiliyormus.ama dr belki seni bulanir belli olmaz dedi.
mide bulantisi yasayan annelere allah sabir,guc versin

topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen :KK16:
Cok uzuldum. monbebe allah sabir versin :KK43:

X