2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

slm canım seninle muhtemel dogum tarihlerimiz aynı :) sen dua et sabahları var kusma bulantın benim sabah uyandıktan 10 dk.sonra başlıyo gece yatana kadar devam ama dün akşamdan beri sanki biraz daha iyi gibi inş. azalır git gide

Amin canım, Allah hepimize miniklerimizi bağışlasın. Böyle şeyleri duymak moral oluyor bana

Allah razı olsun tatlım yaa. Evet onu içmeme rağmen duruyor yavrum. Doktorum tarlusal onu oraya iyice yerleştirmiş dedi. Hayırlısı bakalım. İlaçlara ve kistlere rağmen nasıl yer bulmuş kendine de tutunmuş... Allahın takdiri işte değil mi?

Yaaa :/
Bende oğluma hamileyken kullanmıştım elevit..
O zaman doktor verirse bu hamileligimde baska hap isterim

Masallah.. :)
Hayirlisyla kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi :)

Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı. Sonra burda haziran anneleri albümü oluştururduk. Ahhh çok özendim... Allah o günleri göstersin inşallah

Gunaydin canim Allah onu en ummadigin anda vermis sana korur Rabbim merak etmeAllah hepimize saglikla nasip etsin herkesin yavrusunu korusun ins. Bence canim sen doktorunu degistir veya baska bi doktorada git

Haklısın canım, hiç umulmadık bir zamanda, umulmadık bir şekilde geldi miniğim. Sırada mucizelerimizi sağlıkla doğurmak var inşallah.

Ben doktorumdan çok çok memnunum. Bu zamanda karşısında kendini rahat hissedebileceğin doktor bulmak zor. Önceki gebeliğimde çok yardımı dokundu. Bu kez sadece kan tahlili yapmadan tarlusal vermesi huzursuz etti beni. Ama çok doktora sordum, ilk ay, gebelik bilinmeden alınan ilaçların hiçbir zararı yokmuş ve hatta tarlusal progesteron hormonu içerdiğinden bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. O yüzden o konuda da içim rahat artık. Kısmetse yarın yine kontrolümüz var. Ama merak içindeyim. 1 hafta sonra çağırmasından dolayı. Acaba ilki düşük olduğu için mi kontrol altında tutmak istiyor

Allahim bebeginizi saglikla kucAginiza almayi nasip etsin.

Kızlar benim gibi bulantılardan muzdarip olanlar var aranızda tek tek alıntılamaya üşendim.
Dün internetten biraz araştırdım, uzmanlar zencefil çayını önermişler.
Dün gece çok feciydim, zencefil çayı içince sızmışım.
Bulantıdan uyuyamıyordum bile. Buarada sabah 8 gibi uyanıp, salatalık domates atıştırıp
tekrar uyuyorum, öğlene kadar tekrar uyuyorum, sonra akşama kadar tekrar uyuyorum,
derken böyle karpuz gibi büyüyorum, ben de bebeğim de...
uyuya uyuya kafam cılk olacak. İşe başladığımda nolcak dur bakalım...

Allah yardımcın olsun canım, işallah düzelir, çalışıyormusun evdemisin tam anlayamadım

gecmis olsun canim..bulantilar cok fena gercekten benimde 5.haftadan sonra basladi gün boyu bulaniyordu
simdi biraz daha rahatim cok sükür arada kusmalar falan olsada daha iyiyim.
Normal su icemiyorum maden suyu iciyorum bikac gündür migdemede cok iyi geliyor en azindanda su ihtiyacimi karsiliyor.
Tavsiye ederim bi deneyin derim..tabi bunlar herkezde farkli etki yapiyor sanirim

hamileyken burun spreyi kullanan varmıı, ben nezle grip gibiyim doktor bi tek minoset verdi oda bir işe yaramıyor , burnum tıkalı, halsizlik vs had safhada yarın iş var, acaba bir iki burun pıs pısı şey yapsam diyorum ama bir zararı olurmu acaba ???

Canım zencefil çayını taze zencefille mi yaptın yoksa tozuyla mi farkeder mi acaba
Normalde zencefil çayı severim simdi içebilirim belki

aynen cnm sabah öğle akşam bulantı...ama meleğim bnmle olsunda razıyım 6 hafta daha cekmeye ne yapalım ama zor oluyor.
ben krakerle geciştirmeye calışıyorumm

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallahh..

Canim bende cok hasta oldum hamileligimin basinda ve sinuzitim var hic nefes alamiyodum otrivine kullandim 1 hafta kadar sonra dra sordum sakin kullanma bi daha hic onermiyoruz evde tuzlu su cek burnuna viks sur dedi sende kullanma istersen

gecmiş olsun canım.
bağışıklık düşüyor hemen hasta oluveriyorzz

Canim bende cok hasta oldum hamileligimin basinda ve sinuzitim var hic nefes alamiyodum otrivine kullandim 1 hafta kadar sonra dra sordum sakin kullanma bi daha hic onermiyoruz evde tuzlu su cek burnuna viks sur dedi sende kullanma istersen

yaaa ayh ben zırt pırt hasta olurum normaldede şimdi hele nasıl olcak , sağol canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…