Bugün kalp atışını duymaya gideceğim.Çok tedirginim doktorun olumsuz birşey söylemesinden korkuyorum.Dualarınız benimle olsun.Sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inş
İkili test yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben kararsızım.
ben yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun olsa aldırmayı asla düşünmediğimden yaptırmaya da gerek yok.hamileliğimi sitressli geçirmek istemem.sonuçta insna üzülür üzülmez diyemem.zaten çok yanıltıcı oluyor bişey yoksada var diyebliiyorlar boşuna stress.herşey Allah tan arkadaşım gerisi yalan...
Yok cnm peogestan sinir yapmaz uyku yaparGunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim
Bugün kalp atışını duymaya gideceğim.Çok tedirginim doktorun olumsuz birşey söylemesinden korkuyorum.Dualarınız benimle olsun.Sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inş
Benimde midem bulanmakla bulanmamak arasinda 2 gundur.cok rahatsiz edici :/ annemde bulanti olmamis hamileliginde.bulanti genetik olabiliyormus.ama dr belki seni bulanir belli olmaz dedi.
mide bulantisi yasayan annelere allah sabir,guc versin
Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim
ya kızlar benim eşimde cok beceriksiz ev darmadağın cmt misafir geldi ev berbat oldu ama hiç bişe yapamaıyor bir portakal sıkamıyor bende aglıyom biz ii bir anne baba değilmiyiz
Cumartesi gunu kalp atisini duyduk :)ayy canım aman bulanmasın benimde bulanmıyordu şimdi varya hiç bişe yiyemiyorum canım bişeler çekiyor ama yapıp yiyemiyorum doğumun nezaamn güneşkeseni gördünmü kalp atışlarını ne zamn duyacan
Tmm cnm.insallah bu durum hemen gecergenel bi durum canım bende de var :) ama sakin olmaya çalışıyorum çünkü bütün duygularımız o küçük embriyoyu öyle etkiliyo öyle hissediyo ki onları...sende sakin olmaya çalış canım güzel şeyler düşün hemen
Cumartesi gunu kalp atisini duyduk :)
Bat 14 eylul.internette 21 haziran tarih veriyor.bakalim ne zaman olacak :)
Sen duydun mu kalp atisini.pit pit :)
Tmm cnm.insallah bu durum hemen gecer
topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen