2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

hanımlar topiğinize burnumu sokmak istemem ama naçizane fikir vermek isterim sizlere..
ben 2013 geliniyim ama balayı topiğini görünce bana faydalı olan birşeyi paylaşayım sizinle de sizde benim gibi rahat edin..

balayı otelimi çok uzun süre önce belirlemiş ancak tarihi bi türlü kesinleştiremediğim için satın alamamıştım sonrasında erken rezervasyonla otelin indirimini görünce nişanlıma höööyytt deyip düğün tarihimizi belirledik

şaka bi yana şu an ki fiyatı 2000 lira olan otelimizi erken rezervasyonla 1300e aldık.. dilerim hepiniz gönlünüze göre yerler bulursunuz ama benim sizlere tavsiyem cebinizde kafanız kadar rahat olsun..
o bakımdan erken rezervasyonu kaçırmayın derim

fikirleriniz bizler için çoooook önemli o yüzden iyiki yazdınız :) bende o fırsatlardan yararlanmak istiyorum inşallah kaçırmam :S ne güzel karar verip rezervasyon yaptırmışsınız ben nereyi görüyorsam gönlüm oraya kayıyor

çok afedersiniz nerde değişik birşey görsek hemen nefsimiz kabarıyor aaaayyy diye..

bin kere değişmiştir bu evrede kararım.. sanıyorum ekim bilemediniz kasım da patır kütür kampanyalar başlar.. güvenilir olmayan tatil sitelerini kullanmayın lütfen gelincikler..
öyle ki balayı tatiline karakolda başlayan arkadaşım oldu

o sebeple sağlam tatil turlarına yönelin
tatilbudur ets tatilsepeti gibi..

(aman diyeyim adminim amaç reklam değil sadece kimse zor durumda kalmasın maksatlı bilgi naçizane)

ayyy Allah korusun... evet dikkatli olmak lazım.. 2014 için rezervasyonlar en erken ocakta başlıyor diyorlar hiç bir fikrim yok :S

ayyy Allah korusun... evet dikkatli olmak lazım.. 2014 için rezervasyonlar en erken ocakta başlıyor diyorlar hiç bir fikrim yok :S

ya zaten kk da reklamlar da da çıkıyor ben oradan görmüştüm ilk erken rezervasyonun başladığını bir de artık dizi izlerken bile her yerden zırt pırt reklamlar hortluyor ya muhakkak haberin olur.. bir de ben düğün işini atlatayım balayına gideyim geleyim her an bildiririm hepinize hiiiçç merak etmeyin

çooook makbule geçer :) inşallah çok çok güzel geçer güzel hatıralarla dönersin bu arada sizin tercih neresiydi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim :)

çooook makbule geçer :) inşallah çok çok güzel geçer güzel hatıralarla dönersin bu arada sizin tercih neresiydi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim :)

seve seve

yeni topiğim 2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

ne sakıncası olacak aşkolsun.. şimdi bizler orta direk diye tabir edilen bütçelileriz kanarya da ben de..
gönüllerimiz bir olsun düğün stresini atalım azıcık da kararında lüks :) diye tabir edilen tarzı ucundan kıyısından yaşayalım dedik
bir de tarih eylül başı olunca ege ya da kuzey soğuk olur düşüncesiyle akdenizi seçtik..
Q Premium Resort.. ultra herşey dahil konseptinde bir otel.. bizim ihtiyacımıza karşılık vereceği inancındayım.. şimdilik :)

ablamgil mersin namrun yaylasına gitmişti balayında. yeniden çıkmaya başladık eşimle adeta diyordu. onun referansına güvenerek kesinlikle tavsiye ederim. ben de aynı yere gitmeyi düşünüyorum!

çok çok şık bir yermiş.. inşallahhh memnun kalırsınız... döndüğünde senden haber bekliyor olacağım :)

çok çok şık bir yermiş.. inşallahhh memnun kalırsınız... döndüğünde senden haber bekliyor olacağım :)

inşallah inşallaahhh

döner dönmez ilk işim.. hatta cepten girerim gider gitmez ilk işim detayları geçip bilgilendirmek olur söözz!!

tamam sözüde aldım hadi bakalım bende 1 ay 30 gün sonrayı merakla bekliyorum

he bu arada sadece balayı için değil ne konuda olursa olsun elimden geldiğince yetmeye çalışırım cidden.. çünkü aynı yoldan yürüyen birinin çok fazla yardımı dokunuyor.. kuşkusuz..

he bu arada sadece balayı için değil ne konuda olursa olsun elimden geldiğince yetmeye çalışırım cidden.. çünkü aynı yoldan yürüyen birinin çok fazla yardımı dokunuyor.. kuşkusuz..

çok çok teşekkür ederimm :) ben henüz kendimi düğün hazırlıklarına veremiyorum.. nişanlım ağustosta askere gidiyor nasip olursa 2014 ocakta dönmüş olacak.. asıl o zaman hazırlıklar başlayacak inşallah ve yardımlarına bol bol başvuracağım :)

hayırlı gidip hayırlı gelsin inşallah..
elimden geldiğince seve seve yanındayım

listeleri ve alışveriş yaptığım yerleri atmayarak ilk yardımımı başlatıyorum şimdiden..

düğün tarihi mayıs kısmetse side sueno göl evlerini düşünüyorum

canım biz bu yıl 25 mayısta evlendik ve 27 mayısta sueno otelde balayımıza başladık.
suenoyu kesinlikle tavsiye ediyorum, çok nezih ve balayı için güzel bir otel.
yanlız biz göl evlerini tercih etmedik. nedeni ise denize havuza etkinliklere çok uzak, taa otelin girişinde sanki dağ evi gibiler. yani biraz çocuklu ailelerin ve orta yaşlı insanların tercih edeceği gibi.
nacizane fikrim anabinada kalınması daha iyi. anabinadaki odalarda çok güzel. gençsiniz etkinliklere uzak kalmak istemezsiniz sanırım.

Selamlar kızlarr

Dün itibariyle Rabbim nasip ederse benimde 2014 gelini olacağım kesinleşti

2014 Haziran kısmet olursa

Bende kk arkadaşlarımdan sizlerden okuduğum kadarıyla sevgilime erken rezervasyon konusunda hergün dırdır ettim

Geç kalıp fazla para ödeyeceğimize erken alırız 3gün fazla kalırız mantıgıyla

Tabi aklımda henüz kesinleşen biyer yok ama kk arkadaşlarımın gittiği yerlere falan balktım aslında çok hoşuma gitti gene zaman geçtikçe erken rezervasyonlar açıldıkça netleşir inşallah

Bende Antalya, Alanya, Marmaris taraflarına düşünüyorumm

gizcim selamm

senin söylediğin voyage belek'i hiç duymamıştım az önce baktım gerçekten çok güzel biyere benzeiyor bizde düşünebiliriz aslında

buarada o akdeniz gemi turları nasıl oluyor ya hiçbi bilgim yok benim eger uygun fiyatlı güzel bişey bulursak ne çok isterim aslında onlardan bilgi aldıkça bizede sölermisin

canım hoş geldin öncelikle hayırlı olsun akdeniz gemi turlarında çoğu liman şehri ülkelerini geziyorlar harika bir tur biz onu balayında değilde seneye eylül gibi düşünüyoruz canım

balayı konusunda da voyage bellek ets nin oteli ve gerçekten çok güzeller her yerde reklamları var canım bilbordlar sinema seyanslarında reklamlarda çıkıyor mesela bizde öyle duyömuştuk ve bide cornelia dimaond var oda çok güzel

Canım ben yurtdışına gitmek çok istiyorum ama kesinlikle balayında deil balayı orda heryeri gezip görmek istiyorum ama balayında sakin rahat tatil yapmak istiyorum balayı yerine yurtdışı yorgunluktan başka bişiy olmaz bence eger o dediğin gemi turlarından bulursak eylül gibi olmasada belki bizde agustos gibi gidebiliriz

Balayı için erken rezarvasyonlar başlasın beyin fırtınası yaparız

Gerçi benim 2 tane düğünüm olcak kısmet olursa sevgilimin tarafı uzakta oldugu için, izin durumum nasıl olcak hiçbilmiyorum 1 cmt bi düğünümünz ertesi cmt diğer düğünümüz olcak daha sonra balayına gideriz diorum ama hayal aleminde mi yaşıyorum ne
nerden baksan bize 3 hafta gerekli yani bide sonrasında gemi turu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…