araba da olabilir tabi ama benim gibi korkaksan bilmiyorum, nişanlımın araba kullanmasını istemiyorum ki gayette güzel kullanır belki saçma gelecek ama sanki otobüsle uçakla vs.. gitsek daha güvenliymiş gibi geliyor böyle de çatlaklıklarım vardırolacak her yerde olur da işte gelde anlat...amaaannn en özel günümüz için bile bu kadar stres yapıyoruz eminim erkekler bunu bizim kadar düşünüp takmıyorlardır Her şey olacağına varır biz tadını çıkarmaya bakalım tabi tecrübelerimizi paylaşmayı ihmal etmeden
aynen dediğin gibi ben her gün balayı işini napacaz diyorum , nişanlım hallolur niye o kadar kafana takıyorsun diyor.. neredeyse rüyalarıma girecekaraba işini de daha çok olurda otel de sıkılırsak şehre gidebilme imkanımız olsun diye istiyorum
Aynen adamlar rahat tadını çıkarıyor her şeyin biz didine duralımHepsi çok güzel olur inşallah... Tabi gezme konusunda haklısın çok iyi olurda sıkılacağınıda sanmam sevdiceğinle bekleyip bekleyip kavuşuyorsun Beraber geçireceğiniz ilk günler ilk birlikte tatiliniz sıkılmazsın bence
Muğla Gökova :)
inşallah öyle olur.. benim ki biraz huysuzdur azcık canım sıkıldı dersem beni kapıya koyar
OH OHH kararlar verilmiş harikaaa musmutlu bi ömür dileriiimmm
Canım görürüm ben onun huysuzluğunuu hele bi alsın seniii kıyamaz eminimDediğim gibi sıkılacağını da hiiiçç sanmıyorum :) Ayrıca abantta bi çok organizasyn var mesela yeşil eve giderseniz tiyatrolar çini odaları testi sanatı odaları,yarışmalar, hatta mutf ğında bile yemek yarışmaları oluyormuş eşinle yarışıyomuşssun farklı değişik şeyler var ama sanmam ki bi balayı çifti gidipte balayında mutfakta yarışsın bilmem ne gez toz el ele kol kola
haklısın canım zaten gittiğimizde epey bi yorgun oluruz 1 gün dinlenmekle geçer.. zaten 4 güncük kalabiliriz.. yarın nişanlım çarşı iznine çıkacak orman evi nin fotolarına bakacak eğer beyefendi beğenirse rezervasyon yaptırabilirizzzzbende içlerinde en çok orman evini beğendimm
Hadi hayırlısı vakit gecmek bilmez simdi sana :) yarın rahatca konusursunuz güzel haberlerini bekliyorum
Herkes ne güzel planını yapmış. Bizde İtalya' ya gidiyoruz :)
Bizim de titanic deluxe belek oldu balayı tercihimiz mayıs ayı olduğu için çok da uyguna geldi.
nişanlım beni deli etmeye niyetli.. gösterdim ona masal evlerini burası çok güzel ama balayı için uygun mu sence dedi.. sanırım biz balayına onunla farklı yerlere gideceğiz
oo hayırlı olsun eminim çok güzel bir balayı olacak sizin için
Hayırlısı olsun ... çookk mutlu ol inşallah :) böyle dediğine göre vardır güzel planları sabretmek lazım..
nişanlım beni deli etmeye niyetli.. gösterdim ona masal evlerini burası çok güzel ama balayı için uygun mu sence dedi.. sanırım biz balayına onunla farklı yerlere gideceğiz
oo hayırlı olsun eminim çok güzel bir balayı olacak sizin için
İnşallah ama daha rezervasyon yaptıramadık ama vakitsizlikten :)
Amara wings i tuttuk biz..Antalya istiyorduk zaten otel cok hoşumuza gitti.bunu da atlattık ya üstümden yuk kalktı yahu.sürekli otel bakmaktan cok sıkılmıştım artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?