ablam gemiyle olmaz dedi o yüzden uçakla gidicez ve karar verdik gibi artık..
KLASİK İTALYA & GÖLLER
ROMA (3) & FLORANSA (2) & MİLANO & COMO (1) & VENEDİK (1) 7 gece 8 günmüş
şimdiden çok heyecanlandım kızlar
Senin adina cok sevindim cok guzel bir tur o tur ozellikle roma ve venedik cok guzel cok eglenin ne zamandi balayiniz
ablam gemiyle olmaz dedi o yüzden uçakla gidicez ve karar verdik gibi artık..
KLASİK İTALYA & GÖLLER
ROMA (3) & FLORANSA (2) & MİLANO & COMO (1) & VENEDİK (1) 7 gece 8 günmüş
şimdiden çok heyecanlandım kızlar
Nedenki bizde ilk klasik İtalya turu icin acentaya gittik ve kararımızı değiştirdik çünkü gemideki konfor hiçbiryerde yok turlarda 2-3 yıldızlı otellerde kalıyorsun otobüslerde geçirdiğin zamanın haddi hesabı yok gemiden insan inip gezmek bile istemiyor temizlik cok iyi zaten ben en cok ona önem veriyorum heryer parlıyor bide akşam yemeğinde Restaurantı zor buluyordukgemi o kadar büyük yani bide bizi en çok cezbeden şey bi kez bavul açıyorsun odaya yerleşiyorsun 8 gün sabitsin ama gerçi İtalya turunda iyidir en güzeli balayinda değişik bişey yapmak heycanlan tatlım en güzel zamanlar oooh bide balayinda gez dolaşş ben bile kıpır kıpır oldum düğün hazırlıklarının bütün stresini italyada bırak gel
ablam gemiyle göndermeyi korkuyor daolmaz dedi bizde gidelim de nasıl olursa olsun dedik
sizinde çok güzel geçmiş balayınız inşallah bizde sizin kadar eğlene biliriz.. tavsiyen için sağol canım..
Gittiğin gemiye bağlı canım ya msc firmasının gemileri cok iyi bende ilk giderken stres oldum ilac falan aldım bir sürü ama anaaaağşaşırdım dışarı çıkıp Denizi görmesem asla gemideyim diyemezdim nereye giderseniz gidin canım eğlenirsiniz birlikte olmak zaten cok guzel icini ferah tut
Gittiğin gemiye bağlı canım ya msc firmasının gemileri cok iyi bende ilk giderken stres oldum ilac falan aldım bir sürü ama anaaaağşaşırdım dışarı çıkıp Denizi görmesem asla gemideyim diyemezdim nereye giderseniz gidin canım eğlenirsiniz birlikte olmak zaten cok guzel icini ferah tut
gemiyle de gitsem uçakla da gitsem çok korkuyorum.. başım yolculuklara kaldırmıyo hemen ağrıyo mecbur ilaç alıcam artık.. sağol canım
Msc Divina gemisiyle bir haftalık tura katıldım aynen harika bir gezi :) Hiç bavulunu açmadan beş yıldızlı otel kalitesinde yerde kalıp 3 farklı ülkeyi gezmek gerçekten güzel. Balayına gidecek çiftlere kesinlikle tavsiye ediyorum. İtalya Hırvatistan Yunanistan var bu tur içerisinde gemi içinde de pek çok aktivite eğlence. Dolu dolu bir hafta geçiriyorsun:))
Ben uçakta daha cok geriliyorumama senin dusuncendeki hata bu tatlım gemiyi yolculuk olarak görme farklı bir deneyim diyelim ama uçakta gerkinken sevgilinin elini tutmak gibisine yoook
kısmetse bizde mayıs 25 de evleniyoruz :) mayıs ayında havalar daha çok ısınmadığı için akdeniz tercihimiz oldu nişanlıcığımın kuzeni jollytur da çalışıyor bayağı bi araştırma yaptık ve dün orange country karar kıldık 6 gece 7 gün kalıcaz
hayırlı olsun canım..peki ne kadar ödeyeceksiniz?
teşekkür ederim tatlımm.. 2470 TL 6 taksit yaptırdık normalde daha pahalı oluyor erken rezervasyondan yararlandık
fotolara baktım gerçekten çok güzel bir yere benziyor .. ama fiyatı da tuzluymuş yani
evet canım biraz tuzlu gerçekten ama bir kere olacak diye düşündük birde kredi kartına taksit olması çok işimize geldi :81: siz ne zaman gideceksiniz düşündüğünüz oteller var mı
canım nasip olursa biz 18 mayısta evleneceğizbalayına da mayısın 20 sinde çıkmayı planlıyoruz.. aklımda güral sapanca , büyük abant otel , birde Q Premium resort var.. ve ben halaaa karar veremedim... erken rezervasyon dönemini kaçıracam :18:
şimdi baktım tatlımm ben en çok güral sapancayı ve q premiumu beğendim..:112: ama sencede o tarihte sakarya soğuk olmaz mı antalya daha iyi gibi geldi bana biz hep antalya tarafına baktık o yüzden.. sakarya ne kdar sıcak olsada antalyanın sıcağı ile bir olmaz bence.. ama tabi en önemlisi sizin içinize sinmesi hem 5 ay var canım kaçırmazsın merak etme:114:
şimdi baktım tatlımm ben en çok güral sapancayı ve q premiumu beğendim..:112: ama sencede o tarihte sakarya soğuk olmaz mı antalya daha iyi gibi geldi bana biz hep antalya tarafına baktık o yüzden.. sakarya ne kdar sıcak olsada antalyanın sıcağı ile bir olmaz bence.. ama tabi en önemlisi sizin içinize sinmesi hem 5 ay var canım kaçırmazsın merak etme:114:
biz en başta böyle sessiz , sakin kendi halinde yerler aradık.. büyük abant oteli o zaman bulmuştum güral sapanca henüz nişanlı değilken bile aklımda olan bir oteldi.. sonra burada bir arkadaş Q Premium da balayını yaptı ve çok memnun kaldı..ondan sonra Q Premium a karar verdim ama nişanlım deniz kenarı bir yer istemiyor ben deniz kenarı olsun istiyorum o zaman çatışıyoruz karar vermek zorlaşıyorbir sürü bir şey diyor sonra sen bilirsin diyor.. o zamanda içime sinmiyor sadece benim dediğim olsun istemiyorum ortak bir karar çıksın diyorum.. nişanlım askerde çok zor bu işlerrr :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?