2014 eylül gelinleri de buraya:))

Canım bence perdeciye danış onlar daha çok biliyolar

Hayirli olsuj gule gule oturun bak demistim siz cabuk bulursunuz diye ahh ahhh 6 hafta surmustu bizim:))) perde konusunda hani ic mimarlarin fikir verdigi siteler var ya senin bahsettigin gibi cama arada cok genis duvar yoksa tek tul ve iki yana fon yamayi onermistiler, sen bilirsin tabii evin durumuna gore ama aklima geldi sen boyle yazinca.

süper canım çok sevindim :)) he bu arada dans müziği değil ama düğünde pasta kesmek için çok güzel iki şarkı buldum :)
Ne buldun bakalimm :))
Canım bence perdeciye danış onlar daha çok biliyolar
En iyisi oyle olucak canim sagol

Bizimde o sure surdu bir bucuk aydr ev aradk ama sukurler olsn bulduk evet bakiyim o sitelerede fikir olur

Bizimde o sure surdu bir bucuk aydr ev aradk ama sukurler olsn bulduk evet bakiyim o sitelerede fikir olur

biri perde mi dedi :18: benım evim çatı katı ve perde cok zor oluyor bu konu beni bayadır üzüyor

biri bin ban bon biride senden başka sevemem kimseyi eski şarkılat yani

benim daha once de annemlerin eviyle ilgili cok isime yaramisti yine simdi faydalanıyorum. Daha cok google a yazinca cikiyor zaten sonra o sitelerin alt basliklarinda kayboluyorum:)))

biri perde mi dedi :18: benım evim çatı katı ve perde cok zor oluyor bu konu beni bayadır üzüyor

nette mutlaka fikirler vardir diye düşünüyorum google amcaya sordun mu:)))

Sordum hemde defalarca :)))) ama bir fikir oluşmadı bende hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 eylül izmit de benim düğünüm :):) ve hiç bir şeyim yok evimizin her şeyi temmuz ve ağustostaki performansıma bağlı

Eğer maddi sıkıntı yoksa canım inan ki 10 günde evin içini doldurursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi evimiz yapım aşamasında (hatta temeli bile atılmadı ) olduğundan bir yıl kiraya çıkmak zorundayız. Mesela kendi evimde giyinme odam olacağından dolayı kiralık ev için gardrop almak istemiyorum. Biraz karmaşık geçecek bu 2 ay ama çok da güzel olacak :):)

iyim sizler nasılsınız

aman hallolur elbet tülmüş perdeymiş bakmakta fayda var yine :)
6 eylül izmit de benim düğünüm :):) ve hiç bir şeyim yok evimizin her şeyi temmuz ve ağustostaki performansıma bağlı
hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo
kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasının
iyim sizler nasılsınız
iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)

annen doğru söyluyor canım bence bozma yatak odasını biz anlamı kalsın

Kolay karar veriyorsaniz fazlasiyla yeterli sure, bizim gibiyseniz epey kosturmacali olur:)

biz de oyle tuttuk ama esyaamiz cok oldugundan yani bekarken kullandigimiz esyalar zor sigacagiz neredeyse. Odana dolabin sigiyorsa bozma bence de daha guzel ayni yerde. Bizim bir oda calisma ve misafir odasi gibi olacak, bir 3lu koltuk yatak olabilecek, minik tv, birkac spor aleti. Sigarsa 2 kapili ekstra dolap diger odada da kitapliklar, biraz fazla, sifonyer ve çamaşır kirutma odasi olacak sanirim.

Duvarlarimizi renkli yaptigimiz icin yatak odasi disinda fon perde yaptirmayacagim. E bir de kira evi, sonraki eve uyup uymayacagi belli degil.

Gorduklerim hosuma gitmis krem tul ve guneslik dusunuyordum ki, arkadasimla konusurken evinde daha once krem tuller olduğunu beyaz asinca resmen evin ferahladigini soyledi. Tabii kafam karisti:) hani diyorum kirik beyaz gibi olsa tuller o zaman da beyaz guneslik uymayacak krem guneslik garip mi durur? Gerci kremden c8k acik bej gibi, oyle dusununce perde gibi de durabilir:44::44: ne dersiniz?

evin ne renk? beyaz ne olursa olsun her zaman evi ferah gösterebilir ama çok soğuk ve basit gözükmesine de neden olabilir.

evin ne renk? beyaz ne olursa olsun her zaman evi ferah gösterebilir ama çok soğuk ve basit gözükmesine de neden olabilir.

Deniz kabuğu rengi duvarlar, kum bejinin acigi oluyor sanirim. Koltuklar sutlu kahve isikta epey acik renk duruyor, bir de tas desenli kagit var simdi yazarken dusununce tam beyaz hic uyumlu gelmedi :26:

Deniz kabuğu rengi duvarlar, kum bejinin acigi oluyor sanirim. Koltuklar sutlu kahve isikta epey acik renk duruyor, bir de tas desenli kagit var simdi yazarken dusununce tam beyaz hic uyumlu gelmedi :26:

Bence de beyaz yapma. Biraz renk ver. Kirlentlerin,halin perde rengini belli edebilir. Biraz renk kat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…