- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.961
Evimiii tuttum sonunda kizlar ohhhhhh icim rahatladi yahu tam istedigim gibi oldu :)
Dun buldum sonunda kiraladm canim stres gtti ustumden :)bende soganlikta buldum metroya cok yakin
Merhaba canim nasilsinn
Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)
Sagol canim valla buyuk stresti ama halloldu cok sukur simdi evin perdesi kafama takiliyo salonda iki cam var yan yana arasinda duvar var nasil bi model secsem bn fonlu seviyorumda tek perdemi yaptrsam iki ayrimi yaptrsam acaba
Dun buldum sonunda kiraladm canim stres gtti ustumden :)bende soganlikta buldum metroya cok yakin
Merhaba canim nasilsinn
Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)
Sagol canim valla buyuk stresti ama halloldu cok sukur simdi evin perdesi kafama takiliyo salonda iki cam var yan yana arasinda duvar var nasil bi model secsem bn fonlu seviyorumda tek perdemi yaptrsam iki ayrimi yaptrsam acaba
Ne buldun bakalimm :))süper canım çok sevindim :)) he bu arada dans müziği değil ama düğünde pasta kesmek için çok güzel iki şarkı buldum :)
En iyisi oyle olucak canim sagolCanım bence perdeciye danış onlar daha çok biliyolar
Hayirli olsuj gule gule oturun bak demistim siz cabuk bulursunuz diye ahh ahhh 6 hafta surmustu bizim:))) perde konusunda hani ic mimarlarin fikir verdigi siteler var ya senin bahsettigin gibi cama arada cok genis duvar yoksa tek tul ve iki yana fon yamayi onermistiler, sen bilirsin tabii evin durumuna gore ama aklima geldi sen boyle yazinca.
Ne buldun bakalimm :))
En iyisi oyle olucak canim sagol
Bizimde o sure surdu bir bucuk aydr ev aradk ama sukurler olsn bulduk evet bakiyim o sitelerede fikir olur
Ne buldun bakalimm :))
En iyisi oyle olucak canim sagol
Bizimde o sure surdu bir bucuk aydr ev aradk ama sukurler olsn bulduk evet bakiyim o sitelerede fikir olur
biri perde mi dedi :18: benım evim çatı katı ve perde cok zor oluyor bu konu beni bayadır üzüyor
biri bin ban bon biride senden başka sevemem kimseyi eski şarkılat yani
benim daha once de annemlerin eviyle ilgili cok isime yaramisti yine simdi faydalanıyorum. Daha cok google a yazinca cikiyor zaten sonra o sitelerin alt basliklarinda kayboluyorum:)))
nette mutlaka fikirler vardir diye düşünüyorum google amcaya sordun mu:)))
Sordum hemde defalarca :)))) ama bir fikir oluşmadı bende hiç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cati kati icin perde 5azdim turkce karakterlerle ama, cikan 2. Sonuc gelinca.. diye bir yer cikti resimler var farkli farkli bir dene derim
6 eylül izmit de benim düğünüm :):) ve hiç bir şeyim yok evimizin her şeyi temmuz ve ağustostaki performansıma bağlı
Eğer maddi sıkıntı yoksa canım inan ki 10 günde evin içini doldurursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canim nasilsinn
biri perde mi dedi :18: benım evim çatı katı ve perde cok zor oluyor bu konu beni bayadır üzüyor
biri bin ban bon biride senden başka sevemem kimseyi eski şarkılat yani
hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo6 eylül izmit de benim düğünüm :):) ve hiç bir şeyim yok evimizin her şeyi temmuz ve ağustostaki performansıma bağlı
kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasınınkendi evimiz yapım aşamasında (hatta temeli bile atılmadı ) olduğundan bir yıl kiraya çıkmak zorundayız. Mesela kendi evimde giyinme odam olacağından dolayı kiralık ev için gardrop almak istemiyorum. Biraz karmaşık geçecek bu 2 ay ama çok da güzel olacak :):)
iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)iyim sizler nasılsınız
aman hallolur elbet tülmüş perdeymiş bakmakta fayda var yine :)
hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo
kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasının
iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)
Kolay karar veriyorsaniz fazlasiyla yeterli sure, bizim gibiyseniz epey kosturmacali olur:)6 eylül izmit de benim düğünüm :):) ve hiç bir şeyim yok evimizin her şeyi temmuz ve ağustostaki performansıma bağlı
aman hallolur elbet tülmüş perdeymiş bakmakta fayda var yine :)
hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo
kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasının
iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)
Duvarlarimizi renkli yaptigimiz icin yatak odasi disinda fon perde yaptirmayacagim. E bir de kira evi, sonraki eve uyup uymayacagi belli degil.
Gorduklerim hosuma gitmis krem tul ve guneslik dusunuyordum ki, arkadasimla konusurken evinde daha once krem tuller olduğunu beyaz asinca resmen evin ferahladigini soyledi. Tabii kafam karisti:) hani diyorum kirik beyaz gibi olsa tuller o zaman da beyaz guneslik uymayacak krem guneslik garip mi durur? Gerci kremden c8k acik bej gibi, oyle dusununce perde gibi de durabilir:44::44: ne dersiniz?
evin ne renk? beyaz ne olursa olsun her zaman evi ferah gösterebilir ama çok soğuk ve basit gözükmesine de neden olabilir.
Deniz kabuğu rengi duvarlar, kum bejinin acigi oluyor sanirim. Koltuklar sutlu kahve isikta epey acik renk duruyor, bir de tas desenli kagit var simdi yazarken dusununce tam beyaz hic uyumlu gelmedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?