- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.921
Kiralik mi bakiyorsun bilmiyorum ama,biz ilkbaharda basladik ev aramaya fazla kriterimiz oldugu icin ve nisanlim ev bulana kadar baska hicbir sey bakmadi. Tabii laf anlatamadım:) 1,5 ay surdu bizim bulmamiz is, saglik vb nedenlerle dedigim gibi cok kriter vardi ve okullar kapanmadigindan tasinan da yoktu pek, gonlunuze gore ev bulduysaniz yapisin kesinlikle ve moralinizi bozmayin sakin kacarsa da her iste bir hayir vardir. Son anda kacirmistik bir tanesini, cok uzulmustuk ama kismetimizde bu ev varmis konum ve apargman sakinleri bakimindanarada bariz fark var. Kentsel dönüşüme denk geldi bizim evler ne yaparsin;:) simdi en buyuk korkum ya bu ev satilirsa seneye ya da dolmadan yine e aramak gerekirseben ev bakıyorum canım bu hafta deli gibi bitane bulduk cumadan beri arıyoruz adamı sahibinden hemde koyduğu gün gördük çok güzel bi sitede inşallah olur bugün aricaz tekrar evin içine bakmaya gidicez internetten o siteden başka evin fotoğraflarına baktım aynı içi inşallah olur kısmetse artık bana geldiler çünkü ev yok ortada
ay şansa bak seninde tabi riske girme ayarla kenarda dursun
biz de salon hol accik kumbeji, mutfak krem yapiyoruz. Takimi da ondan boyle sectik ama duvari farkli olsun dedik bakalim sonuc ne olacak:)Bende kum beji acik krem tonlarini sevdigim icin bna oyle geldi :) ama dogru dusunmussun bogar hep ayni renk
iyi haberlerini beklıyorum canım benım
bende hafta sonu dış çekim gününü halletim sonunda tarih belli oldu :) nikah günüm gelinlik giyip dış çekin yapacaz sonrada nikah :)
Kiralik mi bakiyorsun bilmiyorum ama,biz ilkbaharda basladik ev aramaya fazla kriterimiz oldugu icin ve nisanlim ev bulana kadar baska hicbir sey bakmadi. Tabii laf anlatamadım:) 1,5 ay surdu bizim bulmamiz is, saglik vb nedenlerle dedigim gibi cok kriter vardi ve okullar kapanmadigindan tasinan da yoktu pek, gonlunuze gore ev bulduysaniz yapisin kesinlikle ve moralinizi bozmayin sakin kacarsa da her iste bir hayir vardir. Son anda kacirmistik bir tanesini, cok uzulmustuk ama kismetimizde bu ev varmis konum ve apargman sakinleri bakimindanarada bariz fark var. Kentsel dönüşüme denk geldi bizim evler ne yaparsin;:) simdi en buyuk korkum ya bu ev satilirsa seneye ya da dolmadan yine e aramak gerekirse
biz de salon hol accik kumbeji, mutfak krem yapiyoruz. Takimi da ondan boyle sectik ama duvari farkli olsun dedik bakalim sonuc ne olacak:)
gecmis olsun, telas bitti sanirim sende, darisi basimiza:)
Kiralik mi bakiyorsun bilmiyorum ama,biz ilkbaharda basladik ev aramaya fazla kriterimiz oldugu icin ve nisanlim ev bulana kadar baska hicbir sey bakmadi. Tabii laf anlatamadım:) 1,5 ay surdu bizim bulmamiz is, saglik vb nedenlerle dedigim gibi cok kriter vardi ve okullar kapanmadigindan tasinan da yoktu pek, gonlunuze gore ev bulduysaniz yapisin kesinlikle ve moralinizi bozmayin sakin kacarsa da her iste bir hayir vardir. Son anda kacirmistik bir tanesini, cok uzulmustuk ama kismetimizde bu ev varmis konum ve apargman sakinleri bakimindanarada bariz fark var. Kentsel dönüşüme denk geldi bizim evler ne yaparsin;:) simdi en buyuk korkum ya bu ev satilirsa seneye ya da dolmadan yine e aramak gerekirse
biz de salon hol accik kumbeji, mutfak krem yapiyoruz. Takimi da ondan boyle sectik ama duvari farkli olsun dedik bakalim sonuc ne olacak:)
gecmis olsun, telas bitti sanirim sende, darisi basimiza:)
kiralık bakıyoruz canım evet bizimde kriterler var ne yazıkki Kadıköy kartal metrosuna yakın bir yer istedim maltepeden kartala kadar neresi olursa diye çok zorlandık bi ev bulduk işte onada bugün bakıcaktık yarına kaldı kiracı anahtarı daha vermemiş of tamda bugün kendimi ona şartlamıştım :) kentsel dönüşüm zaten mahvetti heryeri
matbacıya gitmek lazım tabıki :)) yav ben bu hediye işini çözmem lazım yoksa yetişmeyecek daha önce söz mendili ve kurabiye dağıttım çok güzel olmuştu söz mendili herkezin hoşuna gitmişti gene öyle bişey bulmam lazım
Tuğçe hanim ben düğün için suslemeler yapıyorum nikah sekeri sabun suslemeleri gibi ...düşünür musunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kınada hediye işini halletim benim düğünüm olcak nikahımda az kişi olacak onlara nikah şekeri dağıtmak istıyorum
görsel atma imkanın var mı
kızlar ilk dans müziğinizi düşündünüzmü ben bi türlü bulamıyorum
Tuttugumuz eve gittik annemle bugun olcu almak için o arada gunes yansimasiyla bir anda gozume carpti, mutfak dolaplarinin alt kapaklari cizik cizik gibi yol yolsanki tellemisler de boyasi asinmis gibi duruyor. Moralim bozuldu icinde kiraci varken bakmistik biz yag lekeleri vardi sadece altlarda yag lekesi yok rengi asinmis ustlerio yuzden silmemisler belki de yagli ama rengi duzgun duruyor((
Nisanlima v sahibine soyle bizdenn bilmesinler sonra dedim ama ben ne yapacağım o görüntüyü bilmiyorum. Ust kapak da degil bir sey yapistirsambantla ne dersiniz kizlar temizlenince gecmez degil mi o izler rengi gitmis gibi keske deterjanli kalmis olsa da ciksa
Ben o kısma gelemedim daha :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ilk dans müziğinizi düşündünüzmü ben bi türlü bulamıyorum
canım bak ne yap biliyomusun hiç canını sıkma herşeyin çözümü var :) bu bauhausun koçtaşın veya başka büyük yapı marketin içinde ahşap marangoz bölümü var orda ahşap kapakların kenarları için aynı renk bantama yapıyolar yani bildiğimiz bant gibi değil bildiğin ahşaptan sadece üzerine yapıştırılıyor harika oluyor valla benim nişanlım kendi evinin mutfak dolabını yapışkanlı bi kağıtla kaplamıştı kapak kenarlarınada o banttan yaptı hazır mutfak dolabı kapağı gibi oldu
Ay canim bizim malesef yok oyle bi sarkimiz :)Biz düğün yapmiyoruz ama dans edecegimiz bir sey yapsaydik kesinlikle tanistigimiz gun radyoda calan ve bizim muhabbeti koyulastiran parca olurdu, aksini dusunemem.sen de sizin icin anisi olan bir parca varsa onu secebilirsin belki ilklerden
Ama cozumleri kira evine uygulama sorunu cikiyor bu sefer de canim, folyoyla harikalar yaratildigini yine kk da gormustum ama sokulmuyor sonra bildigim kadariyla. Hatta yillar once gumuslugumuzu cok kullanışlı hale getirmis biz de ama cam oldugu icin rahat cikmisti. O dediğin bant farkli mi bilgin var mi ya da tum yuzeye oluyor mu hani nasil arayayim diye belli bir adi yoksa. Kenar degil resmen ortasinda yol yol renk tonu acilmis gibiydi evdeki tum olumsuzluklar mutfakta ccikiyor haydi hayirlisi diyelim.bana ne yaa cozum bulsunlar yoksa girmem ben de mutfaga değil mi ama
Sticker da olmaz degil mi yani cikmaz izi kalir herhalde:26:
Ay canim bizim malesef yok oyle bi sarkimiz :)
He ortalarda varsa onu bilemicem yeniden kaplama gerektirir o bant dedigimde normal ahsap dolap kenarinin aynisi iste ama zor kiraci olmak eve bisey yapamiyosun resmn ben yaparim ama onu dinlemem cikarken dusunuruz :)
bence bunada bakmalıyız yani :)
Hani boyle dinlerken birbirinizi hatirlaqdiginiz yani anlarsin hatirlama degil de tam sizi anlatir, ben fazla nos nos takiliyor olabilirim tabii bizim yaslar cok genc degil bir de ondan da olabilir daha genclerde daha uygun yorumlar gelecektir:)))
Dolaplar kirmizi bir de dusun artik renk renk turkuazli falan aksesuarlarla dikkatimi baska yone cekecegim bir de iz birakmayan yapisabilecek seyler bakacağım hangi dahice fikir cikacak akalim:)))
Sımdık herkez kalpinim tek sahıpı şarkısını yapıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öyle şarkılar varda ilk dansa çok uygun değil maalesef :) inşallah bulucaz
evet herkesin gözdesi o bu ara ama herkesin yaptığı şeyi ben yapmayı sevmiyorum yani çok popüler şeyler bana soğuk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?