- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.401
Bugunde gittim sabunlarima ve ceyizime etiket bastirdim :)ev bulmak kolay degil kızlar umarım zorlanmazsınız bu arada bişey soracam benim evim hazır biraz çeyizimde evime gitti kalan çeyizler ne zaman gitmeli ve ne zaman yerleştirmem gerekiyor bence ramazandan sonra başlasam çok mu erken olur :26:
kızlar düğünden sonra balayına gidicez ama denize havuza girme diyenler oldu çevremden. korktum biraz bir şey olur mu
Bugunde gittim sabunlarima ve ceyizime etiket bastirdim :)
BenceEki Görüntüle 1123112 Eki Görüntüle 1123113 Eki Görüntüle 1123114 Eki Görüntüle 1123115
bisey olmaz cok fazla titizlenince olmicak seyde oluyo oyuzden bn cok takmiyorum girerim havuzuma :))
orjinallerinide yukledim belki isim kismini silip yapmak isteyenler olur diye yarfimci olmak lazim birbirmize :)) tugce bak sana uyuyo hepsi silmene gerek yok hahah :)
aynen canım tşk ederim bitanem :) peki buraları nereden çıkaracam yani nerde yaptıracam
aynen canım tşk ederim bitanem :) peki buraları nereden çıkaracam yani nerde yaptıracam
Ozalitcilerden canim baski yapan heryer yapiyo ben uskudarda sedcopy den yaptirdim 200 etiket sabun icin 50 adette ceyiz giderken suslemek icin bastrdim toplamda 17 verdim kagit karton bide
Bugunde gittim sabunlarima ve ceyizime etiket bastirdim :)
BenceEki Görüntüle 1123112 Eki Görüntüle 1123113 Eki Görüntüle 1123114 Eki Görüntüle 1123115
bisey olmaz cok fazla titizlenince olmicak seyde oluyo oyuzden bn cok takmiyorum girerim havuzuma :))
orjinallerinide yukledim belki isim kismini silip yapmak isteyenler olur diye yarfimci olmak lazim birbirmize :)) tugce bak sana uyuyo hepsi silmene gerek yok hahah :)
merhaba kızlar benimde düğünüm eylül ayında olacak inşallah henüz kesin olmamakla birlikte (yer bakılıyo) bizde hazırlıklara başladıkk :)))9
Günaydın Eylül ayının güzel güzelleri
Düğünde saçı renginiz nasıl olacak benim renği baya gelinlikle koyu yap diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde acik kahve uclari daha acik eskiden golge vardi simdi golge yaptirsammi diyorum ama topuzdada ara ara renk guzel durmaz diye dusunuyorum gunlukte guzelde bende acik rengi seviyorum suan kendi rengim boyamakta istemiyorum cunku kemdi rengime donsun diye uc yil bekledim napicagmi bilemiyorum :)
aynı durumdayız bide bende gelin saçında gölge hiç sevmiyorum yakışmıyor...saçımım rengini açmak için çok uğraştım şimdi koyu yapmak istemıyorumçok kararsız kaldım
Herseyimiz benzer zaten :) koyu yapma ya orta renkler daha guzel duruyo ve gelin sacinda tek renk daha hos duruyo bncede acik tek bi renk yaparsin olmazsa
:)) aslında dogru mesela tek renk sıcak çikolata gibi bi renk yapsam olur mu sence bide solaryumada girecem ya rengim biraz da olsa bronz olacak inşallah
Herseyimiz benzer zaten :) koyu yapma ya orta renkler daha guzel duruyo ve gelin sacinda tek renk daha hos duruyo bncede acik tek bi renk yaparsin olmazsa
Sari kahve arasi karamel daha hos olmazmi scak cikolata cok koyu sanki koyu kahve yaparlar oyle dersen
bende aynı durumdayım saçlarım sarı diplerim baya çıktı kararsızlıktan bekliyorum hala((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?