- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.381
hosgedin canım neler bitti bu zamana kadar02.09.2014düğün ancak benim de daha hazırlığım yok ama yetişir yahuuu
Hoşbuldum canım :) evet elbise de o rengin bende çok iyi durmayacağına karar verdim muhtemelen kırmızısını diktiricem.
Sen şimdiden başlamışsın hedıyeliklerine erken erken hallediyorsun darısı bizim başımıza :) yaptığın sabunlardan bir tane görsel koymanı rica etsem çok mu şey istemiş olurum acaba :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1122687 Eki Görüntüle 1122688
Yukledim canim :) evet ben herseyimi onceden hazirlama taraftariyim sonra skisrm dye korkuyorum herseyim hazir cok sukur bi ev yok en onemlisi yok hahah
çok güzel olmuşlar acaba yapıştırmak için ne kullandın diktin mi yapıştırıcımı kullandın
Once oval kestim kadife kumasi sonra igne iplikle kenarlarindan teyel yaptim ipi cekip buzdurup ustunu diktim sonra kurdelesiyle susledim :)
Once oval kestim kadife kumasi sonra igne iplikle kenarlarindan teyel yaptim ipi cekip buzdurup ustunu diktim sonra kurdelesiyle susledim :)
kurdele hazırmı canım hala yapabileceğimi düşünüp soruyorum öğrenmek için
Aslinda hic zor degil yok canim kurdeleyide parmak boyutunde kesip iki yanindan ice dogru kivirip silikonla yapistryorum aynisinin bi kucuk boyunu yapiyorum ust uste yapistirip ustunede tasini koyuyorum :) 200 adet yapicam bnde
sana kolay gelsin adaşım :) işden fırsat bulursam bende deneyecem yapmayı :)
Sagol canim benim :) sanada kolay gelsinn baska fikirleriniz olursa onlarada acigim kinayla ilgili farkli seyler yapmak istiyorum cunku:)
Eki Görüntüle 1122687 Eki Görüntüle 1122688
Yukledim canim :) evet ben herseyimi onceden hazirlama taraftariyim sonra skisrm dye korkuyorum herseyim hazir cok sukur bi ev yok en onemlisi yok hahah
Cok cok guzel olmuslar, cidden cok beğendim. Benimde ne yazıkkı hic becerim yoktur bu konularda. Anneme göstereceğim yine de ne varsa onda var :) belki yapmayı kabul eder :) evi de hic dert etme, ev olup da kiracının çıkmasını bekleyenler de var :):) benim gibi :):):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annene yaptir ozaman canim yani illa sabun degilde herkesin atmayacagi evinde saklayacagi bsey olmasina dikkat etmek lazm mesela artik ayna gormek istemiyorum okadar cok tanidigim dagittiki sogudum aynadan resmen hahah :) olsun canim evin belli sonucta o kosturmacaya girmiyosun surda ne kaldi dugune ortada ev yok nisanlimda bakmiyo bulunur diyo sanki elimizle koymus gibi bulucaz
ev bulmak kolay degil kızlar umarım zorlanmazsınız bu arada bişey soracam benim evim hazır biraz çeyizimde evime gitti kalan çeyizler ne zaman gitmeli ve ne zaman yerleştirmem gerekiyor bence ramazandan sonra başlasam çok mu erken olur :26:
kızlar düğünden sonra balayına gidicez ama denize havuza girme diyenler oldu çevremden. korktum biraz bir şey olur mu
ev bulmak kolay degil kızlar umarım zorlanmazsınız bu arada bişey soracam benim evim hazır biraz çeyizimde evime gitti kalan çeyizler ne zaman gitmeli ve ne zaman yerleştirmem gerekiyor bence ramazandan sonra başlasam çok mu erken olur :26:
bende karar veremiyorum ama ağustos sonu gibi götürürüm ben çeyizi. Kayınvalidenin alt katında evi, hemen dizmek istemiyorum nişanlıma kalsa hemen bugün getir çeyizi ben biraz evde takılıyım derdinde :)
o değilde çeyizdeki eşyaların yıkanma işini nasıl yapacaksınız? mesela bornoz takımları, yemek takımları tencere vs. hiç kullanılmadı ve yıkanmadan kullanılacak şeyler değil. çeyizi dizdikten sonra kendi evimde yıkamayı düşünüyıorum. siz ne yapacaksınız?
onu bana da dediler, denize havuza girme mikrop kaparsın diye ama çok takmıyorum ben regl olmadığım sürece girerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?