2014 eylül gelinleri de buraya:))

geçiyor vakit aslında hızlıca ama beklemek sıkntı yaştıyor biraz sabırsızım :)

kızlar nihayet yemek takımı,çatal bıçak ve bardak takımımı dün aldık..giyip çıkardığım gelinlik sayısını hatırlamıyorum..ama hiç içime sineni olmadı(

Üzüme bak ben bi gelinlik beğendim ona kapora bile vermiştim dikim olacaktı sonra annem kuzenimle cıkıp baska beğendik onu aldık yani içine sinen mutlaka olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım :) sen nerde oturacaksın evlenince

Üsküdar'a canım Altunzade nın orada ev.düğünde Ümraniye de akşam yemekte küçükyalı Lakerda da belki bilirsin

Üsküdar'a canım Altunzade nın orada ev.düğünde Ümraniye de akşam yemekte küçükyalı Lakerda da belki bilirsin

hiç gitmedim ama güzel biyermiş canım:) hayırlısı olsun. Altunizadeyi biliyorum orasıda güzel yerdir. :) Kına kıyafeti filan baktınmı hiç

hiç gitmedim ama güzel biyermiş canım:) hayırlısı olsun. Altunizadeyi biliyorum orasıda güzel yerdir. :) Kına kıyafeti filan baktınmı hiç

Ben Pendik'li oldugum için alışmak cok zor gelıyor kına kıyafetini gelinlilcim verecek ama abiye olarak daha hiç bakmadım cok kararsızım çünkü bu konuda mekan bile bulamadık kına için sen kına yi hallettin mi

Bursa ve cevresinde En Guzel Animiz ile en guzel aninizi olumsuzlestirmek icin iletisime gecebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde eylülde olacak düğünüm. çok az kaldı unuttuğum birşey olmasın ekisik kalmasın istiyorum ama kesin kalır :)

haklısın canım.ben sadece yemek takımımı aldım daha ortada hiçbirşey yok.gelinlik eşyalar falan inş yetişir. forumda baktımda çoğu çay süzgecine varana kadar herşeyi almış. bi an panikledim

haklısın canım.ben sadece yemek takımımı aldım daha ortada hiçbirşey yok.gelinlik eşyalar falan inş yetişir. forumda baktımda çoğu çay süzgecine varana kadar herşeyi almış. bi an panikledim

benimde bi halı perde bide banyo dolapım kaldı baya tamamladık şükürler olsun ev kuruldu.Sen biraz ağırdan alıyorsun ama sonra bunalma

bende bugün itibariyle hızlı bir şekilde başlıyorum alışverişe. buarada malum yeni evli olcaz. kişisel bakım için neler alıyorsunuz çeyizinize. bir liste yaptınız mı ? parfüm,saçlarınızı yumuşacık eden bi ürün,en güzel kokulu şampuan duşjeli,el bakımı,vücut bakımı gibi

onları hiç almadım son hafta ve alişverişinde alırız onları :)

Loccitane bende çok seviyorum şu anda ballı bi sabunu kullanıyorum😄

Herseyimi ordan alacağım hatta sipariş oluşturayım uzun bir liste olacak :)) banyomuz evimiz miss gibi koksun :) eee tabı bizde

İki tür kumaş ikiside leke tutmuyor ama birin yapısı delikli gibi ve berjer ve üçlüler farklı renk olsun istiyorum ama bunkumaşlarda renk uyumu yakalayamıyorum nişanlımada kendimede eziyet ediyorum ve karar vermem lazım artık kızlar bi el atın bana yardım edin

Eklentiler

• $1400520071541.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $1400520084186.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…