- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.321
maşallah cnmdarışı basımıza
13 eylül hakıkaten bereketli, bu yıl da oyle, gorumcem, arkadaşım, kuzenım ohooo, yandık vallahi
Banada zaman cok hızlı gecıyo yetişmiycekmıs gıbı geliyo ya
Ben gordum o sayfayı, şu temel işleri halledeyım sıra ona da gelecek
kızlar nihayet yemek takımı,çatal bıçak ve bardak takımımı dün aldık..giyip çıkardığım gelinlik sayısını hatırlamıyorum..ama hiç içime sineni olmadı(
Evi nerden arıyorsun.pendikte düğün nerde olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pendikte düğün Ada tesislerinde olacak:) evi de maltepede arıyorum şimdilik :)
Cok guzel bı yer canım sımdıden hayırlı olsun
teşekkür ederim canım :) sen nerde oturacaksın evlenince
Üsküdar'a canım Altunzade nın orada ev.düğünde Ümraniye de akşam yemekte küçükyalı Lakerda da belki bilirsin
hiç gitmedim ama güzel biyermiş canım:) hayırlısı olsun. Altunizadeyi biliyorum orasıda güzel yerdir. :) Kına kıyafeti filan baktınmı hiç
benimde eylülde olacak düğünüm. çok az kaldı unuttuğum birşey olmasın ekisik kalmasın istiyorum ama kesin kalır :)
haklısın canım.ben sadece yemek takımımı aldım daha ortada hiçbirşey yok.gelinlik eşyalar falan inş yetişir. forumda baktımda çoğu çay süzgecine varana kadar herşeyi almış. bi an panikledim
bende bugün itibariyle hızlı bir şekilde başlıyorum alışverişe. buarada malum yeni evli olcaz. kişisel bakım için neler alıyorsunuz çeyizinize. bir liste yaptınız mı ? parfüm,saçlarınızı yumuşacık eden bi ürün,en güzel kokulu şampuan duşjeli,el bakımı,vücut bakımı gibi
onları hiç almadım son hafta ve alişverişinde alırız onları :)
Ay bende o tarz bişeyler almak istiyorum bana da akıl verin😄
http://www.loccitane.com.tr/ kesinlikle tek marka vücut bakım kremleri duş jelleri mumlar sabunları parfümleri kremleri hepsini kullanıyorum evde kolesiyon yaptım
Loccitane bende çok seviyorum şu anda ballı bi sabunu kullanıyorum😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?