2014 eylül gelinleri de buraya:))

hayırlı olsun tv niz:)
artık kendimize gelip paramızı elimizde tutmamızgerek...
saçma sapan yerlere para harcicamıza kenara ayırıp yaz tatiline çıkabiliriz....:)
ufak tefek atalım kenara yoksa bereket olsun inşallah :))

ARZUUUUUU SES VERRR

Kizlar selamlar, gunler nasil geciyor anlamiyorum cemberde kosup duran fareler gibi bir hayat oldu neredeyse:KK43:
Uzun bir aradan sonra ilk defa bogaz tarafina gittik bu pazar resmen evle ugrasmaktan hYTimiz kararmis. Her hafta sonu kisa da olsa bir deniz gormek iyi gelecek bize sanirim ya da hosumuza giden farkli bir sey yapmak. Bu ara yakinlardan ust uste olum haberleri geliyor, bir dakika sonramizin garantisi yok her sey oldugu kadar. Ben yasadigim kayiplar nedeniyle guya boyle dusunurdum ama evlilik, duzen oturtma telasinda eski ben olmustum galiba.
mesela dun aksam esim de ben de kendi cok sevdigimizi ama digerimizin nefret ettigi yemekleri yedik, bu bile nasil bir mutluluk oldu anlatamam.:)))

KARARSIZZZZ SES VERRRR

eşin öglen 2 demı geliyor ne güzel işi var eniştenin mesleği neyki
benım eşim akşam 11-12 gıbı gelıyor neyseki bu hafta hep erken cıktıda biraz yüzünü gördum
Esim ozel bir universitede ingilizce okutmani. Gunluk 4 yada 6 saat dersi oluyo sinav okumasi vs. Ek is yoksa 2 varsa 4 te evde oluyo.cok erken gelmesi de kotu senin dedigin gibi cok ge gelmesi de. Ortasi yok mu bunun:(

Esim ozel bir universitede ingilizce okutmani. Gunluk 4 yada 6 saat dersi oluyo sinav okumasi vs. Ek is yoksa 2 varsa 4 te evde oluyo.cok erken gelmesi de kotu senin dedigin gibi cok ge gelmesi de. Ortasi yok mu bunun:KK43:

yok galina dün gece eşim 11 den sonra geldi bende 9 gibi evde oldum 2 saat o gelene kadar evde temizlik yaptım

aha ahaa bende aynı :)) bekar gbiyim halaaaaaaaaaaaaaaa

eşim kıskanç sıkan biri değil bu yüzden yaşam tarzım aynen devam edıyor :) gerçi ben artık bi yere onsuz gitmıyorum gidemıyorum fırsat bulamıyorum belkide bu yüzden benı engellemıyor gibi geliyor :))
onsuz gittiğim tek yer kuaför :)

eşim kıskanç sıkan biri değil bu yüzden yaşam tarzım aynen devam edıyor :) gerçi ben artık bi yere onsuz gitmıyorum gidemıyorum fırsat bulamıyorum belkide bu yüzden benı engellemıyor gibi geliyor :))
onsuz gittiğim tek yer kuaför :)
sana katılıyorum benm eşim başk şehirde hatta :)9 ben evde tekim bi süre <:) bekar evi gibi...gerçi pek dışarı çıktgm benm de sölenemez..iş ev iş haftasonu onun yanındaym :))

ama inşaallah yarın çıkacam arkadaşlarımla :))

benm eşimde kıskanç degl o kadar :)
çok şüküür :))

bu büyük şans vallahi

Merhaba kizlar nasilsiniz?? Evlilikleriniz nasil gidiyor ??:KK48:
Benim evlilik güzel geciyor misafirlerle beraber kosturmayla gecti yeni yeni firsat buluyorum kendime vakit ayirmaya :KK48:
Sizler neler yapıyorsunuz bakayim :KK54:

Merhaba kizlar nasilsiniz?? Evlilikleriniz nasil gidiyor ??:KK48:
Benim evlilik güzel geciyor misafirlerle beraber kosturmayla gecti yeni yeni firsat buluyorum kendime vakit ayirmaya :KK48:
Sizler neler yapıyorsunuz bakayim :KK54:

[BCOLOR=#ffcc00]kuzumçok şükür ben iyiyim :))[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ffcc00]işe gidip geliyorum..[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ffcc00]genellikle evimdeyim :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ffcc00]çok nadir dışarı çıkıyorum..eşim başka şehirde olduğundan haftasonu onun yollarını gözlüyorum...bu haftadan önceki haftalar hep çok yoğun idik...başbaşa kalıp rahatça yeyip içip uzun uzun sohbet bile edemedik...özlemlerdeyim anlayacağın :))[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ffcc00]evlilik çok şükür bin şükür çok güzel :))[/BCOLOR]

kzılar bugün canım çok sıkkın...hiç havamda değilim .(

eşimi özeldim :(

işlerden sıkıldım yoruldum daraldım:(

Back