Valla ben zamaninda istiyorum dusunulsun tamam gonul alma cabasi guzel ama zzaten asiri yorucu gunler geciyor ve nedeni o bir de3 kisi ki 2 si 70 yaslarinda calisirken ben agridan yamuljrken ee siz de yapmayin diyerek yayilmasi bardagi tasiriyor canim 2 is yPip e yPtim ya e bizim canimiz yok mu yok vallavakit olursa alip gezdiricem anneleri otursun o
Buhar makinesini arastirmistim arkadasim icin canim oglu rahatsizdi hijyen gerekiyordu benim icin uygun degil maalesef,sicak su korkum ve onu koluna takip geziyormussun zaten sirt agrilarim gecmiyor o yuzden. Kullanabilenler epey memnundu ama. Halimiz olmayacak nisanlimin alerjisi var arka oda ve mutfagin kilimleri hazir, hatta calisma odasina da cikacak sanırım :) salona olcuyu belirledik 1.70lik serince guzel oldu ortaya capraz :) simdi salona bakacagim ilk etapta yatak odasina kac parca ne kullanilir bilemiyorum bir taraf duvarla arasinda sadece sifonyer var yani o yana sadece minicik nir sey olur ama dolabin onu bombos kalir o zaqmanda acaba o meydana ortayabir tane a5sam yeter mi bilemiyorum.
Ohh sefan olsun canim bayram bitmedi ya:) disaridan giris mumkunse tavsiye alabilirim senden havuz konusunda, guvenilir yer bulmak zor duyduklarim nep karsida siz bu taraftami gittiniz?
Kacak gelinler nerede acaba, bayram tatilindekactilar saga sola:)))