2014 eylül gelinleri de buraya:))

ışık aynı ışık aynı yerde çekildi çünkü fotoğraf.. hiç içime sinmedi yaa.. zaten orda hala gelinlik boyunu kısaltmak için yollıcaklardı fabrikaya tekrar ama ben yarın gidicem siz bana yanlış gelinliği denetmişsiniz bu benim gelinliğim değil dicem gerekirse yeniden yapılsın adam akıllı iş yapsınlar boru değil para verdik oraya zaten ne çiçeğimi düzgün verdiler ne bindallımı 2200 lira az mı para yaa.. daha parası verilmedi neyseki eğer yapamam derse vallahada almam o gelinliği billahada almam...

o dantelde kötü değil zatende seni sinirlendiren habersiz iş yapılması olsun artık içini ferah tut bence oda güzel duruyo içindeki güzel olucak danteli boşver

e bayada para verilmiş yazık günah tabiki içine sinen olsun git konuş bakalım ne dicekler ama çok saygısızca bi durum ya en azından telefon açıp bunu sana söyleyebilirdi

en azından sana bittiğini söylemişler bana onuda yapmadılar bende saf gibi hiç aklımdan geçmedi dantelin farklı olabileceği heralde ben hatırlamıyorum dedim.. iyiki fotoğrafını almışım ilk denediğimin...

o dantelde kötü değil zatende seni sinirlendiren habersiz iş yapılması olsun artık içini ferah tut bence oda güzel duruyo içindeki güzel olucak danteli boşver

kesinlikle öyle bana adam akıllı hiç bişi denmediki ben provaya çağıracaklar diye bekliyorum ki öylede söylemişlerdi beni direk bitmiş gelinliğe çağırdılar gel al diye.. boşuna mı boyu bana uymadı.. bide diyoki bana gelinliğin boyu zaten o kadar uzun olurmuş ben eteği bıraktığımda resmen yere yığılıyo yaa anca halı silkeler gibi ileriye atmam lazım öyle düzeliyo oda salonda ne kadar abes durur ikide bi ileri ileri etek atıp durmak doğru değil mi.. duvağımda ilk gösterdikleri faciaydı rengi bildiğimiz gri.. sanki üç yıldır vitrinde bekliyo tozdan gözükmüyo gibi bi havası vardı onu değiştirttim bu olmadı diye çiçeğim aynı pis gibi duruyo tülü... ama yetti artık yaa yarın baya baya isyan çıkartcam sabahın köründe bascam orayı...

Kızlar merhaba:) ben de eylul geliniyim ama forumu yeni okumaya basladim. Iyi ki okumamisim yoksa kafayı yerdim benim hic bişeyim yok daha hic bisey yapmadım diye :)) gerçi simdi de baya gerideyim sizlerden:)) ama yazılanları en bastan beri okudum bazı konularda da sakinlestim baya demek ki sadece benim nişanlım diilmis umursamaz gibi :) deli edio cunku bu rahatlığı beni :))

merhaba hoşgeldin :) sıkma canını herşey hallolur daha vaktimiz bol... o nişanlılar zaten ayrı sopalık biz mi geliniz onlar mı belli değil bizden daha nazlılar vallaha..

merhaba hoşgeldin :) sıkma canını herşey hallolur daha vaktimiz bol... o nişanlılar zaten ayrı sopalık biz mi geliniz onlar mı belli değil bizden daha nazlılar vallaha..

Aynen ya :) zaten dun annesine sikayet ettim ben tek basıma evlenicem galiba ilgilenmio hic biseyle dedim:) biz nisanlandik 1 hafta sonra askere gitti zaten:) gitmeden once dedim dugun yeri bulamayız ayarlayalım diye olur mu bu kadar erken falan dedi :) sonra onun ailesiyle gittik o askerdeyken 30 Ağustos'u aldık dugun yeri. Ama biz herkesi dugune cagiramayacagimiz icin aynı gun nikah olucak sabah. Bu sefer 30 Ağustos'ta nikah daireleri kapalı oldugunu hatırladım. Iptal ettin o tarihi falan falan:) sonra askerden geldi hemen nikah işlemlerine gittik ama gec kalmışız Kadıköy Maltepe Kartal Pendik hic birinde yer bulamadık.. Beşiktaş'ta olucak nikahımız simdi :))) ikimiz de Anadolu yakasında oturuyoruz ama :)) simdi gülüyorum ama o ara ağlıyordum sinirden :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninki tam eşşekmiş ama benimki günü taaa ekim ayında ayırttı eli mahkumdu tabi bi gün hatta yarım gün daha geç gideydi rüyasında bulurdu o boşluğu ee iyi kötü bulmuşunuz sonuçta bi yer onada şükür :) geze geze gidersiniz işte salona fena mı

Kızlaaar kına yer ve tarihim belli olduu :) bindallımı ve kına şekerlerimi de ayarladıımm :) sizlerle paylaşayım dedim geçen hafta biraz karamsar bir konuya takılmıştm ve sizi de sürüklemştm cnkü :) bu sefer de böyle bir mutlulugumu paylaşaym dediimm :)

Super olmus sizin ki :) biz bi daha karşıya gecicez dugun icin:) dugun Pendik'te cunku:) baya bi gezicez galiba :)
Bazen o gelinlik hayalini bile unutuyorum. Sabah olsa evlenmiş olsam diyorum:) yoruldum artık :)

az kaldı şükür sabret canım zaten göz açıp kapayana kadar geçecek sonra bi bakcaz aaa evimizdeyiz yanımızda sevdiğimiz... hakkaten çok çok yorucu bi süreç herşeyi ayrı düşünüyoruz artık kafalar kazan... bide hepten duygusallaşıyoruz sürekli ağlamak geliyo içimden benim ota çiçeğe ağlıyorum yani.. ve çok çabuk sinirlenebiliyoruz.. mesela yarın gelinlikçide cıngar çıkartacağım.. acaba nasıl giriş yapsamda sinirimi stresimi atsam diyorum.. sabaha kadar sakinleşmem inşallah çok doluyum

gezin gezin işte ne güzel kafan dağılır seninde benim salon oturcağım evle babamın evinin ortasında kalıyor yürüme ikiside 15 dakka

Son düzenleme:

Aaa senjn ki cokk güzelmiş ama cokk yakın super bence :)) gelinlik danteli yok ne demek o zaman seçerken söyleseydi bunu haklısın walla yarın napicaksin bakalım..

napıcam yıkıcam mağazayı bu benim gelinliğim değil diye.. uyuzluk değil mi o gelinlik baştan yapılacak nokta. o kadarr! sen gelinliğini naptın halledebildin mi?

Allah mutluluğunu daim etsin canım inşallah.. :) hayırlı olsun kınalığın ve şekerlerin :)

napıcam yıkıcam mağazayı bu benim gelinliğim değil diye.. uyuzluk değil mi o gelinlik baştan yapılacak nokta. o kadarr! sen gelinliğini naptın halledebildin mi?

Evet ben de karar verene kadar istanbulda dolaşmadigim yer kalmadı :) cunku istediğim gelinlik tarzı hic bi yerde yoktu. Sonra su an diktirigim yer üstümde gösterdi iğnelerle ve iste bu dedim:) 3. Provam 19 Ağustos'ta:) insallah istediğim gibi olur :)
Bakkalım sana ne dicekler yarın 😳

Hayırlı olsun 😄 darısı basımıza 😀

ne güzel istediğin tarzı bulabilmişsin sonunda inşallah dikimden sonrada güzel durur içine sinmeyen bişey olursa hemen söyle yoksa hep içinde kalır.. ben nişanlığımda yaşadım bu durumu o yüzden hiç susmaya niyetim yok yani... rabbim gönlüne göre olanını nasip etsin inşallah peri kızı gibi olursun gelinliğinle.. :)

ahh napcaklar ikna çalışmalarına başlayacaklar tabiki böyle daha güzel olmuş o dantelden ellerinde kalmamış zaten böyle olur bu gelinlik hepsi farklı durur vs vs bi bahane uydurcaklar yüksek ihtimal.. yada salağa yatacaklar ki bu onlar için daha iyi olurdu aaa hiç farketmemişiz hemen fabrikayla görüşüp bunu düzelttiriyoruz dicekler ve sağ kurtulabilcekler elimden.. yoksa hiç şansları yok çok kızgınım çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…