- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.421
canim ya takma kafana hallolurbak bana bizim daha ev tutulma asamasinda ne oldu hic bir bilgim yok boya yapilacak mobilya desen netten begenilmis sadece daha perdesi halisi duruyor gelinlik damatlik desen ortada yok tencereler yok tabaklarda teyzelere dendi alindi mi haber yok anlayacagin ortada birsey yok ama biz iki akilli balayina nereye gidecegimize karar verip yer ayirttik bile ama ortada nikah gunu alinmamis bile bence sen sukret haline emin ol yetisir canim benim bu arada bizim düğün Eylül'ün basinda
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
aileller isterse mecbur yapılacak canım bende heveslendim ondan balayı alışverişine yoksa daha çok erken agustosda bol bol vaktimiz olur ALLAH ın izniyle
kızlar hepinize bir sorum var:) kız çeyizi olarak mutfak eşyaları ıvır zırvır alınıyo, yatak odası alınıyo, beyaz eşya olarak bişey aldınız mı? halı yada perde alınıyo mu? bunları hiç bilmiyorum ve nişanlımla da şunu siz alın bunu biz alalım diye konuşmadık. ben sadece beyaz eşya olarak bulaşık mak. ve mikrodalga almayı düşünüyorum ,halı ve perde olayına da hiç girmicem. sizce eksik mi yapıyorum?:18:
ama işte her aile böyle değil canım bizim rahatlığımız bide nişanlım ailesinden sadece ev yardımı aldı diğerlerini birlikte aldık
aslına bakarsan 2 haftada bu dediklerin halloluyor tatlım. ben cok kastım nişanlımın ailesi cok yavas aldıgı için. tartısmalar oldu biraz kötü gelin oldum diyebilirimtam düğün sezonu mobilyacılar yogun calısıyor yetişmez diye verdim ama perde halı desen benimde yok yemek odası masa sandalye tv unitesi yok takılar daha yok bnm düğününm 18i ama kına 13ünde ona göre hazırlıyorum kendimi ki düğüne kdr kınadan snra dinlenebileyim diye
maşallah canım hafta sonu baya işler yapılmış en önemlisi eşya siparişleri verilmiş...benim evim hazır kuruldu artık yerleşmeye başladık mutfaktagım baya yerleşti bayramdada kendi fazla eşyarım yerleşecek...ama herşey tam diyoruz gene noksanlar çıkıyor hele ki mutfak noksanı bitmıyor dün gene aldık kayınvalidem ile al al bitmıyor...ev kurulunce yerleşince insan çok tuhaf oluyor eşyaların gelsin kurulsun yerleş anlayacaksın
balayı için bikini havlu terlik elbise bi sürü şey almam lazım bakalım maddiyatımız neye yetecek daha nişanlım içinde alışveriş yapacam
oh oh kolaylamıssın tatlım valla süpersin:) hep yetişmicek korkusu oluyo insanda halbuki yetişiyo en kötü dolap içini evlendikten sonra düzerim ne yapayım
bn yerleştikten sonra kullanmak isterim zaten nasıl dayanıcam bilmiyorum hep eve cıkmak isterim
balayına nereye gidicez onuda bilmiyorum hiç yaa
bende bilgim yok ama ebe bir ablam var o bana sen niye korunuyon cok istiyorsa o korunsun demisti
bosver takma arkadasim kimseyi
Ben iken Biz olmaya 48 gün kaldı...
haha bizim erkek tarafi da yavas yakinda bende kötü gelin olacagimyetisir tatlim senin benden 10 günün daha var bak daha sanslisin
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
Ben calismadigim için bütün yük ailemde Hala okul taksitlerim var üstelik:/ nisanlimin ailesi de evin tadilatini ve eşyaların büyük çoğunluğunu aliyo. Nisanlim da beyaz eşya, gelinlik, balayi, kuaför masraflari, avizeler, vs. Halledicek gercekten bu düğün süreci cok masraflı allah hepimize yardım etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benm bi derdim var yaa düğün gnü reglimin ilk günü napıcam ben yaa(
kızlar hepinize bir sorum var:) kız çeyizi olarak mutfak eşyaları ıvır zırvır alınıyo, yatak odası alınıyo, beyaz eşya olarak bişey aldınız mı? halı yada perde alınıyo mu? bunları hiç bilmiyorum ve nişanlımla da şunu siz alın bunu biz alalım diye konuşmadık. ben sadece beyaz eşya olarak bulaşık mak. ve mikrodalga almayı düşünüyorum ,halı ve perde olayına da hiç girmicem. sizce eksik mi yapıyorum?:18:
kızlar benm bi derdim var yaa düğün gnü reglimin ilk günü napıcam ben yaa(
Tatlim ben mutfak ve banyo ivir zivirini yatak odasini bulasik makinesini aldim.
Ekstra olarak yatak odasi perdesi ve halisi bir de mutfak perdesini ben aldim. Biraz iki kisi arasinda bu konular. Benm salon perdeleri cok tutunca mutfak perdesini de ben odeyeyim dedm yoksa yapmayan yapmiyo. Cok sukur param yetti yoksa ben de yapamayacktim perdeleri ve haliyi.
valla iki yuz asınca biraz sikayet edince oluyo aslında simdi kendileri gidelim edelim dıye soruyolar bana ama ugrastım kendilerine getirmek için
korunma konusu önemli birşey de doğum kontrol hapı iyi değil diyorlar düğünden bir ay önce başlamak gerekiyormuş.
olmadı ilk zaman öyle birşey deniycez alışınca bırakırız artık :)
Kızlar ben kına gecesi elbisesi aldım abiyeyi gelinliği bindallıyı hepsini aldım sadece gelinlik dikim aşamasında zaten en önemllisi o.
Bindallıyı kına yakılırken giyiyorsun, ben kırmızı hayal etmiştim onu da ama benim nişanlım saks maviyi çok seviyor ve onu daha çok yakıştırdı mavi aldık.
Abiyeyi de Kırmızı aldık. Şimdi şöyle bir durum var ben gelinlik gibi kabarık birşey istemedim elbisem kırmızı düz biraz balığa yakın modeli göğüs üstünden boyun kısmına kadar işlemesi var ama annem kızdı :) sade diye gösteriş istiyor gelin lduğun belli olsun diyor haliyle ona da hak veriyorum :)
üzülsün istemediğimden biraz aksesuarlarla saçla daha da gösterişli hale getireyim dedim. nasıl yapabilirim salık bir saç modeline taşlı aksesuarlar taksam kırmızı ve dore renkli nasıl olur sizce
Canim Hemen hemen listemiz aynı seninle.benim nisanlimin ailesi perdeci zaten bana düşen bişey olmz o konuda.yatak odasi ve mutfak icin hali alabilirm sadece belki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?