2014 eylül gelinleri de buraya:))

en önemlisi senin begenmen tatlim allahin izniyle de huzurla mutlulukla kullan herseyini :) aman olur bosvermisim su aralar hic takmiyorum olmazsada acelesi yok :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

ohhh tamam o zaman benimde aynı hesaba geldi aslında. bohça alışverişimizi nişanlımla ikimiz yaptık ben onunkileri ödedim o da benim aldıklarımı adet yerini buldu işte. tek erkek çocuk olduğu için ailesi hevesli biraz:)

valla bizim bu taraflarda kiz tarafi yatak odasini komple aliyor perdesi halisi dahil diger odalari erkek tarafi salonun vitrin ici aksesuarları kiz tarafi mutfak desen tamamen kiz tarafi bir buzdolabi erkek tarafi aliyor erkek tarafi oturma odasi salon yemek takimi halilari perdeleri orta sehpası zigon sehpası tv ünitesi tvsi avizeleri falan aliyor evi boyatiyorlar tamir varsa yaptiriyorlar falan canim :)

nişanlımız için de alışveriş yapmamız mı gerekiyo:26: ben sadece nişanda bohça yaptım. şimdi düğün için de mi lazım?

bohca da ne yaptin canim mesela ben nisanda bohca vermedim dugunde verecegim camasiri corabi kisisel bakim urunleri parfümu saatini nisanda takmistik damatlik alinacak ayakkabisida sanirim tam bilmiyorum seccadesi el havlusu falan birde ben bohcayi büyük yaptirdim ayni desen salon takimi yaptirdim bohcayi sonra masama örtü olarak kullanacagim

o zaman çamaşır makinası , ankastre ocak davlumbaz fırın, bulaşık mak, mikrodalga fırın bunların hepsini kız alıyor yani. ben kendi kafamdan adet uydurmuşum bizim orda kız sadece mutfak çeyizi, beyaz eşyadan 1 adet, ytak odası komple alır dedim nişanlıma o da farketmez fln dedi geçtik konuyu. ama şu saatten sonra babam hayatta almaz :26:

en güzeli ben iki aileye de dedım adet filan istemıyorum bizim istediğimiz olsun diye onlarda saygı gösterdi benim çeyizlerim bile az az gitti yerleşti öyle hepsini bir kamyona koyup göturmedim.

daha biz balayi alisverisine gelemedik bizim damat evin kucugu birde doguda bu bohca olayi ister istemez bekleniyor

canım nişanda giydiği takım elbise, gömlek, ayakkabı,cüzdan kemer, kol düğmesi
saat, bir sürü kozmetik ürün , iç çamaşırı çorap vs, pijama tk., seccade, havlu,

bunların dışında 3 lü bavul seti aldık yarı yarıya ödedik. ben bohça yerine bavula koydum onun eşyalarını o şekilde verdim. şimdi balayında kullanıcaz bavulları:)

en güzeli ben iki aileye de dedım adet filan istemıyorum bizim istediğimiz olsun diye onlarda saygı gösterdi benim çeyizlerim bile az az gitti yerleşti öyle hepsini bir kamyona koyup göturmedim.

bende öyle yapmayı düşünüyorum canım. benim ailem zaten hiç karışmıyor nişan da da parayı ve kredi kartlaını verdiler her şeyi ben aldım getirdim. aynı şeyi çeyizde de yapıyorum annem eve getirdiğimde görüyo babamda ekstreye bakınca anlıyo. ev eşyalarımızı da nişanlımla gidip seçiyorum ertesi gün kayın pederim gidip ödemesini yapıyo. böyle en rahatı yoksa her kafadan ayrı ses çıkıyo.

nisanlinla anlastiysan sorun yok tatlim ailelerde bisey demediyse aman bosver alirsiniz esinle hem simdi kampanyalar var daha uyguna gelir emin ol
mesela annem yeni perde yaptirdi birkac ay kullandi sonra tasindik oraya da olmadi perdeler ee ne olacak ben aldim hem salona hem oturma odama kullanacagim nisanlima da yatak odasini da biz yapalim askim dedim annem digerlerine verdigine gore o da tamam dedi bence takilma tatlim siz anlastiktan sonra gerisi bos
birde ben davlumbaz almadim mikrodalga da düşünmüyordum hediye gelecekmis

ayni sey tatlim bizimki askere gidip geleceginden annem zayiflar en iyisi dugune yakin yapalim dedi onlarda tamam dedi bende bavula koyacagim ama bohcali canim :)

vicdanımı rahatlatan tek şey ben yatak odamı özel yaptırıyorum eve uymadığı için mecbur kaldım ve ebat olarak baya büyük. hazır alsaydım kalan parayla çamaşır mak. fırın da alabilirdim zaten diyorum. 3 görümcem var onlar beyaz eşya da almışlar laf arasında nişanlım söylemişti aylar önce aklıma takılıyo işte eksik mi yaptım acaba arkamdan laf ederler mi diye:18:

bizde adetleri kaldiramiyorsun ama saolsun iki ailede cocuklar istediklerini alsin dediler rahatiz yani:)

ben nişanda takım aldığım için düğünde damatlık almıcam dedim. acaba bunu da mı uydurdum

aman laf ederlerse dön sende deki esim boyle dedi bende bunlari aldim de lafi kocana at bak sonra diyorlar mi
birde esine de yatak odasini ozel yaptirinca ayirdigim para yetmedi sorun olur mu de zaten o da olmaz der biter
zaten iki aile bastan karismadiysa niye laf ederler anlamam o zaman basta deselermis biz sunu alacagiz siz sunlari sonrada ikinize alinacak listesi verselermis o zaman takma tatlim bisey derlerse de tek basimiza istediklerimizi aldik dersin kimin ne aldigi bizim icin onemli degil onemli olan evimize bizim biseyler almamiz de bence bastan kesersen sorun olmaz kendimi cok cadi görüyorum bu aralar

ben nişanda takım aldığım için düğünde damatlık almıcam dedim. acaba bunu da mı uydurdum

yoo uydurmadin bizde damatlik alacagiz ama sonradan takim olarak kullanacagi birsey olacak sen sadece nisanda halletmissin tatlim o kadar :)

lafı eden nişanlım olursa zaten onun karşımda hiç şansı yok görümcelerim de bişey demezler bana da belki kendi aralarında muhabbeti geçer. belki de ben kuruntu yapıyorum hiç bişey demezler. benim ailem hiç bişey istemedi ne takı konusunda ne de alınacak eşyalarla ilgili.biz onları hiç uğraştırmadık umarım onlar da yapılanı görürler ve bişey duymam ilerde.

aman kiz birak arkandan konussunlar bu günahlardan nasil kurtulacagiz saniyorsun
valla bizde aynen bisey istemedik tatlim ins sorun olmaz rabbim karsiligini verir sen takma tatlim

ama işte her aile böyle değil canım bizim rahatlığımız bide nişanlım ailesinden sadece ev yardımı aldı diğerlerini birlikte aldık

daha biz balayi alisverisine gelemedik bizim damat evin kucugu birde doguda bu bohca olayi ister istemez bekleniyor

aileller isterse mecbur yapılacak canım bende heveslendim ondan balayı alışverişine yoksa daha çok erken agustosda bol bol vaktimiz olur ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…