- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.381
ayy cok güzel Güle güle kullan canimben ne yazikki boyle az topuk alamam boy farki yuzunden :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
wuww çok güzelmiş güle güle kullan canım benim
Siemens canım
Renk harika canim... herkeste durusu farklidir zaten icine sinsin cok guzelEki Görüntüle 1195942
Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza
kızlarr herkese gunaydın bu arada telaşlar nasıl bakalım ne var ne yok=)=)
tatlım günaydınn=)) cumartesi aldık masayı beyaz ahşap aldım 2 tarafa dogru storlu şekilde acılıyor. ayaklarını ağaçtan yapmıslar. sandalyeleri de öyle. öyle bir masa bakabilirsin cok kullanışlı. birde 3 kişisın diyelim yemekte sadece bir tarafını cekip acabiliyorsun cok rahat.
Günaydın canim :) benim askerim geldi şükür simdi basliyor benim telaslar :)
hayirli olsun tatlim güle güle kullan huzurla mutlulukla
Nerelerdesinniz güzellikler:) bn ölüyorum uykusuzluktan yahuu((
kızlarr herkese gunaydın bu arada telaşlar nasıl bakalım ne var ne yok=)=)
Eki Görüntüle 1195942
Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza
gözum aydın canım bol bol hasret giderin...
hazırlıklar içinde kolay gelsin
Günaydın canim :) benim askerim geldi şükür simdi basliyor benim telaslar :)
hayirli olsun tatlim güle güle kullan huzurla mutlulukla
günaydın canım benim hazırlıklar devam ediyor bu hafta balayı için bişeyler almaya başlayacam :)
ayrıca hala çeyiz için almam gereken şeyler var
Bol bol hasret giderin tatlımmm güzelliklerle dolu telaş evreniz olsun insallah=))
neler alıcaksın bakalım balayına=)) biz balayını ayarlayamadık daha ayarlamamızda lazımeksikler son güne kdr bitmiyo cok fena bir durum gercektende al al bitiremedik resmen=)) bnde cumartesi mutfak masası yatak odası, yatagı bazayı ve koltukların siparişini verdik bitek salona yemek masası ve yaşam ünitesi kaldı onuda bu hafta vercez sanırım. dun tum gun evi boyadık damat ve kayınpederimle :) yorgunluk cok fena bende
oo yat dinlen canim ya da geldiginde ayaklarini tuzlu suda bekletseydin hemen aliyormus yorgunlugu canim aklinda bulunsun :) baya halletmissin allah kolayliklar versin tatlim:)
faydalı olcak bi bilgi ogrendim tesekkür ederim tatlım eve gidince bu aksam yapıcam=)) ama ne kötü bişeyki çalıstıgımız için boya nasıl biticek bilmiyorum hiç( bayram arefesine kalcak sanırım ((
neler alıcaksın bakalım balayına=)) biz balayını ayarlayamadık daha ayarlamamızda lazımeksikler son güne kdr bitmiyo cok fena bir durum gercektende al al bitiremedik resmen=)) bnde cumartesi mutfak masası yatak odası, yatagı bazayı ve koltukların siparişini verdik bitek salona yemek masası ve yaşam ünitesi kaldı onuda bu hafta vercez sanırım. dun tum gun evi boyadık damat ve kayınpederimle :) yorgunluk cok fena bende
canim ya takma kafana hallolurbak bana bizim daha ev tutulma asamasinda ne oldu hic bir bilgim yok boya yapilacak mobilya desen netten begenilmis sadece daha perdesi halisi duruyor gelinlik damatlik desen ortada yok tencereler yok tabaklarda teyzelere dendi alindi mi haber yok anlayacagin ortada birsey yok ama biz iki akilli balayina nereye gidecegimize karar verip yer ayirttik bile ama ortada nikah gunu alinmamis bile bence sen sukret haline emin ol yetisir canim benim bu arada bizim düğün Eylül'ün basinda
maşallah canım hafta sonu baya işler yapılmış en önemlisi eşya siparişleri verilmiş...benim evim hazır kuruldu artık yerleşmeye başladık mutfaktagım baya yerleşti bayramdada kendi fazla eşyarım yerleşecek...ama herşey tam diyoruz gene noksanlar çıkıyor hele ki mutfak noksanı bitmıyor dün gene aldık kayınvalidem ile al al bitmıyor...ev kurulunce yerleşince insan çok tuhaf oluyor eşyaların gelsin kurulsun yerleş anlayacaksın
balayı için bikini havlu terlik elbise bi sürü şey almam lazım bakalım maddiyatımız neye yetecek daha nişanlım içinde alışveriş yapacam
nişanlımız için de alışveriş yapmamız mı gerekiyo:26: ben sadece nişanda bohça yaptım. şimdi düğün için de mi lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?