2014 eylül gelinleri de buraya:))

ayy cok güzel Güle güle kullan canim ben ne yazikki boyle az topuk alamam boy farki yuzunden :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

Kuzular tesekkur ederim

wuww çok güzelmiş güle güle kullan canım benim

Siemens canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Renk harika canim... herkeste durusu farklidir zaten icine sinsin cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr herkese gunaydın bu arada telaşlar nasıl bakalım ne var ne yok=)=)

Günaydın canim :) benim askerim geldi şükür simdi basliyor benim telaslar :)
hayirli olsun tatlim güle güle kullan huzurla mutlulukla

gözun aydın canım bol bol hasret giderin...
hazırlıklar içinde kolay gelsin

Son düzenleme:

çok güzell hemde bu hafta mayo ve bikinimi alacam ilk bakacağım yer koton olacak :) geçen senede ordan almıştım

gözum aydın canım bol bol hasret giderin...
hazırlıklar içinde kolay gelsin

saol tatlim ins bugün hasret giderecegim :)
babaannem bizde saolsun dugune erken geldi geldi geldi de saolsun bana herseyi sorun ne alirsan once ben bileyim ben dersem olur havalardayiz tencerelerin kodlarini yaziyorum ki hani karisiklik olmasin anneme diyo ki benim kizlarim benden birsey istemedi kafayi yiyecegim kizlarr :) dün de nisanlimi aldi yanina oturdu zaten yorgundu kuzum az kaldi resmen üstüne ucacaktim

Bol bol hasret giderin tatlımmm güzelliklerle dolu telaş evreniz olsun insallah=))

günaydın canım benim hazırlıklar devam ediyor bu hafta balayı için bişeyler almaya başlayacam :)
ayrıca hala çeyiz için almam gereken şeyler var

neler alıcaksın bakalım balayına=)) biz balayını ayarlayamadık daha ayarlamamızda lazım eksikler son güne kdr bitmiyo cok fena bir durum gercektende al al bitiremedik resmen=)) bnde cumartesi mutfak masası yatak odası, yatagı bazayı ve koltukların siparişini verdik bitek salona yemek masası ve yaşam ünitesi kaldı onuda bu hafta vercez sanırım. dun tum gun evi boyadık damat ve kayınpederimle :) yorgunluk cok fena bende

oo yat dinlen canim ya da geldiginde ayaklarini tuzlu suda bekletseydin hemen aliyormus yorgunlugu canim aklinda bulunsun :) baya halletmissin allah kolayliklar versin tatlim:)

faydalı olcak bi bilgi ogrendim tesekkür ederim tatlım eve gidince bu aksam yapıcam=)) ama ne kötü bişeyki çalıstıgımız için boya nasıl biticek bilmiyorum hiç( bayram arefesine kalcak sanırım((

faydalı olcak bi bilgi ogrendim tesekkür ederim tatlım eve gidince bu aksam yapıcam=)) ama ne kötü bişeyki çalıstıgımız için boya nasıl biticek bilmiyorum hiç( bayram arefesine kalcak sanırım((

canim ya takma kafana hallolur bak bana bizim daha ev tutulma asamasinda ne oldu hic bir bilgim yok boya yapilacak mobilya desen netten begenilmis sadece daha perdesi halisi duruyor gelinlik damatlik desen ortada yok tencereler yok tabaklarda teyzelere dendi alindi mi haber yok anlayacagin ortada birsey yok ama biz iki akilli balayina nereye gidecegimize karar verip yer ayirttik bile ama ortada nikah gunu alinmamis bile bence sen sukret haline emin ol yetisir canim benim bu arada bizim düğün Eylül'ün basinda

maşallah canım hafta sonu baya işler yapılmış en önemlisi eşya siparişleri verilmiş...benim evim hazır kuruldu artık yerleşmeye başladık mutfaktagım baya yerleşti bayramdada kendi fazla eşyarım yerleşecek...ama herşey tam diyoruz gene noksanlar çıkıyor hele ki mutfak noksanı bitmıyor dün gene aldık kayınvalidem ile al al bitmıyor...ev kurulunce yerleşince insan çok tuhaf oluyor eşyaların gelsin kurulsun yerleş anlayacaksın
balayı için bikini havlu terlik elbise bi sürü şey almam lazım bakalım maddiyatımız neye yetecek daha nişanlım içinde alışveriş yapacam

canım benım ALLAH ın izni ile hepsi olur seninde bende hep olmayacak noksanlar alınmayacak diyordum çünkü nişanlım iş sorunu yaşadı ama şükürler olsun ALLAH ım öyle yardım ettiki 4 4 lük olmadı belki ama benim için herşeyin en güzeli oldu sayılır

kızlar hepinize bir sorum var:) kız çeyizi olarak mutfak eşyaları ıvır zırvır alınıyo, yatak odası alınıyo, beyaz eşya olarak bişey aldınız mı? halı yada perde alınıyo mu? bunları hiç bilmiyorum ve nişanlımla da şunu siz alın bunu biz alalım diye konuşmadık. ben sadece beyaz eşya olarak bulaşık mak. ve mikrodalga almayı düşünüyorum ,halı ve perde olayına da hiç girmicem. sizce eksik mi yapıyorum?:18:

nişanlımız için de alışveriş yapmamız mı gerekiyo:26: ben sadece nişanda bohça yaptım. şimdi düğün için de mi lazım?

nişanlımız için de alışveriş yapmamız mı gerekiyo:26: ben sadece nişanda bohça yaptım. şimdi düğün için de mi lazım?

yok güzelim balayı için şort tişort alacam nişanlıma :)) biz hiç bohça yapmadık ne onlar bize ne biz onlara..nişanlım bohça yerine para verdi kendim ne istiyorsam onları aldım çok güzel oldu öyle onlar bize biz onlara bohça filan yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…