2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar sonunda salonum için koltuk ve yemek odası seçtim sadece döşeme renklerine karar vericem o kadar. üstümden kocamann bir yük kalktı sanki. darısı oturma odasına inşallah

Hehe allah yardımcin olsun simdiki evinde fayanslar beyaz e tabii mavi cok yakisiyor, ama bu evde yerler yesile bakan turkuazimsi bir renk dedim etme eyleme mavi dedi de baska bir se5 demedi annesine de soylemem lazim benim secmedigimi:)))

Kizlarr Dusakabin secildi banyo dolaplari secilmekte hala ikisi bir gelicek bakalm nasil olucak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gule gule kullan, guzel giunlerde eskitin
dusunuyorum da su anda allahtn kiradayiz bir de eve bir seyler yaptiraydik kac ay dusunurduk kim bilir boya rengiyle bile kafayi yemistik:)))

çok güzel bir hafta olsun hayırlı haberler alalım inşallah hep
Insallah canim! Annenin 15 gibi olacakti diye hatirliyorum son durum ne oldu?

Benim aldiklarimi kesin almissindir ama birkac ivir zivir olarak: sarmisak ezecegi, ben havan ve mini rende kullanamiyorum da:) taze kasari kesebilmek icin tirtikli yuzeyi olan meyve bicagina benzer bir bicak:), tencere tutaci_nisanlimda celik kulplu bir set var yedek olarak kullanirsak diye. Firin eldivenleri ve kalinca tutaclar.
Kizartma yaparken uzaktan mudahale edebilmek icin cekmece boyunda bir maşa:)))
Posetlik:) camasir yikama filesi. Ufak parcalai bulmasi kolay oluyor pardon b6 banyoya girdi:)) eger sarap iciyorsaniz, sise tipasi ve tirbuson:)
Sise acacagi uzar gideeer:)

kızlar sonunda salonum için koltuk ve yemek odası seçtim sadece döşeme renklerine karar vericem o kadar. üstümden kocamann bir yük kalktı sanki. darısı oturma odasına inşallah
Gozun aydin, buyuk asama gercekten. Haha doseme rengi deme bana, elimizde kartelalar satisci cocuk ve biz3 kisi bir cam onune gidiyoruz bir lamba altina bir bahceye gun isigina cikiyoruz))) cocuk isiklari bir actiriyor bir kapattiriyor farkli isiklarda goelim diye ama sabrini cok taakdir etmistik ilk ugradigimizda bize cok yakin bayileri oldugu halde gidip ondan almistik hani prim falan isine yarar belki diye:)

bilmiyorum artık canım güveniyorlar mı güvenmiyorlar mı 3gün düğün nerde kaldı ki laf işte saçmalık onunlada bitmiyor akrabamız bizde kalacak düğünden sonra 10 ağustosta anca gidecekmişiz 5 gün yetermiş bıktım artık herkesin rahatlığından dün zaten babamla tartış saatlerce ağladım sinir krizi geçirdim hatta resmen hiç bişeye karışmıycam bundan sonra kim ne istiyorsa öyle olsun bundan sonra bıktım usandım artık

baya baya sabrını zorlamışsın anlaşılan haketmiş pirimi:) yemek odası ve koltuk takımı farklı yerden alıyorum o yüzden önce koltukçudan renk kodları alıcam sonra yemek odasını aldığım yere vericem falan daha çok işim var aslında ama yinede modelin kesinleşmesi büyük aşama benim için:)salonum klasik olucak resimdeki modellerde 1-2 değişiklik yapılıcak konsolun kulplarını beğenmedim değişicek vitrin falan da almadım gereksiz yer kaplamasın odada.

Sabir diliyorum canim nisanlinin yasadigi yere mi gideceksin? Ev tutuldu mu ya daa hazirda var mi peki? Hani o bir yandan bakiyorsa sen rahatlarsin biraz. Akrabalik kavramina inanmamakta hakli oldugumu goruyorum cok sevdigim akrabalarim var ama onlari kisisel ozelliklerinden dolayi seviyorum aayni kandan geliyoruz diye degil.

herkes kendini düşünüyor inanki canım bunu her başıma gelen olayda daha iyi anlıyorum.. kimse acaba o ne düşünüyor ne istiyor hayatında bir kere düğünü olacak demiyor babamla barıştık geldi özür diledi vs ama işte.. evet canım nişanlımın yanına gideceğim o bakmaya başladı yavaştan daha ev yok ortada

Biz masanin yaninda bakacatik aslinda cocuk resmen hiperaktifti hop burada hop orada biz pesinde kosuyoruz. Aklimiza gelmezdi farkli isiklarda bakmak, isin guzel yani o bizi yonlendirdi kararsiz oldugumuzu gorup fadkli farkli isiklarda gosterdi ama ek isik actirmasi son nokta oldu diyebilirim:) ama o isikta da gorunce son kararimizi acabasiz verebildik ve gercekten simdi koltuklari evde de gorunce dogru karar olmus:)
Bir de tay tuyu denen kumas gercekten pratikmis 2,3 yerde koyu renkte nokta fark etmistik servis fotograf cekip kesiff talebinde bulundu ama islak mendille hatta duru suyla bile silince cikti:) umarim leke tutmadan uzun sure kullaniriz:)
Biz yemek odasi almadik bile, alirsak da masa ve konsol olacak sadece. Su anda konsola ihtiyacim yok ama kiraciyiz baska evde gerekirse bu sefer o masa ve sandalyelere uygun konsol bulamam kafam karisik o konuda da:) salon bombos olacak borsure tv ve koltuklar:)))

Sanirim akrabalarin emrivakisi soz konusu biraz da. Babanlar da belki stres yapiyor iclerinden ama sen sakin ol diye oyle davraniyor olabilirler. Esas sorun akrabalarda b7lmiyorlar mi senin de evlenecegini, dusuncesiz insanlari mumkun oldugunca hayatimdan cikarmaya calisiyor ama aile ve akraba olayi oluncaq ozgurr olamiyor insan ve ben de sinir oluyorum buna. su anda zaman i iyi kullanabilirsiniz aslinda, mesela duvarlari boyanaacaksa ki belli defildir tabii boyali minolacak ev boyaasiz mi ama ne renk istersiniz, hangi mobilyalar, beyaz esya modelleri belli mi hunlar hani en cok zorlayalnlar bunlardi bizi o yuzden zaman varken bu kararlar verilebilir sonra zaten gidip almasi 1 gunluk is

bencede en mantıkısını yapmıssın alırsan takım alırsın daha sonra. bende oturma odasına ufacık bir tv ünitesi ve rahat spor koltuk almayı düşünüyorum hergün oturduğum yer rahat olsun tıkış tıkış eşyaya gerek yok. tay tüğü kumaşı bende doğtaş da görmüştüm gayet kullanışlı dediler. bakalım bu hafta da oturma odası için dolaşıcaz gibi:)

işte hiç bişey yok ortada beni de streslendiren şey bu

O noktalar toz muydu leke mi bilmiyoruz tabii guya siviyi gecirmiyormus cabuk temizleniyormus diyorlar ama yasayip gormeden bilemiyoruz tabii.biz salonda yasayacagiz ama bir odamizda da kucuk tv ve cekyat olacakti, hem calisma hem tv hem misafirmodasi gibi hazir begenmisken salona aldigimiz 3 lulerden aldik oraya da en rahat buldugumuz bunlardi canimizdan kiymetli degil ya:) nisanlim da bak yedekmoldu diyor leke olursa salondakiler degistiririz birinindiyor nasil olsa zor begenecegiznyine :)
işte hiç bişey yok ortada beni de streslendiren şey bu

Peki sen yavastan model begenmeye baslasan internetten? Adetleri mi boyle acaba bazi yerlerde cok kisa surede yapiliyormus bu isler. Erkekleremkalsak cogumuz fittirirdikmsanirim onlara gore her sey olur olur e baban da bir erkek sonucta canim oyle dusun

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim :) cogunuzun evi düzmeye baslamis masalllah hepiniz yeni evlerinizde esiniz ve sevdiklerinizle beraber mutlu huzurlu saglikli güzel günler gecirmeniz dilegiyle

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...

annem yarın belli olacak ALLAH ın izniyle inşallah doktordan hayırlı şeyler duyacaz büyük ihtimal ameliyat tarihide belli olacak yani düğün için bu tarih önemli inşallah sorunsuz geçer herşey....
şise açagını aldım çünkü ikimizde kullanıyoruz içecekleri :)) maşam var ama bitane daha gerekli bence onuda yazayım..fırın eldiveni evettt onu almadım süpersin hemen yazıyorum zaten daha banyoda kirli sepeti ve sabunluk takımı kaldı onlara sıra gelmıyor

Kizlar dun calisma/misafir yatiracagimiz oda ve kutuphaneler ve tum hirdavatlarimizin olacagi odayi milim milim olcerek kroki yaptik:) ve nisanlim sonunda 16 yildir kullandigi kanepeleri gocen takimin koca koca tekli koltuklarini inatla yeni evimize getirmekten vazgecmek zorunda kaldi hayir ben daha once goz hesabi sigdiramamistim zaten ve oturacak yer istersek hafif pratik bir seyler koyarz diyordum ama sag olsun nisanlim temizliği zorlastiracak gereksiz irilikte koltuklarindan ayrilmak istemiyordu, anlamiyorum ki 3 tane 3lu koltuk aldik 2 si salonaa 1 i caalisma odasina e 2 kisiyiz ne yapacagiz baska odada koltugu: tekli koltuk kabusumuz daa bitti cok sukur resmen kilo veriyorum laf anlatana kadar

Safak kac canim az kalmisti, geldi mi yoksa nisanlin? Guzel dileklerin senle birlikte hepimiz icin gercek olur insallah

Guzel haberlerini alacaksiniz, senin evle isin kalmadi zaten rahat raqhat hepsi hallolur canim

Benim ivir zivir listem onkadar uzun ki 1 sene veriyorum kendime tamamlamak icin:)) cay suzgeci ve limonlugu 2 senenonce almistim ben nisaanlima ceyizimizin ilkmparcalari olmus cay degil de limon suzmek icin almistik ama:)
Aldim lostemi elime...
Bardak altligi eger gerekliyse, sebze yikamak icin plastikmkaplar 2 buyuk 1 orta boy ucsan aldim plastigi kokmuyor ve 5 numara en zararsizi.moonstar da iyi bu arada.
Salata kurutucusu yesili kalmamisti gecen hafta alamadim yine ucsan aqriyorum, bu arada erzak kaplarini da kokladim kokmuyordu hobby marka almisti annem kapaklari kokuyordu resmen kullanamadik..
Cirpma teli, ceviz findikmkiracagi,
kestane cizmek icin bir sey vardi onsuznkesemem elimimkesicemmdiye korkarim.
Cekmece ici kasiklik.
Corba fincani, dondurmamkasesi,

Kavanoz acacagi, ama her kavanozda ise yaramiyor yine tornavida kullaniyorum kucuklerde:)
Bulasik kurilama bezleri makineden cikan tencerelerin kulplarindan akan sular v bicin:)
Kesme tahtasi
Mutfak tartisi
Dijital gerinsayimli mutfak saati, mekanik olanlarin tiktiktik sesi sinirlerimi bozuyor:)
Poset mandallari kesinlikle hayat kurtarıcı, ayrica karton kutuda sut vb acinca da agzini bunlarla sikistiriyoruz hava almiyor
Sebze fircasi, havuc patates ya da kabuklu yenecekler icin.

Uzar gideeerr:)))

kızlar nikaha son 55 gün , düğüne son 74 günn :) geçmiyor günler çabuk geçsin
Bizim nikaah gunumuznbile belli degil eylul un ilk 10ngunu ama hangisi:))) eylul demisken, biz eylulde tanistik, eylulde nisanlandikminsallah eylulde evlenecegiz:) ama gun nilmeyince geri sayim yapamıyorum iyi mi kotu mu bilemedim simdi:44:

sukur kurtulmussun canim benim allaha sukur oyle bir derdim yok eger isterse tek kisilik yatagini getirirse iyi olur ama sanmıyorum kayinvalidemin verecegini:)

5 gun kaldi tatlim hatta 6 diyebiliriz aksam yanima gelecegi icin:) saol fistik
benim listeyi bir daha duzenliyorum bayramdan sonra cikip alinacak daha bir iki sey sordum yazayim mi diye aman bosver onlari da evlendikten sonra al ugrasacak birseyin olsun:)
bizim de nikah gunumuz belli degil salonda olmasini istiyoruz o yuzden 51 gun kaldi diyebiliriz:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…