2014 eylül gelinleri de buraya:))

Annemle oglen 9 poset goturduk eve, kirilmasin diye oyle bir sarmis ki sag olsun acana kadar canimiz cikti:)) raflara esyalar konunca insan bir garip oluyormus gercekten:) gulumseyen kedili tuzluklar almistim hazir bulmusken 4 tane onlari tam goz hizasi dolaba koydum kapagini acinca siritan kedilerle goz goze oluyor insan:))) temiz su kovamla legenimi goturmedim ama kizlar, temizlige kadin gelirse bulmusken temizlik icin kullanir falan icim rahat etmez sonra yine yenisini almiyim dedim
Ve nisanlimin israriyla aldigim mavi paspaslar son derece uyumsuz oldu, banyo duvarina yazi asmayi dusunuyorum bu paspaslari evin erkegi sect7 diye
Nisanlimla bir posta daha goturecegiz ev bayagi rahatladi artik ayaklarimizi carpmaaktan bor hal olmustuk:) evimiz zaten dar ve annemin ivir zivir sevdasi yuzunden tastigi icin ceyiz alisverisi son damla olmustu bardagi tasiran:)))

Selam kızlar nasılsınız

Kosturmaca maalesef bu sicakta, sen nasilsin, hazirliklar ne durumda?

Kızlar dün gece ve bugun sabah baya yerleştirdik evi Muftak bitti sayılır yerleştik iyice artık ufak tefek seyler kaldı...yatak odamıda baya toparladım yorulduk ama değdi en cok işi kayınvalidem ve görümcem yaptı sağolsunlar..bi çok yeni eşya gelmişti eve görünce cok mutlu oldum banyomda yapılmış artık tam ev gibi olmuş :))) dünde klima ve müzik setimiz geldi..artık hayırlısı ile evimde yaşamak istıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdilik hiç bişey yok ağustosu bekliyoruz mecburen canım düğünden hemen sonra düğün var bi akrabanın yakın yanide ben pek sevmiyorum bide 3 gün düşünnnnnnnn o yüzden ondan sonra gidip evi beğenip tutup eşyalara bakcaz falan o zaman da biz koştur koştur olacaz ama herkes rahat başta benim ailemmmmmmm

Ohh baya sey halletmissiniz canim tuzluklar iyi olmus paspas olayinada cok guldum yazi asicam diyosn ya hahah aman olsun napican artik:)
E tamam sende is bitti artik ohh cok sukur halloldu darisi basima :)
Bizimde yarın perde ölçülerimiz alınacak acaba ne kadar tutacak çok merak ediyorum ya

Hadi bakalim ne kadar tutucak merakla bekliyorz bizde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun evimin boyalarini aldik icim rahatladi :) oturma odasi acik gri giyinme odasi cekici lila :) yatak odasi gullu lokum salonda bej tonlari bugun nisanlim evde ufak tefek alcilar yapti artik basliyoruuuzz evimizle ilgili seyler yapmaya :)

Bitince resim bekliyoruzzzzz

Hepinizin eline saglik ve gecmis olsun canim, artik keyifle bekleme zamani sizin icin

Nasil nasil bir dakika, akraqbanin dugunu bitene kadar bekleniyor olamaz degil mi?adetler mi boyle yoksa il degisikligi falan mi var? Baskalari yuzunden insanin planinin degismesi can sıkıcı olabilir ama kendilerine guveniyorlar sanirim baksana kendi ailen bile rahat olduguna gore:)

Tuzluklar sans eseri oyle denk geldi tam acinca siritiyorlar toplica:))) e ama haksiz miyim paspas konusunda caanim sen soyle her gelen ben begendim sanacak kaynana gibi nisanlim oldugunu bilmezler ki, mavi dedi de baska bir sey demedi aldik maviyi off cok kotu oldu neyse ki cok para vermedim pazardan aldim, zaten makinede sik yikaninca cabuk eskir diye umut ediyorum

Vuuu cekici lila bugun hala konusuyoruz 3 hafta sonumuz renklere gitti diye:)) becerikli demek nisanlin o konularda masallah. Sure konusunda kaderimiz hep beklemek, kendilerinyapsa ne zaman canlari isteyecek ya da bitirecekler diye kendileri yapmayinca da ne zaman usta bulacaklar diye gobegimiz catliyor))

Ay sen bi alemdin guldurdun beni gece gece yine dogru ama geline bak zevke bak derler bende oyle dusunutorum nisanlim zevksiz bisey begendiginde kiziyorum resmen ona hahah sen sık sık yika onu eskisin hahah :) nisanlimin elinden her is geliyo yapiyoda fazla takintili begenmedgi bisey oldumu istanbulu terkediyim yani insani deli ediyo umarim boya isi sorunsuz hallolur Allahim aci bana :)

Kizlarr Dusakabin secildi banyo dolaplari secilmekte hala ikisi bir gelicek bakalm nasil olucak :)

Kizlarr Dusakabin secildi banyo dolaplari secilmekte hala ikisi bir gelicek bakalm nasil olucak :)

bizde sectık duşa kabin ve dolapı geldi kuruldu çok ta güzel olmuşlar ben aslında pek iyi şeyler seçmedim çünkü 2-3 seneye kadar banyomuzu komple kırıp yeniden yapacaz diye ama dün görünce vazgectim çok daha uzun yıllar kullanabliriz :)

kızlarr muftak yerleşti ama hala noksanları geliyor aklıma artık annemle yazmaya karar verdik aklıma geldikçe annemi arıyorum o liste yapıyor :) hafta sonu alacam
1.limon sıkacağı 2.mısır patlatma tenceresi alacam yani ucuz bir tencere :) 3.yumurta kaynatmak için kap
kızlar sizinde küçük ama evde gerekli alınması gereken şeyler aklınızda varsa bana yazın

ooo mutfak yerleşmiş ble sizin daha bizm evde tadilat başlamadı
mutfak için elek salata soyucağı nihale merdane oklava makarna süzgeci rende

ooo mutfak yerleşmiş ble sizin daha bizm evde tadilat başlamadı
mutfak için elek salata soyucağı nihale merdane oklava makarna süzgeci rende

şükür muftagım yerleşti darısı sizlere

rende aldım süzgeçimi de kayınvalidem aldı :)salata soyacagımıda aldım.
oklavam yok onuda eklıyorum hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…