- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.441
vallaha ben stresten geberip gidiyorum artık rüyalarımda görüyorum bi şeylerimi eksik falan hepten zırtlattım kafayı... herbişeyim tam olmadan bana rahat yok ya.. dışardan bakınca nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama dışardan her gün ne zaman evleniyon kız hala evlenmedin mi laflarını duymak beni hepten strese sokuyor açıkçası iki senedir nişanlıyım tabi millet artık git diyo bana
hoşgeldin kuzuuubizler iyiyiz asıl sen nasılsın bakayım..
haklısın canım bi saatten sonra eğilmek falan çok sıkıntı, bi de sürekli kullanacağız bunları.
wawwwww pazar arabası he, canım şu an üstünden ne kadar çoık yük kalkmıştır tahmin ediyorum :) bir pazar arabam bile yohhh
aramıza hoş geldin o halde :) neler yaptın hazırlıkların ne durumda.. nötr kısmına katılıyorum bende öyleyim sanki :)
18 gün sonra inşallah:) iste o zaman kosturmamiz baslayacak gerci ben internetten mobilyami, yemek takimi, tencere seti falan o gibi seyleri begenip kodlarini aldim sadece kucuk seyler kaldi diyecegim ama en cokta o yoruyor herhal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooo sen de hazir sayilirsn artik. Ben de cop kutusu gibi cok onemli eksiklerimi gidermekle mesgulum ne yapayimbir gün bakamadım yine döktürmüşsünüz maşallah
bugün gelinlik provam vardı ikinci provaydı ona gittim satenimi dikmişler bi sonrakindede tamamen bitmiş olucak danteli yerleşmiş olucak dedi ufak şeyler kalır dedi
keyifler nasıl bakim
birileri benim yerime yapsa su alisverisleri ahh ne guzel olurdu:))) keyfini cikar simdi evin isi bitmez derler yaal bendende o kadar bacım... neler kaynatıyonuz bakayım yetişemiyorum hızınıza hee...
pazar arabaları gelinlikler ayakkabılar oy oy.. neler kaçırıyorum ben burda böyle... hayırlı olsun güle güle kullansın herkec herbirşeyini..
içim sıkılıyor benim yahu hiç bişey yapmıyorum daral geliyor bi şeylerin ucundan tutmak istiyorum evimi istiyorum eşyalarımı kullanmak istiyorum artık oyhh..
Ama en hizlisi benimmevet canim gelinlik dikiliyo :) aa hangisini aldin ayakkabinin
Valla hizli bu gelinler :) benimde icim daraliyo bazen ciglik atasim geliyo
iyiyim canim sen nasilsin :)ben geldim kızlargörüşmeyeli nasılsınız
bide demiyolarmi aaa dugunede az kalmis nadil bitttimi hazirliklar icimden diyorum he bitti evet biz bos bos geziyoruz zaman gecirmk icin hahah hey Allahim yarabbim ya :)vallaha ben stresten geberip gidiyorum artık rüyalarımda görüyorum bi şeylerimi eksik falan hepten zırtlattım kafayı... herbişeyim tam olmadan bana rahat yok ya.. dışardan bakınca nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama dışardan her gün ne zaman evleniyon kız hala evlenmedin mi laflarını duymak beni hepten strese sokuyor açıkçası iki senedir nişanlıyım tabi millet artık git diyo bana
hoşgeldin kuzuuubizler iyiyiz asıl sen nasılsın bakayım..
Hahah benimde cogu seyim tam viledam yok bak eksik bitmiyo :))sen gencsindir arabasiz da tasirsin )) pazaartesi o kadarcik şeye o kadar para gidince erteledim valla yenilemeyi ne durumda ondaki bilmiyorum gerci katli halde goruyorum hep pazar arabam olduguna gore evlenebilorim kizlar di mi çatal kasigimiz yok ama ne olacak ki
Nisanlimin istegiyle buyuk parcalara bakıldı odaklanildi ve simdi ben elimde uzayip giden listemle2 ayagim bir pabuca girdi ufak tefegi gezerken kenara atmakta fayda var. Her sey bir yerde bulunmuyor hem zaaman aliyor hem de yoruyor.
Ooo sen de hazir sayilirsn artik. Ben de cop kutusu gibi cok onemli eksiklerimi gidermekle mesgulum ne yapayim
aalisveriste eylul ayiyla birlikte ilk ay lar en cok neye ihtiyacım olur onu dusunerek hareket etmeye çalışıyorum anneme kalsa gelecek yaza gerekecek seyleri once aldiracak
birileri benim yerime yapsa su alisverisleri ahh ne guzel olurdu:))) keyfini cikar simdi evin isi bitmez derler ya
Ama en hizlisi benimmevde su anda tek esyamiz vileda ben bu tarihleri yazsam ya kenara nikahtan 2 ay once evimiz ve tek esyamiz diye fotosunu cekeyim hatta
iyiyim canim sen nasilsin :)
bende iyim teşekkür ederim canım :)
Hoşgeldin canim hayirdir bu mutlulugunu neye borcluyuz :))hoşbuldumbende iyim canım hem de çok iyiyim. çalışıyorum öyle zaman geçiriyorum. hayatımın en mutlu günlerindeyim
bide demiyolarmi aaa dugunede az kalmis nadil bitttimi hazirliklar icimden diyorum he bitti evet biz bos bos geziyoruz zaman gecirmk icin hahah hey Allahim yarabbim ya :)
Hahah benimde cogu seyim tam viledam yok bak eksik bitmiyo :))
Hoşgeldin canim hayirdir bu mutlulugunu neye borcluyuz :))
Napiyosun ne var ne yok :)
hoşbuldumbende iyim canım hem de çok iyiyim. çalışıyorum öyle zaman geçiriyorum. hayatımın en mutlu günlerindeyim
Eksigin ne kaldi dediklerinde acaba yuzum nasil bir halaliyor cok merak ediyorum,her sey eksik diyorum kisaca, bir de iban imi bereyim mi demeyi dusunuyorum hani sunu da a bunu da al diyenlers
bide demiyolarmi aaa dugunede az kalmis nadil bitttimi hazirliklar icimden diyorum he bitti evet biz bos bos geziyoruz zaman gecirmk icin hahah hey Allahim yarabbim ya :)
Hahah benimde cogu seyim tam viledam yok bak eksik bitmiyo :))
Hosbuldum canim. Calisma ortamim guzel beach clubte calisiyorum sahilde eglenceli geciyo :) bi de bizim patronun bir arkadasi var tam deli :) hafta sonlari geliyo. Gunduz musterilerin cogu gidince disarda oturuyorum hep. O da arkadaslariyla akrabalariyla filan belli olmuyo top oynuyo deli poposuyla bile topa vuruyo :)
Hayirli olsun canim :) aman hep yüzün gülsün insAllah
Sagol canim hepimizin yuzu hep gulsun insallahhayirli olsun kismini anlayamadim
Günaydın kızlar bugun noksanlar konusunda bir adım daha ilerdik...nişanlım süpriz yapmış dün Ocak gelmiş evimize :)) sonunda Ocakgım oldu sira banyo dolapında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosbuldum canim. Calisma ortamim guzel beach clubte calisiyorum sahilde eglenceli geciyo :) bi de bizim patronun bir arkadasi var tam deli :) hafta sonlari geliyo. Gunduz musterilerin cogu gidince disarda oturuyorum hep. O da arkadaslariyla akrabalariyla filan belli olmuyo top oynuyo deli poposuyla bile topa vuruyo :)
Herkeste akil cok bir kendilerine kullanamiyorlar. Isin kotusu ben bu tip konusanlari iyi niyetli olarak goremiyorum. Hani bunaldigin anda cozum yolu sunarlar soyle olabilir boyle de gibi falan onlar yapici geliyor. Sunu al bunu al su olmazsa olmaz, sadece beni uzmek cift olarak tartismamiz sanki amaclari ancak kendileriyle ilgili bildigim seyi soyluyorum mesela sonra susup kaliyorlar. :))))ne güzel canım benim sevindim senin adına.. rabbim hep güldürsün yüzünü inşallah :)
ayyyy hiç sormaaa.. hani diyolarya ben yaptırmadım sen yaptırt ben aldırmadım sen aklını kullan aldır evlendikten sora aldıramassın yaptıramassın bi kere olur böyle şeyler falan filan diye.. fitil oluyorum ya.. sanki aldırdığım yaptırdığım her şey bana kaçmıyormuş gibi.. e kim ödeyecek sonra onları beeen insan kendi kendine kazık atarmı aklım yok mu benim sana noluyo ablam teyzem diyesim geliyo...
aaa çok büyük eksiklik vileda ne demek kııııız... hemen al hemen al..
ay bak benimde pazar arabam var heee iki sene önce aldım aneye aldıydım bana itelediydi dolabımın üstünde rezil gibi duruyor
zaten gereksiz ne varsa hepsi bende var üç tane gümüş tepsim var yaa... zilyon tane kola tabağı bardağı ve kasesi bide..
ramazandan sora çok sıkışcaz kızlar bence.. :26:
Gozun aydin canim, gule gule kullan. Artik bir ocagin varGünaydın kızlar bugun noksanlar konusunda bir adım daha ilerdik...nişanlım süpriz yapmış dün Ocak gelmiş evimize :)) qsonunda Ocakgım oldu sira banyo dolapında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bu cicegi goren var miiii?
Eki Görüntüle 1174879
Gozun aydin canim, gule gule kullan. Artik bir ocagin varbeyaz esyaya sirA geldi dedi dun, cok merak ediyorum ocagi hangi kategoriye soktugunu evin yakininda ev yemekleri yapan bir yer var oranin adini soyleyip duruyorum firin ve ocagin acelesi yok ya dedikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?