2014 eylül gelinleri de buraya:))

buzdolabın benımkınden :)) ben camasır makınamı 9 kg aldım bulaşık makınesınıde 3prog aldım hepıcı arcelık beyaz

:119::119: kullanmaya başlamadın sanırım değil mi? açıkçası annem kendisine beğenmişti bunu daha önce, ona güvenmiştim iyi araştırır ama şimdi alma yaklaşınca sen yine araştır dedi. 9 kg muu şaka yapıyorum tabii, ben yarım makine çok çalıştırdığım için bir de kiracı olduğumuzdan her yere girecek makine lazım

Ben buzdolapı almadım nişanlımın vardı zaten onu kullanacam ilerde muftak değisecek ozman yenisini alırım
ben ancak bulaşık makinesini kullanabileceğim, hiç yoktan iyidir. tabii ufak tefekleri de epey destek olacak. buzdolabı 15 yılı devirdiği için, çamaşır makinesi de öyle, katlanamayacağım, zaten en gerekli şeyleri alıyoruz düğün masrafımız yok bari 2 kişilik nevresim sığacak bir makinem teklemeyen buzdolabım olsun değil mi
NE GUZEL o zmn epey bı kârlısınız

azcık karlı olalım ne ypalım daha çok noksan var :18:

incik boncuk dediğimiz şeyler dünya tutuyor. ben de başladım acelesi yok ya demeye dün

bende arçelikten aldım. Buzdolabını o şekilde tercih etmedim. çünkü buzluk kısmının çok açılıp kapanmaması gerekiyor. eve bi çocuk gelse kurcalar falan diye düşünüyorum hep, ki ilerde benimde afacan çocuklarım olabilir :) ayrıca o kadar uzun boylu değilim en üst rafı kullanmak zor olur gibi sebeplerden almadım.
çamaşır makinem seninkinin modelinden ve 7 kg. çift su girişli olan makineler daha pahalı. akdeniz gibi sıcak bölgelerde yaşamadığımıza göre çift su girişine gerek duymadım bende.
fırın güzel görünüyor neden beyazı yok diye üzüldün ki

sizin nikah olacak dimi nerde

ben çocukları asla mutfağa yalnız bırakmadığım için onu düşünmeme gerek olmadı. karıştırma değil de bıçak falan alırlar ellerine allah korusun diye çok korkarım, geçmişte duyduğum bir olay var da.
boyum çok uzun değil 1.70 ama aşağıdan meyve-sebze çıkarmak ölüm, o yüzden tam benlik altta olan modeller. ama işte bosch a falan bakmadım hiç, daha uygun ya da içi genişi var mı diye o zaman da dışı da genişliyor sanırım tabii :44:

7 kg yu yarım çalıştırınca kaç kg oluyor tam yarısı mı denedin mi? boyutları aşağı yukarı aynı sanırım değil mi 6 kg lukla.

akdeniz le sıcak su girişi bağlantısını kuramadım ama ben bizde kombi hep açık olduğu için, sıcak su girişinden kombide ısınan suyu alacağı için daha ekonomik geliyor bize. diğer türlü soğuk suyu alıp elektrikle ısıttığı için. ne kadar fark eder bilmiyorum tabii ama annemin takıntısı işte sen niçin akdeniz de olmadığımıza göre dedin, farklı bir sistem de var mı acaba .çift tek su girişi derken:44::44: ay kafam allak bullak oldu neden tek model yapmıyorlar şu eşyaları

diğer eşyalar beyaz olacak ya, hani fırının ön tarafı metalik üstü siyah, üste örtü koyacağım hani siyah siyah göze batmasın diye önü de çok göz tırmalar mı bilmiyorum, farklı renklerde kullanan var mı? kk da güzel yorumlar var benim gibi kiracılar özellikle böyle kullanıyor sanırım.

canım akdeniz olayı şöyle oluyor, ben de daha önceden bilmiyordum tabi arçelik bayiisi söyledi. hani akdenizde falan çatılarda çok olur ya güneş enerjisi. çift giriş olması sıcak suyu direkt olarak güneş enerjisindeki sudan sağlaması içinmiş. ben o yüzden akdeniz dedim bu model A+++ olduğu için enerji tasarrufu açısından iyi bir makine, kombideki suyu falan alması gibi ayrıntı şeyler düşünmene gerek yok bence.
benim mutfak dolaplarımda beyaz, ben de eşyaları beyaz mı alsam inox mu karar veremedim :/ senin fırın midi zaten çok göz tırmalamaz bence canım

ben midi fırın ve tost makinesini kırmızı aldım hatta tencere takımlarımı bile bir ara kırmızıya heveslenmıştım ama şimdik dıyorum ki krem benım mutfagım acaba nasıl duracak

ben midi fırın ve tost makinesini kırmızı aldım hatta tencere takımlarımı bile bir ara kırmızıya heveslenmıştım ama şimdik dıyorum ki krem benım mutfagım acaba nasıl duracak

bence onlar çok sorun değil, benim tencerelerim blendrım çaycım falan da kırmızı ama onlar sürekli göz önünde olmıycak o yüzden bulaşık mk buzdolabı gibi sorun etmiyorum onları

bence onlar çok sorun değil, benim tencerelerim blendrım çaycım falan da kırmızı ama onlar sürekli göz önünde olmıycak o yüzden bulaşık mk buzdolabı gibi sorun etmiyorum onları

ben çaycı almadım kahve makinesi aldım ama çaycı almadım acaba almam gerekli bide mini fırını tezgah üstüne koysam olur mu sizce

ben çaycı almadım kahve makinesi aldım ama çaycı almadım acaba almam gerekli bide mini fırını tezgah üstüne koysam olur mu sizce

canım çok gerekli değil bence ama ben ketıl alıcaktım madem alıyorm ikisini bir alıyım dedim. ben daha çok ketıl olarak kullanırım heralde. büyük ankastre fırın yerine mini aldım bnde. bi de mikrodalga var hepsini üst üste koyacam galiba

Ketil önceden vardı zaten onu almadım o yüzden muftaga bir yerleşelim artık bakalım ne nasıl olacak.. en yakın zamanda mutfagımı yerleştirecem evdeki mutfak eşyaları gitti zaten

Süpersiniz ya ama seninde yada damat beyin nüfüsa kayıtlı olduğu yerde oluyor anca
örnegin ben pendik nişanlım üsküdar lı 2 tercih kullana bildik üsküdar yada pendik

o yüzden kadıköy, beşiktaş öncelikli canım. başka yerde yapacaksan da izin belgesi mi ne alıyorsun, bir de mesela kadıköy sanki ekstra para alıyordu biz tabii son dakikaya kalacağımız için tuzla ya bile kalabiliriz ya da şile falan

kendime nasıl gülüyorum var ya akdeniz ve çift su girişi arasında bağlantı kuramadım ya, kayış koptu iyice bende hani şu elektronik forumunda okumuştum güneş enerjisi olayını orada da mesela 40 derece su lazımsa kaynar suyu soğutmak için elektirk yakıyormuş en iyisi ben nişanlıma bırakayım, çift su girişi isterse mecburen 7 kg beyaz olması için, tekse 6 her şeyi ben mi düşüneyim değil mi ama doğru aslında çok büyük değil, ne yapalım pişirmesi daha önemli değil mi ama:44:

bizim mutfak dolapları kırmızı çıktı, biz de uzun uzun düşünüp duvarları krem yaptık uyumlu oldu. hoş durur bence renk katar.

tezgahta yer varsa durur tabii. biz mikrodalga koyacağımız için altına hazır dolaplardan alacağız mecburen, raf da soracağım yüksek sehpa gibi ama hem pahalıya gelir hem de altı dağınık durur, dolap olsa içine bir şeyler koyar insan yine.

ankastreler harika yerden kazanma konusunda, ileride kendi evim olursa sadece yerden kazanmak icin yapacağım öyle fırın da 1 metre yukarıdan başlayacak, eğilmek ölüm nefret ediyorum

kayış hepimizde kopuk bu aralar boşver

ya benim kendi evim hatta dolaplarını ben istediğim gibi yaptırdım ama özellikle ankastre istemedim fırını. davlumbaz ve ocağını aldım sadece. çok gereksiz buluyorum o kadar parayı ona vermeye :/

ihtiyaçlara göre değişiyor canım masraflar ve paraya kıyabildiğimiz konu. ben düğüne beş kuruş vermeye kıyamam mesela. ama eğilmekten nefret ettiğim ve eklem sorunlarım nedeniyle de canım yandığı için, buzdolabına eğilmemek, fırına eğilmemek uğruna paraya kıyarım

hatta tam boy fırın alacaktım uğraşmamak için gittim bayide baktım yok yok, temizlemem imkansız hadi tepsiyi sürüp alırım da temizlemesi var bir de. ankastre demem de bu yüzden, hani fırın üstüne de mikrodalga konuyor ya, fırın da yerden yüksek oluyor. midi fırın dolap içine konmuyor, mikrodalga da normalini koymak sakıncalıymış nişanlım çok pimpirikli elektronik konusunda o yüzden mikrodalga tezgah üstünde midi fırın altına da dolap koyacağız, hiç dolaba ihtiyacım yok ama mecburiyetten.

aa kızlar bu arada aklıma geldi, bizim televizyonumuz da var bir masraf daha gitti haha pazar arabamız da var galiba hatta, annesi gelince kullandığı için masrafları azaltıyorum nasıl ama

Merhabalar bende eylül geliniyim sayfalari tam okumadim ama hazirliklariniz nasil gidiyor kizlar benim nötr durumda sanki evlenen ben degil gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım bi saatten sonra eğilmek falan çok sıkıntı, bi de sürekli kullanacağız bunları.

wawwwww pazar arabası he, canım şu an üstünden ne kadar çoık yük kalkmıştır tahmin ediyorum :) bir pazar arabam bile yohhh

Merhabalar bende eylül geliniyim sayfalari tam okumadim ama hazirliklariniz nasil gidiyor kizlar benim nötr durumda sanki evlenen ben degil gibi

aramıza hoş geldin o halde :) neler yaptın hazırlıkların ne durumda.. nötr kısmına katılıyorum bende öyleyim sanki :)

Bende düğün borçlarım bitince muftagımı tekrar yapacam aynı dediğin gibi

sandik esyam hemen hemen hazir baskada birkac sey aldim geriside hayirlisi daha bizim evimizde tutulmadi bir de üstüne damat bey askerde bekliyoruz öyle sizin nasil gidiyor hazirliklariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…