2014 eylül gelinleri de buraya:))

Canım benim biz Antalya'da yasaycaz o yüzden yurtdışı sectik yoksa bizde Bodrum'u sececektik.bizde çok sıkıntı yasadık ama nişanlım okulunu bitirdi işini kurdu şimdi hersey yolunda ama ne çektiğimi ben bilirim

İlk yemeye cıktıgımız gün bana dediği ilk sey eğer evlenme gibi düşüncen yoksa bir daha görusmeyelim demişti ben çok sasırmıstım
akdeniz eylülde daha iyi olur bence

İlk yemeye cıktıgımız gün bana dediği ilk sey eğer evlenme gibi düşüncen yoksa bir daha görusmeyelim demişti ben çok sasırmıstım
akdeniz eylülde daha iyi olur bence

Haha, bu da guzelmis ben otele kapali bir balayi istemiyorum. Diger turlu gormek istediğimiz yerleri gorduk o tarafta, arabayla da akdeniz e gidemeyiz en fazla cesme tarafina kadar ama su soguk o bolgede de pofff bir cozum bulamadım, otelde gecerse de benim hic istemedigim bir sey olacak, ne arastiracaqgimi sasirdim(

tabiki akşam 6:30 foto geliyor o zaman yüklerim bakarsın :)

hanik fotolar bi heves geldim açtım neti hani hani... merak ediyoz burda ama...

Ben bu hafta beyaz eşyalarımın hepsini aldım kızlar nihayet büyük bi esya alabildik😄

güle güle kullanın bacıımm inşallah herşey gönlünüzce olur bi çırpıda kuruluverir evceğiziniz...

Bu arada balayi planlari belli mi kizlar balayi topicleri cok pasif geliuor gozume. Ekime kalsak balayi isi iyice yas olur gibi:44:

balayım yok benim avcumu yalayıp oturacağım aşağıya borçları temizleyince inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evime gıdıyorum :)) canım şarjımda cok az ondan öyle oldu Kusura bakma bi hevesle yollardayım evimi eşyalarımı görecem diye

Evime gıdıyorum :)) canım şarjımda cok az ondan öyle oldu Kusura bakma bi hevesle yollardayım evimi eşyalarımı görecem diye

ayyy çok şıkmış hakkaten :) aşkla kullan kuzucum bayıldımmmm ferah ferah evini aydınlatacaktır eminim süper duruyolar ev fotolarınıda bekliyoruz bu durumda hazır gitmişkene

Borçları ödeyince daha da güzel bi yere gidersiniz kuzummmm

Borçları ödeyince daha da güzel bi yere gidersiniz kuzummmm

inşallah.. amaan zaten gitsem nereye gitcemki ben.. kapalıyım bi kere denize giremem bişi edemem o yüzden çokta takmıyorum.. gerçi bana gezmek olsun balayına türbe ziyareti bile olur yani dua eder döneriz napak

siz bi güzel eylenin emi çok güzel geçsin inşallah

ayyy çok şıkmış hakkaten :) aşkla kullan kuzucum bayıldımmmm ferah ferah evini aydınlatacaktır eminim süper duruyolar ev fotolarınıda bekliyoruz bu durumda hazır gitmişkene

Tşk ederim canım Benjm :)) fırsat olursam atarım Tabıkı

ay bu ev hazırlama protestosu ne güzel şeymiş uzuuun zamandır kafamı dinleyememişim meğer pc den yer imlerine eklediğim sayfaları siliyorum, boya, yatak odası, duvar kağıdı, koltuklarla ilgili, ev temizlemiş kadar yoruldum ama yaa ne kadar çok araştırma yapmışım kendime ben bile şaşırdım

hatta daha alacaklarımla ilgili olanları da silecektim de :95: sonra yine ben arayacağım o sayfaları kıyamadım kendime

biz borç harç olmasın diye epey bekledik ve düğün falan da yapmıyoruz ikimiz de farklı bir balayı istedik ama şimdi uygun plan yapamıyoruz ve ben çıldırmak üzereyim :84: senin bak daha rahat zamanın olacak gecikmeli balayı için, acısını çıkarırsın

koş koş gelin hanım evine ben protestodan gidemedim, ne renk oldu acaba yatak odasının yeşilini özellikle merak ediyorum ama hiç içimden gelmedi bugün

koptum bu yorumuna, allah da seni güldürsün e mi

nostalji yapalım dedim 19. sayfaya ikimiz de yazmışız hala aynı fikirde misin? ben aynen devam ediyorum hatta daha katı bile olabilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=324010&page=19

kızlar siz de yazsanıza ne almazsınız çeyiz için ya da ne almam derdiniz?

kız bakma sen benim öle yazdığıma almak isterim ama hayatta almam hakkaten bi çok şey çok beğenirim dibim düşer sora amaaan bunu nerde kullancam fiyata bak der kaçarım ordan..

hayatta almayacağım ve tabiside almadığım şey: vitrin.. iyiki almadım iyiki ısrar etmediler büyük bi ferahlık hissediyorum o yüzden

Ben su anda yine sogutuldugum icin yemek odasi da istemiyorum. Hic de umrumda degil misafir gelince nerede yiyecek edecek. Ne dusunsem baski oluyor beyfendiye. Ben 10 saat arastirip 5 dakika konuşmaya kalksaam ne adelesi varl bundan sonra boyle benim icin zorunlulugu olmyana hicbir sey disunmuyorum, arastirmiyorum, bakmiyorum. Tabii gunlerce arastir, gez, dolas hazir sundum 2 ye 3 e inen secenekleri sonuc bu oldu. Protestoya devam

bende katılıyorum protestoya :) çok yoruldum yahu
:13: umarim seninki dahahafif nedenlidir, ben su anda cok dinlenmis hissediyorum bir gunde bile zihnim ruhum dinlendi resmen aylardir ne hale gelmisim anlamadigim o ne yapsa 2 miz icin bakiyor, ugrasiyor oluyor takdir bekliyor. Ben acaba yalniz mi yasayacagim dabenim baktiklarim baski oluyor ya da fazla geliyor perdeleri yetmeden tasinsin baqialim ne yapacak

Valla emin olabilirsin dun okadar farkli bi gerginlik yasadikki canim cok skldi oyuzden suan hic bsey umrumda degil ilk defa boyle bsey yasadik dufun oncesi gerginlik dyo herkes ama benim kirildgm noktalar var

Valla emin olabilirsin dun okadar farkli bi gerginlik yasadikki canim cok skldi oyuzden suan hic bsey umrumda degil ilk defa boyle bsey yasadik dufun oncesi gerginlik dyo herkes ama benim kirildgm noktalar var

şşş yapmayın kızlar düğün öncesi gerçekten herkes yaşar böyle gerginlik ama geçiçek rahat olun çok üstüne gitmeyin böyle sorunların ve de kafanıza takmayın.. erkekler bizden biraz daha farklı düşünceler içindeler malesef bize herşey rüya gibi geliyo gelinlikler eşyalar hep hayallerimizdeki gelin olma fikri.. onlardaysa hep maddi düşünceler evinizi birlikte kuruyor bile olsanız eskiden beri kafalarına sokulmuş bikere bu erkek evine bakar düşüncesi o yüzden ağır geliyo onlara maddi meseleler bize oranla çok daha fazla takılıyolar haliyle nerden kıscam diye bakıp biz bişi dedikmi gerginleşiyolar... ailelerimizden ayrılacak olmamızda bize ekstra bi duygusallık katıyor zaten.. hal böyle olunca iki tarafta patlamaya hazır volkan gibi oluyor.. işte bu yüzden sakinliğimizi ne kadar korur ne kadar anlayışlı yaklaşırsak onlar içinde bizim içinde o kadar kolay olucak herşey.. bu aralar olacak ufak tefek her türlü gerginliği evlilik stresine verip üstünü örtpas etmeye çalışalım elimizden geldiğince ki huzurumuz kaçmasın.. öbür türlü büyüdükçe büyücek kimsenin en ufak bi soruna tahammülü olmuyo bu zamanlar biz bayanlar olarak ne kadar olumlu yaklaşırsak o kadar çabuk atlatıp kuracağız yuvalarımızı ve sonundada çooook mutlu olacağız inşallah...

Iyi geceler kızlar nişanlımı az önce yolcu ettim içim buruk oldu alışıyorum birlikte zaman geçirmeye sonra gıdınce bi tuhaf oluyorum sizinde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…