• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Merhaba Anne Adayları;

Konuyu açmak için çok erken ama açmak istedim. Rabbim herkesin gönlüne göre verir de Eylül annesi oluruz inşallah.. Bende yeni evliyim. Hemen bebek çalışmalarına başladık. Beraber bebek bekleyelim, heyecanı beraber yaşayalım ne dersiniz?

Eylül 2014 annesi olmak isteyenlerin listesini yapıcam .
Listeye adını yazdırmak isteyen yaş, kaç aydır deneme yapılıyor, bat yazarsanız listeye eklerim ..

Topik herkese uğurlu gelsin inşallah.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM:8:[/td]
[td]YAŞ:ssz:[/td]
[td]KAÇINCI AY:26:[/td]
[td]BAT:14:[/td]
[td]SONUÇ:52:[/td]
[td]BDT:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bernaakdmr[/td]
[td]25[/td]
[td]2.ay[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18: [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jang_bogo[/td]
[td]28[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18:[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oglushummm[/td]
[td]29[/td]
[td]2. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]prenses_0610 [/td]
[td]25[/td]
[td]18. ay[/td]
[td]25 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]GeLiNiM [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lamezi[/td]
[td]25[/td]
[td]3.ay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ChocolateChips[/td]
[td]27[/td]
[td]8.ay[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymeh[/td]
[td]25[/td]
[td]2. ay[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Debra_[/td]
[td]27[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sulkor[/td]
[td]26[/td]
[td]1. ay[/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE :49::nazar::emir_bebek:[/td]
[td]01/09/2014 :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bedozan [/td]
[td]29[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Son düzenleme:
Bende 2013eylül annesiyim 9eylülde kızımı kucagma aldim cok guzel bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

BENDE eylül annesiolmak istiyorummm eylul ayını çok severim aşkımın doğduğu ay:))

Allah gönlünüze göre versn kızlar..ben 2013 eylül annesiyim..19aralık son adet tarihim..17ocak ta hamile olduğumu öğrendm.7eylülde de oğlumu kucağıma aldım:)

Bende 2013eylül annesiyim 9eylülde kızımı kucagma aldim cok guzel bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

kızlarr benımde doğduğum ay eylül.. inşallan bende eylül annesi olurum yeni bat 5 ocak .
sat 1.12.2013 olunca bebeğim ne zman doğar ki :26::26::26::26:
inş bu ay kalırım hamileee:16::16::16:

Kizlar ben de 2011 ve 2013 eylul annesiyim :) konuyu gorunce icimden acaba 2014eylul annesi de olayim mi gecti :)) ayyy benim annem de 1984 eylul annesi :)) eylul ayini cok seviyorum ben insallah size de nasib olur kizlar

kızlarr benımde doğduğum ay eylül.. inşallan bende eylül annesi olurum yeni bat 5 ocak .
sat 1.12.2013 olunca bebeğim ne zman doğar ki :26::26::26::26:
inş bu ay kalırım hamileee:16::16::16:
senin yazını görünce dayanamadım yazayım dedim..
benim sat 1.12.2012 idi. sanırım bat tarihimde çift çizgiyi görmüştüm
veeeee 10 Eylül 2013 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür :16::16:
darısı sana olur inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

Son düzenleme:
senin yazını görünce dayanamadım yazayım dedim..
benim sat 1.12.2012 idi. sanırım bat tarihimde çift çizgiyi görmüştüm
veeeee 10 Eylül 2013 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür :16::16:
darısı sana olur inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

inanmıyorum .. :53::53: :18::18:
bu ay da hamile kalmayı çok istiyorum adetimin 3. günü biter bitmez çalışmalara başlıycam sen annesin bana dua et olur mu??:14::14::14:

ama benuım adetım cok duzensızz 5 ocak 2014 de beklıyorum yanı ınsallah gelmez de beklemıyorum dıım adetımı

Son düzenleme:
Kizlar ben de 2011 ve 2013 eylul annesiyim :) konuyu gorunce icimden acaba 2014eylul annesi de olayim mi gecti :)) ayyy benim annem de 1984 eylul annesi :)) eylul ayini cok seviyorum ben insallah size de nasib olur kizlar

:emir_bebek::emir_bebek: neden olmasın bi bebek dahaa :32::32::32:

aminnn darısı isteyen bekleyen herkesin başınaaaa

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

benim bat 15 aralık ama bu aydan umudum yok inşallah olur ama sanmıyorum...eğer ağustos annesi olamazsam tabiki gönlüm eylülden yana:))

inanmıyorum .. :53::53: :18::18:
bu ay da hamile kalmayı çok istiyorum adetimin 3. günü biter bitmez çalışmalara başlıycam sen annesin bana dua et olur mu??:14::14::14:

ama benuım adetım cok duzensızz 5 ocak 2014 de beklıyorum yanı ınsallah gelmez de beklemıyorum dıım adetımı
arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre olsun güzel haberlerini alırsın.. daha yeni evlisin galiba 1 ay olmuş.. çok kasmadan, çok beklemeden, yeni evliliğinin tadını çıkarırken bir bakmışsın çift çizgi :16: stes çok etkiliyor biliyorsundur. güzel haberlerle inşallah...

arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre olsun güzel haberlerini alırsın.. Daha yeni evlisin galiba 1 ay olmuş.. çok kasmadan, çok beklemeden, yeni evliliğinin tadını çıkarırken bir bakmışsın çift çizgi :16: Stes çok etkiliyor biliyorsundur. Güzel haberlerle inşallah...

inş canm inş no strresss inş :8::8:

inş canm inş no strresss inş :8::8:
ay herkes hamile olmayı ıstıyor benım adetım gecıktı test yapıcım yapamıyorum çünkü cıft cızgı çıkarsa sanırım yıkılırım hıc hazır degılım ıkıncı bebeğe çünkü bı buçuk yasında oğlum var daha çok küçük nasıl ıkı bebeğe bakarım ıcınızde benım gibi olan Varmı nasıl baktılar lütfen yardım edın psıkolojım cok bozuk

ay herkes hamile olmayı ıstıyor benım adetım gecıktı test yapıcım yapamıyorum çünkü cıft cızgı çıkarsa sanırım yıkılırım hıc hazır degılım ıkıncı bebeğe çünkü bı buçuk yasında oğlum var daha çok küçük nasıl ıkı bebeğe bakarım ıcınızde benım gibi olan Varmı nasıl baktılar lütfen yardım edın psıkolojım cok bozuk

ayy neden istemiyorsunn yaa keşke olsa benım vallahı cok ıstıyorum :14::14::14:

Son düzenleme:
2012 eylül doğumlu oğlum var ikinci bebisi istyrm hayirlisiyla agustosa nasip olmadı 2014 eylule nasip olur inşallah

merhaba eylul
merhaba eylul anne adaylari
kizim 1999 6 eylul dogumlu insAllah dogum gunu hediyesi olarak kardes veririm kizimaaaa

Back