- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
sende mianacım bu ne hal sizdeki ,ortak dubleks bi eve çıkın bari :)) sen nerden nereye gidiyorsun canım ,işini değiştirsen olmuyor mu
hımmm ,inş. güzel bir ev çıkar ama doğumdan önce taşınacaksın herhalde dimi ,arıyormusunuz şuanda peki evben ucuza oturuyorum şuan 450 , çatı katı mınık bir daire ,
aradığımız evlere 800 istiyorşlar ama mutfak dolapları küçücükl banyo teknesi ufacık rutubetli o evlerde bebek buyumez
gülme gülme kaçak olabilirbende çok güldüm alemsiniz yaaaaaaaaaaaaaa a.k.k anneleri
Ben Yeşilköyden Maslağa gidiyorum canım. İşimi değiştiremem 7 . yılım evim kendi evim onuda değiştirmem çekicez dayanıcaz
Ben Yeşilköyden Maslağa gidiyorum canım. İşimi değiştiremem 7 . yılım evim kendi evim onuda değiştirmem çekicez dayanıcaz
Bende beylikdüzünden maslağa geliyorum, sende maslaktasınnnn
hımmm ,inş. güzel bir ev çıkar ama doğumdan önce taşınacaksın herhalde dimi ,arıyormusunuz şuanda peki ev
gülme gülme kaçak olabilir
A aaaNe üzerine çalışıyosun ? Bi Öğlen çaya çıkalım canım
aha da kıskandım bileA aaaNe üzerine çalışıyosun ? Bi Öğlen çaya çıkalım canım
evet arıyoruz , hazıran gibi taşınmayı planlıyorduk bulursak heran taşınabiliriz ...
hımmm ,hep böyle mi olacak ,bebiş doğduğunda ne yapıcaksın ,ailen ne tarafta sana yakın mı
aha da kıskandım bile
bensiz çay olur mu ,ben kimle çıkıcam çaya ,ankarada olan yok mu :))
iyi hadi hayırlısı inş. canım bir an önce kurtulun şu işten de rahatlayın .yoksa yollarda heba olucaksın
işten ayrılıp bi süre evde bakıcaksın o zaman ,hayırlısı tabiki ,su akar yolunu bulurŞuan için net birşey yok canım, Bakıcı falanda tutmak istemiyorum ailem karşı tarafta biraz uzağım o tarafada. Ne yapcam bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece :)
kıss çiş mevzusunu açmasaydın nerden bilecektik senden sebepbak nasıl iyi bişeye sebep oldun ...
belkide biz gözdeyle aynı yerlerde yemek yiyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi çok ilginç hayat ...
finans diyelim burdan açık etmeyeyim kendimi, buluşalım tabii nerden nereye ...
Bende finans aynı şirketten çıkıyormuşuz bide :) ne gülerimmm ne gülerimmm
işten ayrılıp bi süre evde bakıcaksın o zaman ,hayırlısı tabiki ,su akar yolunu bulur
herşeye sebep benim zatenee çay içerken kaçırırsanız ararsınız o vakit
Haberlere çıkarızMaslak civarlarında iki hamiş yolun ortasında perişan haldeler diye :)
aha da buyrun sayın seyirciler ,belki de yanyanasınız ,birbirinize bakın bakayım sen o musun , o da o mu
bu topik olmasa siz birbirinizden habersiz müdür memur olabilirdiniz heee
Şöyle sağ tarafıma baktım dayanımdaki abiyi görünce yok canım dedim tekrar pc baktım güldüm yarıldım
Şuan için net birşey yok canım, Bakıcı falanda tutmak istemiyorum ailem karşı tarafta biraz uzağım o tarafada. Ne yapcam bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece :)
Bende finans aynı şirketten çıkıyormuşuz bide :) ne gülerimmm ne gülerimmm
ben bizimm şirketteki hamilelerin hepsini biliyorum gözde isminde bir hamilemiz yok bildiğim
annem bakıcak benım , onu da düşündük ama bakıcıya emanet edemeyiz ,
kısmet enınde sonunda buyucek bebişin inşallah bir duzene koyarsın sende Allah yardımcımız olsu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?