• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

evet keçe konusunu deniycem sanırım ,,, tül şeker butun malzemeler emınonunde var doluuu

iyi işte toptan al yavaş yavaş yaparsın .bizim ikizlerden daha 50 tane daha var duruyor kutuda onları kullanabilirim ben de aslında hem de bedavaya gelir ,üstündeki bebeklerden kız olanı çıkarırım sadece mavi olan kalır ohh beleş hem de ikizlerimle uyumlu olur güzel olur :))

Ben bundan kullandim canım hic kullanışlı degil araba devriliyor haberin olsun cok hafıf ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
devriliyor mu ,diğer travellardan alırız o zaman :1:
Kızlar niye bölündünüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bölünme yok ,tercih meselesi ,herkes istediği yerde konuşabilir ,biz daha samimi bir ortam istedik ,yeri gelir geyik yapalım dedik ,bir sebebi yok

ayyyyy aklıma ne geldi biliyormusunuz ,az daha büyüyünce bu bebişler idrara öyle sıkışılıyor ki altımıza kaçırabiliriz :60: ben hiç kaçırmadım ama kendime güvenmiyorum :60:

ayyyyy aklıma ne geldi biliyormusunuz ,az daha büyüyünce bu bebişler idrara öyle sıkışılıyor ki altımıza kaçırabiliriz :60: ben hiç kaçırmadım ama kendime güvenmiyorum :60:

ben hergün öyleyimki eve girdiğimde ilk uğradığım yer lavabo çunku yolum 2 saat sürüyor servisle eve gitmem o yüzden sıkışıyorum , :52::49:

fiyatı çok uç değil kullanışlı olsun da oda önemli ,
genelde bebek arabası kullananlardan şunu duyuyorum , dört tekerlekliler sağa sola devrilmiyormuş yeri güzel tutuyormuş ,

evet canım ,ben zaten en fazla 500 tl verilmesi taraftarıyım onun üstü paraya hiç gerek yok ,bazı çocuklar arabayı sevmiyor ,yürümeye başlayınca binmiyor bile

iyi işte toptan al yavaş yavaş yaparsın .bizim ikizlerden daha 50 tane daha var duruyor kutuda onları kullanabilirim ben de aslında hem de bedavaya gelir ,üstündeki bebeklerden kız olanı çıkarırım sadece mavi olan kalır ohh beleş hem de ikizlerimle uyumlu olur güzel olur :))

kaç tane yapmıştın sayı olarak ben 100 yetermi die düşünüyorumda yetmeyebilir

ana ,altına kaçırman yakındır öyle mi :)) ayy 2 saat çok uzun yaa ,sen nerden nereye gidiyorsun öyle her gün :ssz:

İşyerim evime çok uzak yaa sorma , sabah 1 buçuk saat akşamları 2 saati buluyorum yavrumda gunde 3 buçuk saat benımle servis tepelerinde gidip geliyoruz ,
Taşınıcam annem iş yerıme çok yakın 20 dk da evde olurum, bi güzel ev bulabilirsek inşallah temiz düzgün kiralık dua edin .

eski püskü dökük evlere acayip fiyat istiyorlar ve semtte okadar lüks değil ,,

İşyerim evime çok uzak yaa sorma , sabah 1 buçuk saat akşamları 2 saati buluyorum yavrumda gunde 3 buçuk saat benımle servis tepelerinde gidip geliyoruz ,
Taşınıcam annem iş yerıme çok yakın 20 dk da evde olurum, bi güzel ev bulabilirsek inşallah temiz düzgün kiralık dua edin .

Seninle aynıyız, Sabah bizde 6:30 da kalkıyoruz . Servisle 2 saat sabah 2 saat akşam yollarda trafiklerdeyiz.

Sen İstanbulda mısın ?

inş bir an önce istediğin gibi bir ev bulursun yoksa çok zor olur ,hele ilerleyen dönemde çok bunalırsın ,daha ateş basmalarımız başlamadı :) yaza doğru sıcaktan çok bunalacağımız günler gelicek çünkü .. kiralar ne kadarki oralarda

Seninle aynıyız, Sabah bizde 6:30 da kalkıyoruz . Servisle 2 saat sabah 2 saat akşam yollarda trafiklerdeyiz.

Sen İstanbulda mısın ?

sende mi :52: anacım bu ne hal sizdeki ,ortak dubleks bi eve çıkın bari :)) sen nerden nereye gidiyorsun canım ,işini değiştirsen olmuyor mu

ben hergün öyleyimki eve girdiğimde ilk uğradığım yer lavabo çunku yolum 2 saat sürüyor servisle eve gitmem o yüzden sıkışıyorum , :52::49:

inan ki bende öyleyim, üstelik yol daha kısa benim :52: 6'da mesai bitiyor, çıkmadan gidiyorum wc'ye, eşim arabayla alıyor beni en geç 6,35 evdeyiz ilk işim koşa koşa wc'ye gitmek :))))

inan ki bende öyleyim, üstelik yol daha kısa benim :52: 6'da mesai bitiyor, çıkmadan gidiyorum wc'ye, eşim arabayla alıyor beni en geç 6,35 evdeyiz ilk işim koşa koşa wc'ye gitmek :))))

altına kaçıranlar klubüne hoşgeldiniz :60:
aaaayyyy çok güldüm hee ,sizden önce ben kaçırıcam altıma şimdi :60:

inş bir an önce istediğin gibi bir ev bulursun yoksa çok zor olur ,hele ilerleyen dönemde çok bunalırsın ,daha ateş basmalarımız başlamadı :) yaza doğru sıcaktan çok bunalacağımız günler gelicek çünkü .. kiralar ne kadarki oralarda

ben ucuza oturuyorum şuan 450 , çatı katı mınık bir daire ,
aradığımız evlere 800 istiyorşlar ama mutfak dolapları küçücükl banyo teknesi ufacık rutubetli o evlerde bebek buyumez

Back