• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

ben ucuza oturuyorum şuan 450 , çatı katı mınık bir daire ,
aradığımız evlere 800 istiyorşlar ama mutfak dolapları küçücükl banyo teknesi ufacık rutubetli o evlerde bebek buyumez
hımmm ,inş. güzel bir ev çıkar ama doğumdan önce taşınacaksın herhalde dimi ,arıyormusunuz şuanda peki ev
bende çok güldüm alemsiniz yaaaaaaaaaaaaaa a.k.k anneleri :52::52::52::52:
gülme gülme kaçak olabilir :60:

A aaa:52: Ne üzerine çalışıyosun ? Bi Öğlen çaya çıkalım canım :3:
aha da kıskandım bile :60:
bensiz çay olur mu ,ben kimle çıkıcam çaya ,ankarada olan yok mu :))
evet arıyoruz , hazıran gibi taşınmayı planlıyorduk bulursak heran taşınabiliriz ...

iyi hadi hayırlısı inş. canım bir an önce kurtulun şu işten de rahatlayın .yoksa yollarda heba olucaksın

aha da kıskandım bile :60:
bensiz çay olur mu ,ben kimle çıkıcam çaya ,ankarada olan yok mu :))

iyi hadi hayırlısı inş. canım bir an önce kurtulun şu işten de rahatlayın .yoksa yollarda heba olucaksın

kıss çiş mevzusunu açmasaydın nerden bilecektik senden sebep :52::27: bak nasıl iyi bişeye sebep oldun ...
belkide biz gözdeyle aynı yerlerde yemek yiyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi çok ilginç hayat ...

Şuan için net birşey yok canım, Bakıcı falanda tutmak istemiyorum ailem karşı tarafta biraz uzağım o tarafada. Ne yapcam bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece :)
işten ayrılıp bi süre evde bakıcaksın o zaman ,hayırlısı tabiki ,su akar yolunu bulur
kıss çiş mevzusunu açmasaydın nerden bilecektik senden sebep :52::27: bak nasıl iyi bişeye sebep oldun ...
belkide biz gözdeyle aynı yerlerde yemek yiyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi çok ilginç hayat ...

herşeye sebep benim zaten :1: ee çay içerken kaçırırsanız ararsınız o vakit :60:

Bende finans aynı şirketten çıkıyormuşuz bide :) ne gülerimmm ne gülerimmm :9::9::9:

aha da buyrun sayın seyirciler ,belki de yanyanasınız ,birbirinize bakın bakayım sen o musun , o da o mu :60:
bu topik olmasa siz birbirinizden habersiz müdür memur olabilirdiniz heee :60:

Şuan için net birşey yok canım, Bakıcı falanda tutmak istemiyorum ailem karşı tarafta biraz uzağım o tarafada. Ne yapcam bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece :)

annem bakıcak benım , onu da düşündük ama bakıcıya emanet edemeyiz ,
kısmet enınde sonunda buyucek bebişin inşallah bir duzene koyarsın sende Allah yardımcımız olsu ..

ben bizimm şirketteki hamilelerin hepsini biliyorum gözde isminde bir hamilemiz yok bildiğim :52::52::52:

benim gibi gizli hamiştir belki :))
annem bakıcak benım , onu da düşündük ama bakıcıya emanet edemeyiz ,
kısmet enınde sonunda buyucek bebişin inşallah bir duzene koyarsın sende Allah yardımcımız olsu ..

annenin bakacak durumu varsa hiç kaçırma zaten ,hatta sağken peşpeşe doğur baksın :))

Back