• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Kesinlikle katılıyorum bu şekilde daha avantajlı oluyor. Bide araba gibi olan puset tarzı şeyleri görüp alın derim internettendeli alışveriş yapan biri olarak sadece kıyafet üzerine çalıştım bunları limango. com dan aldım hemde çok ucuza ve umduğumdan kaliteli çıktı.

Eki Görüntüle 1104582

Eki Görüntüle 1104583

çok güzelmiş canım güle güle giysin kuzu ..evet canım bence de araba tarzı şeyler alınmaz netten gidip görerek almak lazım .kıyafet için de artık sitelerin iade olayı var ,etiketini yırtmadıktan sonra faturası ile istersen iade edebiliyorsun ..hatta kargoyu arrıyorsun iadem var diye gelip evinden alıyorlar iade edeceğin ürünleri .ben suyumu bile netten alacağım yakında :) bezleri hep netten alıyorum mesela çok uyguna geliyor kapıma kadar ücretsiz kargoyla getiriyorlar :))

yaparsın canım merak etme ,keçede ne var ,bir iki örnek atsana kafandakileri ,çok zor değilse yaparsın :34:

biri basit diğerleri içi doldurmalı dikmelii ama çok şekerler ,

Eklentiler

• $IMG_417kk3.jpg
    $IMG_417kk3.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 47
  • $PicMonkey-Collagebbbb1.jpg
    $PicMonkey-Collagebbbb1.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 44
yokki şekeri üzerinde işte zımbalı kağıt hoşgeldin ..... bebek yazısı okadard :27::27::27::27::27::27::52::52: ay çok güldüm yokki şekeri :52::52::52::52:
kız zilli ,şekersiz olur mu :) bizimkilerin de şekeri yoktu ,bimden badem şekeri aldık içine koyduk :)) sen de şeker alıp tül içinde arkasına zımbalayabilirsin ,bak hemen fikri verdim sana :1:

Bende bunlardan yapıcam kızlar nasıl ?

Hastahane için
$100_6159.jpg

Hastahane için
$13977431711_o.jpg

Bunlarda şirkettekilere verilecek buzdolabı magnetleri
$Untitled.jpg

Back