• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

altına kaçıranlar klubüne hoşgeldiniz :60:
aaaayyyy çok güldüm hee ,sizden önce ben kaçırıcam altıma şimdi :60:

henüz kaçırmadım ama yakındır :52: eşimin babannesiyle aynı binadayız akşam eve çıkmadan hal hatır soruyoruz kapıdan, bazen bir lafa tutuyor ben kızarıp bozarıyorum artık birgün dayanamayıp koyvercem diye korkuyorum

annem bakıcak benım , onu da düşündük ama bakıcıya emanet edemeyiz ,
kısmet enınde sonunda buyucek bebişin inşallah bir duzene koyarsın sende Allah yardımcımız olsu ..

kızlar ben yavrumu 6 aylıkken bakıcıya emanet edicem, inşallah güvenilir birini bulurum. annem kardeşimin çocuğuna bakıyor, kayınvalidemde eltimle aynı binada oturuyor ve eltimin 2 oğlu var, birde görümcemin kızı nerdeyse hergün orda akşama kadar. yani bizimki arada rezil olur diye istemiyorum. üstelik annemde kayınvlidemde eski usul çocuk yetiştirme taraftarı yani yedirme içirme konusunda biraz rahatlar, mesela görümcemin kızına daha 3 aylıkken salatanın suyundan tattırdı gözümün önünde, çocuk daha yaşına gelmeden çay içmeye başladı şimdi de çay,kola ne görse istiyor ve veriyorlar tabii yemek yemiyor doğru dürüst. kendi annemle kavga ede ede uğraşırım ama kayınvalideye çekinirim laf söyleyemem. ben çocuğumu çok sıkmadan belli bir yeme içme ve terbiye düzeyinde büyütmek istiyorum, kafama göre bi bakıcı bulursam tabii

kızlar ben yavrumu 6 aylıkken bakıcıya emanet edicem, inşallah güvenilir birini bulurum. annem kardeşimin çocuğuna bakıyor, kayınvalidemde eltimle aynı binada oturuyor ve eltimin 2 oğlu var, birde görümcemin kızı nerdeyse hergün orda akşama kadar. yani bizimki arada rezil olur diye istemiyorum. üstelik annemde kayınvlidemde eski usul çocuk yetiştirme taraftarı yani yedirme içirme konusunda biraz rahatlar, mesela görümcemin kızına daha 3 aylıkken salatanın suyundan tattırdı gözümün önünde, çocuk daha yaşına gelmeden çay içmeye başladı şimdi de çay,kola ne görse istiyor ve veriyorlar tabii yemek yemiyor doğru dürüst. kendi annemle kavga ede ede uğraşırım ama kayınvalideye çekinirim laf söyleyemem. ben çocuğumu çok sıkmadan belli bir yeme içme ve terbiye düzeyinde büyütmek istiyorum, kafama göre bi bakıcı bulursam tabii

inş. gönlüne göre birini bulursun ,ben de bakıcı arama işlerine başlayacağım bir ay sonra ,bizimkiler şimdilik kreşteler ,ben de 7 aylıkken kreşe vermiştim ama 3numara doğunca ben 1 sene evde olucam inş. o yüzden o 1 sene ikizlerimle de vakit geçiririm ufaklığa da bakarım bir yardımcı olursa diyorum .. iyi birini bulmak gerçekten zor , her zaman anneanne babaanne düzgün bakamıyor maalesef ,laf anlatmaya çalışsan anlamıyorlar ,faydadan çok zararları oluyor ,hakkımızda hayırlısı olur inş.

Son düzenleme:

Sana katılıyorum. İnşallah iyi bir bakıcı bulursun. Çok hassas ince eleyip sık dokumak lazım.:26:

Evet bide yetiştirme tarafı var o konuda ben anneme güveniyorum disiplinli biri emanet die ayrıca dikkat eder ve buyuk fedakarlık her anne almaz bu sorumlulupu ,,
İnşallah bulursun düzgün ınsanlarda var bebek bakan işte biz karamsarız birde şans meselesi benım annem alternatifim olmasaydı ya işten ayrılacaktım yada bakıcı şansımızı deneyecektik ,, herşey kuzucuklar için kısmetleriyle gelirlermiş öyle diyorlar Allah güzel kapılar açar hepimize ınsallah ..

Evet bide yetiştirme tarafı var o konuda ben anneme güveniyorum disiplinli biri emanet die ayrıca dikkat eder ve buyuk fedakarlık her anne almaz bu sorumlulupu ,,
İnşallah bulursun düzgün ınsanlarda var bebek bakan işte biz karamsarız birde şans meselesi benım annem alternatifim olmasaydı ya işten ayrılacaktım yada bakıcı şansımızı deneyecektik ,, herşey kuzucuklar için kısmetleriyle gelirlermiş öyle diyorlar Allah güzel kapılar açar hepimize ınsallah ..

sen çok şanslısın canım ne güzel ..
mesai bitti ben çıkıyorum ..daha kuaföre gidicem ,bebelere biberon alıcam ,sonra da onları kreşten alıcam ,bir sürü işim var :)) iyi akşamlar hepinize a.k.k. anneleri :))

Son düzenleme:
Bizde yavaştan çıkıyoruz herkese iyi akşamlar zuzular evlerimize sağ sağlim gidelim inş. trafik yoktur öptükkk sizi :)

hoş geldin canım ,gel buyur sefalar getirdin..

günaydınlar türkiyeeeeee :24: elmalı ıhlamur çayımla kapınızı bekliyorum :1: bakalım içeri ilk kim damlayacak :60:
altına kaçıran oldu mu dün serviste önce onun bi ifadesini alayım da :1:

Bizzz geldikkk :):) Bende bir minik damacana suyum ile seniii selamlıyorum :) :3:

Dün tam uyucam sanki yatağımın üzerinde:53: karıncalar böcekler var bağırarak kalktım içerde oturan eşime yatakta böcekler var dedim. :25: Meğersem hayalmiş çok korktumm bu aralar çok oluyor sende de oldu mu hiç zuzum ya değişik değişik şeyler görüyorum :14:

hoş geldin canım ,gel buyur sefalar getirdin..

günaydınlar türkiyeeeeee :24: elmalı ıhlamur çayımla kapınızı bekliyorum :1: bakalım içeri ilk kim damlayacak :60:
altına kaçıran oldu mu dün serviste önce onun bi ifadesini alayım da :1:

Günaydınn Günaydın Günaydınnnnnnnnnnn :21::21: :49::49: :52::52:

çişimi yapıyom çisimi yapıyom popom kupkuru kalıyorrr,,
Henuz yok vukuatt :46::46: :51:

Bizzz geldikkk :):) Bende bir minik damacana suyum ile seniii selamlıyorum :) :3:

Dün tam uyucam sanki yatağımın üzerinde:53: karıncalar böcekler var bağırarak kalktım içerde oturan eşime yatakta böcekler var dedim. :25: Meğersem hayalmiş çok korktumm bu aralar çok oluyor sende de oldu mu hiç zuzum ya değişik değişik şeyler görüyorum :14:

hoşgeldiniz :)) ay ben ben geldim diyorum ,biz geldik desem çok oluruz 3 taneyle:1:
ohh ne güzel ,ben de su içme özürlüyüm yaa ,ne olacak halim bilmem ,günde 2 fincan çay ,2 fincan elmalı ıhlamur ,1 litreye yakın da su içiyorum ..
o hamilelik kabusları çok olur bundan sonra ,sürekli şizofren gibi dolaşırsın ortalıkta :1:
ben de bu ara sürekli oğlum doğmuş onu emziriyorum ,göğüslerim süt dolu ,sıpa birini bitiriyor öbürünü çekiyo pipet gibi ağzı var :60:

Back