- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.581
Nstye girmeye baslayan var mi ? 32 de baslaniyor normalde.
haftaya gittiğimde benıde alırmı acaba nst ye , tek gidicem doktora ,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nstye girmeye baslayan var mi ? 32 de baslaniyor normalde.
haftaya gittiğimde benıde alırmı acaba nst ye , tek gidicem doktora ,,,
Genelde alıyorlar ama doktordan doktorada değişebilir
bakalım canım çarşamba 1:30 da gidicem ,,,
Birşey sorucam şimdi bu çalışabilir raporunu aldıktan 2 hafta sonra 5 gün kadar rapor alıp evde dinleneyim diyorum , bunun için farklı bir doktorla mı anlaşmak lazım benım kadın doğumcum bozar raporu evde dinlen der çatlak kadın
Canim istedigin doktordan alabilirsin raporunu.aile hekimine cok yoruldum de hamile oldugunu gorup o bile 5gun rapor verir
Mona cim farklı dr.dan alabiliyorsun. Ben kötü bir güne başladım. 3 hafta önce araştırmadan aldığım randevu saçma sapan sistem hatası nedeniyle bozuldu ve başka dr da kabul etmedi. Hata bizim değil. O an aynı durumda 6 kişiydik herkes de randevulu. Gün boyu kaç kişi böyle mağdur oldu düşünün. Gittiğim gibi geri döndüm maalesef. Tabi bi saat kuyruk bekledik o ayrı. Bakanlığa şikayet bildiriminde bulundum. Şimdi de rizeden trabzona geçiyoruz orada dr randevusu aldım ozel den akşam da iftara davetliyiz iş yemeği bakalım 5 ten sonra haber veririm size. Bi de benim Ne çalışabilir ne çalışamaz raporu almama gerek olmadığını söyledi meb. Aktarilamayacagi için hiçbirine gerek yokmuş. Belki çalışamaz raporu alırım erken doğum olursa aktarılıyor çünkü. Kendinize iyi bakın çok yoruldum 6 valiz hazırladım dönüş için. Ütü çamaşır dr bulaşık buzdolabı toplama de4ken canım çıktı.
Bu arada ben 33.haftaya girdim ama daha nst ye girmedim belki bugün alırlar
Genelde alıyorlar ama doktordan doktorada değişebilir
Canim sizin aile hekimi ilgincmis normalde hemen hemen hepsi veriyor 5gun helede hamileysen hemen veriyorlarevet ama aile hekımımde 2 günden fazla yazmıyor millet catır catır alıyor ben anlamadım bu işi ,,
canim ben de calisamaz raporu alicam.erken dogum yaparsam aktarma oluyor muymus ben bunu bilmiyordum.dikkat et sen de benim gibi basin dertten kurtulmuyor.Rabbim yardim etsinMona cim farklı dr.dan alabiliyorsun. Ben kötü bir güne başladım. 3 hafta önce araştırmadan aldığım randevu saçma sapan sistem hatası nedeniyle bozuldu ve başka dr da kabul etmedi. Hata bizim değil. O an aynı durumda 6 kişiydik herkes de randevulu. Gün boyu kaç kişi böyle mağdur oldu düşünün. Gittiğim gibi geri döndüm maalesef. Tabi bi saat kuyruk bekledik o ayrı. Bakanlığa şikayet bildiriminde bulundum. Şimdi de rizeden trabzona geçiyoruz orada dr randevusu aldım ozel den akşam da iftara davetliyiz iş yemeği bakalım 5 ten sonra haber veririm size. Bi de benim Ne çalışabilir ne çalışamaz raporu almama gerek olmadığını söyledi meb. Aktarilamayacagi için hiçbirine gerek yokmuş. Belki çalışamaz raporu alırım erken doğum olursa aktarılıyor çünkü. Kendinize iyi bakın çok yoruldum 6 valiz hazırladım dönüş için. Ütü çamaşır dr bulaşık buzdolabı toplama de4ken canım çıktı.
Ben geçen hafta girmeye başladım. Takipli olduğum için her hafta gidiyorum artık ve her gittiğimde sancı çıkıyor ama ben bier şey hissetmiyorum. Karnımda sertlik var ama sancı gibi bir şey hissetmedim. Olan şeyler de dayanılmayacak gibi ağrı ya da sancılar değil anlamadım.
Salı yine gideceğim, bugün gittiğimde herşey normal çıktı, bebek sadece 1 hafta geri çıktı.
Valla anlamadım bu işi ben. Önce 6 hafta geri çıkıp 2 haftada nasıl normale döndü anlamıyorum. Ya ultrason aletinde bozukluk vardı ya da yanlış ölçtü o 6 hafta çıkan seferde.
Bu arada bebekte dönmüş, herhalde ben eylüle kalmadan doğuracağım ağustosta falan öyle hissediyorum 36. yı bir atlatsam yeter
32 de baslaniyor galiba ben de beklemedeyimNstye girmeye baslayan var mi ? 32 de baslaniyor normalde.
Heryerden alabilirsin canimbakalım canım çarşamba 1:30 da gidicem ,,,
Birşey sorucam şimdi bu çalışabilir raporunu aldıktan 2 hafta sonra 5 gün kadar rapor alıp evde dinleneyim diyorum , bunun için farklı bir doktorla mı anlaşmak lazım benım kadın doğumcum bozar raporu evde dinlen der çatlak kadın
Aksilik kotu olmus canim yaa bosyere beklemissiniz bir de...guzel haber bekliyoruz senden aksamaMona cim farklı dr.dan alabiliyorsun. Ben kötü bir güne başladım. 3 hafta önce araştırmadan aldığım randevu saçma sapan sistem hatası nedeniyle bozuldu ve başka dr da kabul etmedi. Hata bizim değil. O an aynı durumda 6 kişiydik herkes de randevulu. Gün boyu kaç kişi böyle mağdur oldu düşünün. Gittiğim gibi geri döndüm maalesef. Tabi bi saat kuyruk bekledik o ayrı. Bakanlığa şikayet bildiriminde bulundum. Şimdi de rizeden trabzona geçiyoruz orada dr randevusu aldım ozel den akşam da iftara davetliyiz iş yemeği bakalım 5 ten sonra haber veririm size. Bi de benim Ne çalışabilir ne çalışamaz raporu almama gerek olmadığını söyledi meb. Aktarilamayacagi için hiçbirine gerek yokmuş. Belki çalışamaz raporu alırım erken doğum olursa aktarılıyor çünkü. Kendinize iyi bakın çok yoruldum 6 valiz hazırladım dönüş için. Ütü çamaşır dr bulaşık buzdolabı toplama de4ken canım çıktı.
Aa cok sevimdim canim hersey normalmis ne guzerl habertBen geçen hafta girmeye başladım. Takipli olduğum için her hafta gidiyorum artık ve her gittiğimde sancı çıkıyor ama ben bier şey hissetmiyorum. Karnımda sertlik var ama sancı gibi bir şey hissetmedim. Olan şeyler de dayanılmayacak gibi ağrı ya da sancılar değil anlamadım.
Salı yine gideceğim, bugün gittiğimde herşey normal çıktı, bebek sadece 1 hafta geri çıktı.
Valla anlamadım bu işi ben. Önce 6 hafta geri çıkıp 2 haftada nasıl normale döndü anlamıyorum. Ya ultrason aletinde bozukluk vardı ya da yanlış ölçtü o 6 hafta çıkan seferde.
Bu arada bebekte dönmüş, herhalde ben eylüle kalmadan doğuracağım ağustosta falan öyle hissediyorum 36. yı bir atlatsam yeter
Ben geçen hafta girmeye başladım. Takipli olduğum için her hafta gidiyorum artık ve her gittiğimde sancı çıkıyor ama ben bier şey hissetmiyorum. Karnımda sertlik var ama sancı gibi bir şey hissetmedim. Olan şeyler de dayanılmayacak gibi ağrı ya da sancılar değil anlamadım.
Durup dururken sinirlerim gerildi ya.su son care bakici vardiya yasli olan tahmin ettigim gibi yinr biyerinde bisey cikmis .zaten hic istemyrdm surekli bi yerlerinde sorun cikiyo birakir gider bide hasta haliyle bana yetemez diye.neyse o kadin baskasinin telini vermisti onunla konustuk yarin buluscaktik oda aradi şimdi. Baska is bulmus .son anda hep iptal oluyo.son bitane kapicinin akrabasi var o da 17yasinda.daha once cocuk bakmis koy kiziymis.en olmadi temizligimi yemegimi yaptiririm bari.ondada bisey cikar simdikesin.sanirim bu gidisle 3cocuga da kendim bakicam.
Sıkma canini daha iyisi cikar karsinaDurup dururken sinirlerim gerildi ya.su son care bakici vardiya yasli olan tahmin ettigim gibi yinr biyerinde bisey cikmis .zaten hic istemyrdm surekli bi yerlerinde sorun cikiyo birakir gider bide hasta haliyle bana yetemez diye.neyse o kadin baskasinin telini vermisti onunla konustuk yarin buluscaktik oda aradi şimdi. Baska is bulmus .son anda hep iptal oluyo.son bitane kapicinin akrabasi var o da 17yasinda.daha once cocuk bakmis koy kiziymis.en olmadi temizligimi yemegimi yaptiririm bari.ondada bisey cikar simdikesin.sanirim bu gidisle 3cocuga da kendim bakicam.
Henuz valiz hazirlamadimMerhaba arkadaşlar .
Doğum için valiz hazırladınızmı?
Bebek bakım ürünleri olarak ne aldınız yada hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ?
Sıkma canini daha iyisi cikar karsina
Henuz valiz hazirlamadim
Bebek bakimnurunu olarak sebamedi tercih ettim
Canim sizin aile hekimi ilgincmis normalde hemen hemen hepsi veriyor 5gun helede hamileysen hemen veriyorlar
canim ben de calisamaz raporu alicam.erken dogum yaparsam aktarma oluyor muymus ben bunu bilmiyordum.dikkat et sen de benim gibi basin dertten kurtulmuyor.Rabbim yardim etsin
Senin sanci hissetmen gerekmiyor.icerdeki sanci onemli.zaten nstyede icerdeki sanciyi anlamak icin sokuyorlarya.normal doguranlar da mesela 40haftaya geliyor da sancisi cikmiyor da suni sanci veriyorlarya.yani icerde bebegin strese girmesi sanci anlamina gelir.icerde bebek stresteyse sona kadar takip edilir sanci belirli degere cikinca bebek alinir.bende de öyle oldu.hic sancim yoktu hatta 40a kadar giderim diyordum ama icerde sanci cikti sanci yuksekti ve rahim agzimda acilma basladi ve 36da aldilar ikizleri.icerdeki sanci dogumu belirliyor yani.hayirli zamanda olsun ins
32 de baslaniyor galiba ben de beklemedeyim
Heryerden alabilirsin canim
Aksilik kotu olmus canim yaa bosyere beklemissiniz bir de...guzel haber bekliyoruz senden aksama
Aa cok sevimdim canim hersey normalmis ne guzerl habert
hadi bakalım inşallah bebek için en uygun zamanda doğar ,
sancı çıktı diyosun abbowww
,
Kızlar ucaktayim hemen yazıp çıkıyorum yorumlara sonra cvp yazacağım. Bebiş iyi 2kg olmuş yaklaşık bana yeter doğum 3300 3400 olur dedi önceki 3470 doğmuştu zaten demek ki kapasitem böyle bana dua edin