sağlıcakla doğsu inş. kilo çok önemli değil ..
geçmiş olsun inş. uzun sürmez takip et bakalım
ay ben de çanta manta derdinde hiç değilim niyeyse hazırlamadım hiçbirşey valla
aslında hazırlasam hiç fena olmaz
yarın pazara çıkıcam ,alayım bari ufaklığa bikaç parça zıbın filan ,hazırda dursun ..
bez de alayım bi paket ,ıslak mendil de ..
ıslak mendildeunibaby ıslak pamuk havlu var ,ıslak mendil gibi değil öyle yapış yapış değil ıslak pamuk havlu ,ondan çok uzun süre kullandım ama çok pahalı aynı eşdeğerde migrosta hoop diye bir marka buldum yarı fiyatına bizim ikizlere de onu kullanıyorum ,hoop ıslak pamuk mendil aklınızda olsun ..
ıslak mendil almayın ıslak pamuk mendil alın ,ben iki tane olunca her defasında yıkamayla veya pamukla uğraşamadım
bebek bakım ürünü de şampuan ,bebe yağı ,sabun alsanız yeter ,bi de yıkama süngeri .
ben bu sefer bübchen marka almayı düşünüyorum ,alman malı ,iyi diyorlar ..
bi de onu deneyeyim bakalım ,yaa çok takılmamak lazım aslında ,zamanında en iyisi olsun dedim ben de ama zamanla insan markette kafasına hangisi uyarsa onu alıp çıkıyor :)
nemlendirici olarak mustela alıcam ,ikizlerde hala kullanıyorum güzel memnunum
şampuanları filan da güzel ama çok pahalı o kadar para veremem doğrusu ..
pişik için de hametan bepanten onlar daha iyi aslında ben denedim hepsini , kozmetiklerden doğal olanları daha çok işe yarıyor ,sudokrem de iyi mesela
Sende hazir et cantani canim sizde ne olcagi belli olmuyor malum minnaklar var son dk ya birakma sen isini bilirsin
Hoop markaya bende bakayimm evet bubchen de iyi diyorlar
inş. iyi biri çıkar ama şuan biri yok ,zaman az kaldı şurda kaldı 1 ay ,biri çıkmazsa yedim naneyi ,yardıma gelirsiniz artık :))
Tabi alirim benim kizi gelirim curcuna oluruz bezler islak mendiller havada ucusurr =D
lcden bikaç parça kıyafet aldım ,incecik şeyler giymek istiyorum ,ter popomdan akıyor ,kıyafete bile tahammülüm yok bıraksalar çıplak gezicem valla ,vücut ısım çok yüksek için için yanıyorum ,bayram için bi kaç bişey aldım .
pastel rimelim de bitmişti ,ee bayrama güzel olmak lazım dimi :)
süslü hamişim bi de bu kadar iş arasında ,huyum kurusun kahretsin ,bayram öncesi bi de kuaföre gittimmi tamamdı bu iş :))