- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.541
Evet oğlun sıkılıyordur ama Allah korusun ev daha güvenli sizin için şuan ,
İnşallah toparlanırsın en kısa sürede sabır birazcık ..
Sağol canım ınş
Yok canim dikkat ettigim yok gercekten.ilac da almiyorum.sana bir gunumu yazayim.sabah guzel kahvalti yaparim bir ekmege yaki n yerim.kahvalti en buyuk keyfim.cocuklarla beraber yapiyorum.onlarada yediriyorum kendim de yiyorum.peynir zeytin tahin pekmezpatates kizartmasi domates salatalik vs.aksama kadar meyve atistiriyorum genlde.zaten vaktim de olmuyor.aksam da corba ana yemek salata filan oluyor .cocuklar icin hergun et oluyor yemekte mutlaka.yani yemekler hep saglikli banada yariyor .cocuklara atistirmalik olarak kuru uzum kuru incir ve hurmaya alistirdim.onlara verince ben de atiyorum agzima.hepsi bu.aslinda 3-3, 5kilo arasi dogsa yeter bana.sisko bebek sevmiyorum.sagikli olsun en onemlisi o.
Canim ayagin ins cabucak iyilesir.ankaranin neresine geliyorsun .bos olsam sana yardim ederdim.ankarada tekmi olucaksin.bulusabiliriz aslinda.
Kız dikkat etmedigin buysa Benim yediğim ekmek 3 lokmayı geçmiyor günlük. Oğlan da sadece yoğurtlu mantı yiyor bu ara ben de yanında tabii. Burada ceviz ve badem dışında doğAl birşeylerimiz yok evde kullanicam. Hurmayi yiyorum ama günde 2den fazla sakin yeme. Akşamları düzgün oluyor sadece
Eşim çok anlayışlı değildir aslında ama çocuk istiyorsan bakmayı bileceksin dedim kabul etti ilkinde hiç gözüm.arkada kalmadı bunda da kalmaz herhalde. Zaten 19 mayıstan sonra baristik ciddi cyiddi ayrılmayı düşünüyordum burnumdan getirdi hamileliği ilk 6 ay. Çocuğa isim koyma sırası ondaydı onu da elinden aldım kafam çok attı haklı olduğumu anladığı için sesi çıkmıyor bu aralarEvet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedim
O kadar karamsar olma ben de hep normal istemistim ama suyum geldiginde cocuk dogum kanalinda bile degildi mecburen sezaryan oldu... Ama 1-2 gun acidan sonra biseyhissetmedim.. Hep kendim yikadim mesela kuzumu hic kimseden yardim beklemedfim normal yasamima adapte oldum 2 gunde
Canimsinnnn
Tesekkur ederim canim insallah kemoterapiye gerek kalmaz da..
Esin acisindan cok sanslisin canim ..ben de sansli kizlardanim
Cok gecmis o!sun tekrardan..kuzucuk sabredecek ne yapsin. Benim oglani da evden cikartamazsin
Gunaydiiinnnnnnnnnn
Haahhaaaaa onlar nasil yapmiski cocugu...
Benim de oyle. Bunlar yalanci kasilmalar vucut alistirma yapiyor dogumahazirlaniyor