• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Ya bende gecelikle rahat edemiyorum ama bakalım artık ne yapacağız. Çantaya atarım yine de. Memedeki yaralar yanlış emzirmekten çıkıyormuş. Memenin kahverengi kısmının tamamını vermek gerekiyormuş emzirirken. Ben yara olacağını pek sanmıyorum ya. Mememde acıma da yok, kuruma da. Badem yağı sürüyorum vücuduma sürerken memeye de sürüyorum kalanını belki o iyi geliyordur ama bilemeyeceğim.

Yürüyememe olayı çok kötü cidden ya. Salı günü için not ettim değişiklikleri yoksa unutuyorum söylemeyi. Zaten tansiyon takibi yapıyorum günde iki kere onları yazarken bu belirtileri de ekledim.

Maşallah sen de bir durum yok ne güzel.

Cok sukur simdilik sadece mide yanmam var.eski istahim yok yedigimdede siskinlik oluyo.dun aksam cok az yedim ama bi siskinlik oldu nefes alamadim yarim saat uzandim ancak siskinlik indi.yerken bi anda tikaniyorum.bide bendede arada kasilma oluyo.gerdiriyo ama uzun surmuyo kisa suruyo.aksam esime diyorumki yakin zamanda dogurdum ama hic hatirlamiyorum bu gerilmeler kacinci haftaydi normalmi falan diye:)) insan cok cabuk unutuyo valla.ben de persembe rapor icin gidicem ozaman sorucam .
Herkese gunaydin

Cok sukur simdilik sadece mide yanmam var.eski istahim yok yedigimdede siskinlik oluyo.dun aksam cok az yedim ama bi siskinlik oldu nefes alamadim yarim saat uzandim ancak siskinlik indi.yerken bi anda tikaniyorum.bide bendede arada kasilma oluyo.gerdiriyo ama uzun surmuyo kisa suruyo.aksam esime diyorumki yakin zamanda dogurdum ama hic hatirlamiyorum bu gerilmeler kacinci haftaydi normalmi falan diye:)) insan cok cabuk unutuyo valla.ben de persembe rapor icin gidicem ozaman sorucam .
Herkese gunaydin

Benimde dün gece iki göğsümün arası yandı. Mide diyemeyeceğim çünkü baya ykarda kalıyor yanan yer. Daha önce de bir kaç kere olmuştu. Soda içtim, rennie içtim geçmedi.

Zaten her hamilelik farklı olabiliyormuş, normal hatırlamamaman :D

Benimde dün gece iki göğsümün arası yandı. Mide diyemeyeceğim çünkü baya ykarda kalıyor yanan yer. Daha önce de bir kaç kere olmuştu. Soda içtim, rennie içtim geçmedi.

Zaten her hamilelik farklı olabiliyormuş, normal hatırlamamaman :D

Benim iki hamileligim de ayni aslinda ikizler tabi daha komplikasyonlu oldu ama ondada bundada mide bulantisi kusma hamilelik rahatsizliklari hic yasamadim cok sukur.hatta hamilelik bana yariyo bile diyebilirim:) anneme cekmisim oda hamilelik bilmeden dogurmus 4bebeyi:) vucudumuz hassas degol Allahtan:nazar:
Dun uzandimya bi kizim geliyo yanima bi oglum.kizim anne hii diyo elini yanagima goturup seviyo neyin var hastamisin babinda, oglum da oyle..buyumusler de annelerinin hasta oldugunu anliyorlar.gozum kapaliya elleriyle acmaya calisiyorlar.onlari boyle basimda telasli gormek bile bana direnc veriyo.evlat bambaska bisey:nazar:

Benim iki hamileligim de ayni aslinda ikizler tabi daha komplikasyonlu oldu ama ondada bundada mide bulantisi kusma hamilelik rahatsizliklari hic yasamadim cok sukur.hatta hamilelik bana yariyo bile diyebilirim:) anneme cekmisim oda hamilelik bilmeden dogurmus 4bebeyi:) vucudumuz hassas degol Allahtan:nazar:
Dun uzandimya bi kizim geliyo yanima bi oglum.kizim anne hii diyo elini yanagima goturup seviyo neyin var hastamisin babinda, oglum da oyle..buyumusler de annelerinin hasta oldugunu anliyorlar.gozum kapaliya elleriyle acmaya calisiyorlar.onlari boyle basimda telasli gormek bile bana direnc veriyo.evlat bambaska bisey:nazar:

Ayyyy yavru işte yaaaa yerım onları ben Maşallahhh kuzulara :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Herkese iyi haftalar ,

Hafta sonu benım için bol dinlenmeli geçti eşim bursaya tek gitti bende bayramda giderim düşüncesi ile gitmedim bol bol yattım ,

Bebişim haftasonu çok sakın hareket etti bilemiyorum babasının yokluğunumu sezdi ne :17:

Kasılma artık bendede oluyor diyebilirim karnımın bir tarafı sertleşiyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum yumuşayana kadar bekliyorum sanırım bunlar doğuma hazırlık birde bana 24 saat içinde aralıklı 3 defa olabiliyor sizce fazla mı ?

Çarşamba 1 buçukta kontrolüm var iple çekiyorum , kağıtla gidicem bu sefer soracaklarımı sorucam ,
Benim 3 ten fazla oluyor nor wl herhalde
Guzel haberlerini bekliyoruz canim

Herkese gunaydin
Ben de hic hatirlamiyorum oluyormuydu onu bile hatirlamiyorum. Zaten dogum saancisi da cekmedim nasil bisey bilmiyorum hala

Ayyy kuzucuklaaaarr.. Allah herkese nasipnetsin bu sevgiyi..
Benimki de kardesiyle konusuyor bildigin sohbet ediyor

Merhaba Kızlar,

1 hafta dinlenmenin ardından bugün tekrar işe başladım. Tatil çok iyi geldi bir hafta boyunca ne şişlik oldu ne bişey.
Doktorum hastahaneden ayrılmış ve 1 ay çalışmayı düşünmüyormuş, aynı hastahanede başka dr bakıcam :31: Haftaya cumartesi yeni dr'dan 32. hafta raporu alıcam.

Ben de hic hatirlamiyorum oluyormuydu onu bile hatirlamiyorum. Zaten dogum saancisi da cekmedim nasil bisey bilmiyorum hala

Ayyy kuzucuklaaaarr.. Allah herkese nasipnetsin bu sevgiyi..
Benimki de kardesiyle konusuyor bildigin sohbet ediyor

Amin canim .ben de birbirlerini sevmelerini cok istiyorum bunun icin elimden geleni yapicam ins.
Mona canim gunde kac kere olmasi lazim onu doktor bilir, bendede bi an bi tarafim geriliyo sonra geciyo, yurumeme engel degil, gerci bende miyom var onu da tepikliyo olabilir bunu sorucam doktora miyomun yerine bakip ultrasondan bunun miyommu kasilmami oldugunu soyler.sen de doktoruna sor bakalim.

N e güzel ya.. Şimdi onlar konuşabiliyorlar ya daha başkadır. Arkadaş gibi gelip üzülünce yanında olurlar falan :D

Allaha şükür benimde mide bulantısıydı, kanamaydı hiç birşey olmadı. Sancı da pek çekmeyecekmişim gibi geliyor. Açıkçası biraz abartıldığını düşünüyorum o durumun ben.
Filmlerde de hep olur ya kadın yırtar kendini bağır çağır...
Bünye meselesi tabi ama karşıyım bu tür gereksiz bağırmalara, sanki bağırınca acı geçiyor mu? Derin derin nefes alsa insan daha makbule geçer.
Hayatta ne acılar var, bedensel acıları büyütmemek gerek bence.

N e güzel ya.. Şimdi onlar konuşabiliyorlar ya daha başkadır. Arkadaş gibi gelip üzülünce yanında olurlar falan :D

Allaha şükür benimde mide bulantısıydı, kanamaydı hiç birşey olmadı. Sancı da pek çekmeyecekmişim gibi geliyor. Açıkçası biraz abartıldığını düşünüyorum o durumun ben.
Bünye meselesi tabi ama karşıyım bu tür gereksiz bağırmalara, sanki bağırınca acı geçiyor mu? Derin derin nefes alsa insan daha makbule geçer.

Evet canim en guzel zamanlari
Herseyi anliyorlar artik, kizim konusuyo baya, anne gel baba gel baba gitti gibiiki kelimelik cumleler kuruyo, gecen bana adimla hitap etti anne al yerine adimla al dedi:))
Canim dogum baslangic sancisini yasadim hic kolay degil ama cok abartilmasini ben de dogru bulmuyorum yalniz buyuk konusmamak lazim cok zor doguranlar da var , benim kardesim onlardan ordan biliyorum , tamamen kisiye bagli, hepimize kolay dogumlar olsun ins

Amin canim .ben de birbirlerini sevmelerini cok istiyorum bunun icin elimden geleni yapicam ins.
Mona canim gunde kac kere olmasi lazim onu doktor bilir, bendede bi an bi tarafim geriliyo sonra geciyo, yurumeme engel degil, gerci bende miyom var onu da tepikliyo olabilir bunu sorucam doktora miyomun yerine bakip ultrasondan bunun miyommu kasilmami oldugunu soyler.sen de doktoruna sor bakalim.

evet not kağıdına yazıyorum şimdiden sorucam inşallah ,

daha önce yaşamış olsaydım doğum sancısını çok reel konuşurdum ama bilmediğim bir acı benı daha çok ürkütüyor bağırırmıyım yoksa sessiz sessiz mi atlatırım hiç bilmniyorum ,

bazen bi yerıme acı sızı girdiğinde direk of of offff diyorum , bende merak ediyorum :27::46::46::37:
öldürmeyen acı güçlendirir :49:

evet not kağıdına yazıyorum şimdiden sorucam inşallah ,

Kilo alimi ve gobek buyumesi duranvar mi bende oyle bir durumvar da

Bende not aldım yarın unutmam gittiğimde :D

Benim kilo alımı devam ediyor, göbeğim de gayet yamuk ve sivri :D Özellikle iki haftadır kahvaltı etmedim, akşam zaten yemiyorum, sadece meyve yedim bütün gün ve buna rağmen kilom da artış oldu.
Yarın diyetistene de gideceğim ama işe yarayacağını sanmıyorum. Çünkü zaten yiyerek olmadı bu kilolar, tahlillerde de birşey çıkmıyor. Doğumdan sonra göreceğim artık kaç kg gidecek. Benim gibi bir kaç kişi daha var forumda böyle, düzenli beslendiği ve iştahsız olduğu halde fazla kilo alan, onlarda da bir sorun çıkmamış.
Bir insan 50 kilodan 80 kiloya protein ağırlıklı beslnerek nasıl çıkar inanamıyorum ben hala. Herhalde doğuma girdiğimde 90 kilo olacağım, kabus gibi...
80 kiloluk insan görünümüm de yok, arkadan bakınca belim incecik, bir tek göbek var ve üst bacaklarım kalınlaştı.

Allah sonumu hayır etsin,

ben dün tartıldım 69.400 düm tok karnına , 70 e merdiven dayadım yaaaa :37:, göbüşümü anlamıyorum büyük ama dahada büyüdümü anlayamadım canım ,,
Resmini at ben anlarim:))
Bende not aldım yarın unutmam gittiğimde :D

Benim kilo alımı devam ediyor, göbeğim de gayet yamuk ve sivri :D Özellikle iki haftadır kahvaltı etmedim, akşam zaten yemiyorum, sadece meyve yedim bütün gün ve buna rağmen kilom da artış oldu.
Yarın diyetistene de gideceğim ama işe yarayacağını sanmıyorum. Çünkü zaten yiyerek olmadı bu kilolar, tahlillerde de birşey çıkmıyor. Doğumdan sonra göreceğim artık kaç kg gidecek. Benim gibi bir kaç kişi daha var forumda böyle, düzenli beslendiği ve iştahsız olduğu halde fazla kilo alan, onlarda da bir sorun çıkmamış.
Bir insan 50 kilodan 80 kiloya protein ağırlıklı beslnerek nasıl çıkar inanamıyorum ben hala. Herhalde doğuma girdiğimde 90 kilo olacağım, kabus gibi...
80 kiloluk insan görünümüm de yok, arkadan bakınca belim incecik, bir tek göbek var ve üst bacaklarım kalınlaştı.

Allah sonumu hayır etsin,

Odemdir sendeki dogumla beraber birden iner merak etme bu kadar anormallik genelde odemde oluyo

Aksam uzeri cocuklari alt katimizdaki marketin oyun alanina indireyim ben de onlar oynarken bi kahve icerim dedim.normalde cok sosyal her cocukla anlasan oynayan bizimkiler kudurdu ama ne kudurma.ikisi birden hem de.yanlarinda kim varsa oyuncagini almaya calisma aglama zirlama girlaydi.sastim kaldim bunlar benim cocuklarim mi diye.bikerede gitmis bulundum hem de ev çok socak orasi serin vs.hemen cikmak istemedim ama anam agladi.cocuklarima göz mu degdi ne .kuduruklar evde iyiydiler , kavga ettikleri kizdan mi elektrik alamadilar anlamadim gitti:))

Artık güçlendi bebişlerimiz bazen banada öyle acı tekmekeler geliyor ama kızmıyorum atsın , orda olduğunu hissetmek güzel ,,

Tabiki çok güzel tarifsiz bir duygu canım onun o hareketlerini hissetmek
Kızmak değil endişeleniyorum sadece inşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla sıhhatle...

Back