- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.561
Gaza geldim yogurt yedim pilavin yaninda:)) sipalar uyanmadan yemegimi yemis oldum:))
afiyet olsun canım bende papatesli börek yedım şimdik annem yapmış tı 2 tene çantama attıydım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza geldim yogurt yedim pilavin yaninda:)) sipalar uyanmadan yemegimi yemis oldum:))
Biz daha rekortmeniz bence ortalama olarak tanisali 3.5 sene evleneli 3 sene 1 ay toplamda iki çocuk ne birbirimize dayanabildik ne çocuk yapmadan durabildik kızıyorum falan ama arada ben bu adamı çok seviyom yaa [emoji7][emoji7]Yarın evlilik yıldönümümüz. 6 yılımız doldu.6yılda 3cocuklu koca bi aile oldukrekora kosuyoruz :)) tanışalı 9 yıl oluyor.
Ayy alakasız ama aklıma yeni geldi. Bebeği ben de hep aşağıda taşırım canım. 40.haftada doğum yaptım ama. 6.aydan itibaren de sürekli erken doğum olabilir diye başka dr lar korkutuyordu hatta 34 te anneler gününde devlette nst de sancım çıktı yat hemen suni sanciyla doğum başlıyor dediler ağladım zirladim bıraktılar meğer böbrek sancısı nst de gozukebiliyormus. Bebiş ne zaman gelicem derse o zaman gelecek aşağı yukari bakmıyor o işler [emoji4]afiyet olsun canım bende papatesli börek yedım şimdik annem yapmış tı 2 tene çantama attıydım,
Biz daha rekortmeniz bence ortalama olarak tanisali 3.5 sene evleneli 3 sene 1 ay toplamda iki çocuk ne birbirimize dayanabildik ne çocuk yapmadan durabildik kızıyorum falan ama arada ben bu adamı çok seviyom yaa [emoji7][emoji7]
Ayy alakasız ama aklıma yeni geldi. Bebeği ben de hep aşağıda taşırım canım. 40.haftada doğum yaptım ama. 6.aydan itibaren de sürekli erken doğum olabilir diye başka dr lar korkutuyordu hatta 34 te anneler gününde devlette nst de sancım çıktı yat hemen suni sanciyla doğum başlıyor dediler ağladım zirladim bıraktılar meğer böbrek sancısı nst de gozukebiliyormus. Bebiş ne zaman gelicem derse o zaman gelecek aşağı yukari bakmıyor o işler [emoji4]
Nice mutlu huzurlu yillara canim allah sizi ayirmasin..Yarın evlilik yıldönümümüz. 6 yılımız doldu.6yılda 3cocuklu koca bi aile oldukrekora kosuyoruz :)) tanışalı 9 yıl oluyor.
Biz daha rekortmeniz bence ortalama olarak tanisali 3.5 sene evleneli 3 sene 1 ay toplamda iki çocuk ne birbirimize dayanabildik ne çocuk yapmadan durabildik kızıyorum falan ama arada ben bu adamı çok seviyom yaa [emoji7][emoji7]
Ayy alakasız ama aklıma yeni geldi. Bebeği ben de hep aşağıda taşırım canım. 40.haftada doğum yaptım ama. 6.aydan itibaren de sürekli erken doğum olabilir diye başka dr lar korkutuyordu hatta 34 te anneler gününde devlette nst de sancım çıktı yat hemen suni sanciyla doğum başlıyor dediler ağladım zirladim bıraktılar meğer böbrek sancısı nst de gozukebiliyormus. Bebiş ne zaman gelicem derse o zaman gelecek aşağı yukari bakmıyor o işler [emoji4]
Nice mutlu huzurlu yillara canim allah sizi ayirmasin..
Desenize en tembel benim tanisali 20 yil ,birlikteligimizde 17 yil evliligimizde 9 yil .. İkinciyi daha yeni yPicaz.. Biz doyamadik birbirimize
Evet canım ama halam seni solladı yıllar önce. 3 senede iki ikiz arada bir tek 5 çocuk var şimdi [emoji4] Sağlığı bozuldu ama uykusuzluktan sen kendine dikkat etJang valla bizden hizlisiniz bu ne sürat:)) ama bebe sayisinda ben ondeyim 2senede 3cocuk:))))
Şimdiki değil kuzum ilk bebis. Yani tek dr lafına bakmamak lazım. Yoksa 3kere sezaryen dediler bana. Biri urolog ustelikayyy ne fenaaa erkenden bebişi alıcaklar çok feciiiii ,
Wavv bu da güzelmiş [emoji106] bebekle hayat daha güzel geliyor bana. Birbirimize daha muhtaç.oluyoruz ve daha yardımcı. Sevgililer gb onlardan firsat bulsak da.bi sarilsak diye an kolluyoruz hoşumuza gidiyor böyleNice mutlu huzurlu yillara canim allah sizi ayirmasin..
Desenize en tembel benim tanisali 20 yil ,birlikteligimizde 17 yil evliligimizde 9 yil .. İkinciyi daha yeni yPicaz.. Biz doyamadik birbirimize
yaa biz kavusamayanlardaniz. 17 yilimizin sadece 6 yilu aynı sehirdeydik. ondan doyamadikWavv bu da güzelmiş [emoji106] bebekle hayat daha güzel geliyor bana. Birbirimize daha muhtaç.oluyoruz ve daha yardımcı. Sevgililer gb onlardan firsat bulsak da.bi sarilsak diye an kolluyoruz hoşumuza gidiyor böyle
guzel haberlerini bekliyoruz canim stres yapma9da randevum var heyecandan mı midedeki yanmadan mı sirttaki ağrım dan mı uyuyamadim bi türlü
9da randevum var heyecandan mı midedeki yanmadan mı sirttaki ağrım dan mı uyuyamadim bi türlü
Ben buranin rekortmeniyim :))Evet canım ama halam seni solladı yıllar önce. 3 senede iki ikiz arada bir tek 5 çocuk var şimdi [emoji4] Sağlığı bozuldu ama uykusuzluktan sen kendine dikkat et
Şimdiki değil kuzum ilk bebis. Yani tek dr lafına bakmamak lazım. Yoksa 3kere sezaryen dediler bana. Biri urolog ustelik
Wavv bu da güzelmiş [emoji106] bebekle hayat daha güzel geliyor bana. Birbirimize daha muhtaç.oluyoruz ve daha yardımcı. Sevgililer gb onlardan firsat bulsak da.bi sarilsak diye an kolluyoruz hoşumuza gidiyor böyle
9da randevum var heyecandan mı midedeki yanmadan mı sirttaki ağrım dan mı uyuyamadim bi türlü
Gunaydinnnnnnnnn
Geçmiş olsun canım çok kilo da almadin ama neden böyle olduki.Günaydın şekerimmmm ,
benım baldırda hala acı var yürürken aksıyor ayağım tam dik basamıyorum ...
sen nasılsın ?
kolay gelsin canim.ben dr aksama ne yapsam diye düşünüyor umGeçmiş olsun canım çok kilo da almadin ama neden böyle olduki.
Ben de bebeleri yedirdim simdi kuru uzum incir verdim.biber dolmasi harci hazirladim.sogusun doldurcam biberleri.
Geçmiş olsun canım çok kilo da almadin ama neden böyle olduki.
Ben de bebeleri yedirdim simdi kuru uzum incir verdim.biber dolmasi harci hazirladim.sogusun doldurcam biberleri.
yok canim cok almamissn sonucta 57-58le hamile kalmadinmi 10-11kilo bile alsan cok degil.tuz tuketimin fazla mi acaba.bi de yapi meselesi bazi insanlar daha hassas olabiliyor.benim bacaklar uzun yillardir tempoya aliskinya ondan bir sıkıntı yok cok sukur şimdiliknormalde cok hareketli biri degilsen hamilelik zorlayabiliyor.hareketli insanlar daha rahat geciriyor.Bilmiyorum ki acaba uzun yıllar hep 48-50 kilolardaydım , en son 67 diydim dahada almışımdır kilo acaba tartmıyormu bacaklar , ayaklar bundan belkide ...
Oh miss ,
yok canim cok almamissn sonucta 57-58le hamile kalmadinmi 10-11kilo bile alsan cok degil.tuz tuketimin fazla mi acaba.bi de yapi meselesi bazi insanlar daha hassas olabiliyor.benim bacaklar uzun yillardir tempoya aliskinya ondan bir sıkıntı yok cok sukur şimdiliknormalde cok hareketli biri degilsen hamilelik zorlayabiliyor.hareketli insanlar daha rahat geciriyor.
evet bu yükle bu tempoya alışkın değilim canım ondan da olabilir ...