• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Bende kızımla birlikte aranızdayım artık böyle neseli zamanlara ihtiyacım vardı.basından gecen olayda süpermiş kahkahalarımı tutamadım:9::9::9:
hoş geldin canım sefalar getirdin
Canım benim sol kapakçığımda darlık var, kan akışı tam olmadığından çarpıntı oluyor ve bu da hamile olunca arttı. bu yüzden aspirin ve beloc kullanıyordum, şimdi sadece aspirin kullanıyorum beloc çünkü bebeğe de zarar verebilir. O yüzden dr duruma bakacak ona göre karar verecek.

Allah çaresiz derrt vermesin

geçmiş olsun canım ,amin cümlemize inş. seni sıkıntıya sokmaz rahatça alırsın eline bebeğini

Aldınızmı yada kullandığınız bir marka var mı makas tarak vss set halınde .. içinde burun aspretörüde oluyor ...

Bakım seti değilde bebek arabamızı aldık :) Kraft twist rlx

$10765_buyuk_zoom.jpg

Aminnn canım , inşallah herseyın yolunda gider iyi düşünelimm iyi olsunn , çok yorma kendını dıkkat :49:

hoş geldin canım sefalar getirdin

geçmiş olsun canım ,amin cümlemize inş. seni sıkıntıya sokmaz rahatça alırsın eline bebeğini

sağol canım cümlemize inşallah.

ben de hep internetten bakıyorum bebek için eşyalara ama karar veremiyorum. dandik bir şey olmasından korkuyorum.

Teşekkür ederim canım :) bizde e bebekten aldık hediye çeki kampanyası vardı, ek 300 tl hediye çeki ilede küvetini, şampuanını, kremlerini aldık.

iyi günlerde kullanın canım, güzelmiş bende beğendim. mayıs en geç haziran gibi bizde bakarız sanırım. temmuza birşey bırakmak istemiyorum, izmir'de yaşıyoruz, sıcaklarda zor olur gezmek

ayy söylemiyim canınız çeker , :27::27::27:
tamam söyleme tıp :1:
Aldınızmı yada kullandığınız bir marka var mı makas tarak vss set halınde .. içinde burun aspretörüde oluyor ...
canım ben set filan almadım ,hep en uygun fiyatlısını aldım ,markaya da bakmadım hiç ,makasta tarakta markaya gerek yokki bildiğin makas tarak işte :)) biz nasıl saçımızı tarıyor tırnağımızı kesiyorsak onlar da öyle olacak:)
ama ben pişik kremidir banyo sabunudur o tarz şeyleri sebamedden almıştım çok da memnun kaldım .
mustelanın da yüze sürülen kremi vardı ondan da çok memnun kaldım ,bir de johnsons baby nin bebeyağı var ,onu da hala bile kullanıyorum duştan sonra yağlıyorum çok da güzel kokuyor
Bakım seti değilde bebek arabamızı aldık :) Kraft twist rlx

Eki Görüntüle 1104374
güle güle kullanın renkler çok değişik ve güzelmiş

sağol canım cümlemize inşallah.

ben de hep internetten bakıyorum bebek için eşyalara ama karar veremiyorum. dandik bir şey olmasından korkuyorum.

hangi ürünler için diyorsun ,günlük kıyafet içinse çık pazara al ucuzundan hiç de korkma ,ben hala pazardan alıyorum bir çok şeyi ,hem çeşit çok hem de ucuz :1:

türk kahvesi içtim arkadaşla ,karnımda bir gaz var sormayın gitsin ,ALLAHtan odada kimse yok :60: karnım gacur gucur ediyo :60:

iyi günlerde kullanın canım, güzelmiş bende beğendim. mayıs en geç haziran gibi bizde bakarız sanırım. temmuza birşey bırakmak istemiyorum, izmir'de yaşıyoruz, sıcaklarda zor olur gezmek

Evet canım sıcaklarda tombik göbek olacağımızdan sanırım hareket etmekte biraz zorlanıcaz. Bende tam tombalak olmadan hastahane odası için hediyelikleri haziranda hazırlamayı düşünüyorum kumaşları şimdiden sipariş ettim. ( lavanta keseleri yapıcam ) :3:

hangi ürünler için diyorsun ,günlük kıyafet içinse çık pazara al ucuzundan hiç de korkma ,ben hala pazardan alıyorum bir çok şeyi ,hem çeşit çok hem de ucuz :1:

taşıma çantası, bebek arabası falan diyorum ya. bizim buradaki pazarlarda bebekler için pek güzel çeşitler yok, internet daha uygun ve daha bol çeşit var ama bebek arabası ve taşıma çantası, beşik falan internetten bakıp alamıyorum. fotoğrafta güzel görünüyor ama kimbilir gerçekte nasıldır

Evet canım sıcaklarda tombik göbek olacağımızdan sanırım hareket etmekte biraz zorlanıcaz. Bende tam tombalak olmadan hastahane odası için hediyelikleri haziranda hazırlamayı düşünüyorum kumaşları şimdiden sipariş ettim. ( lavanta keseleri yapıcam ) :3:

çok güzel düşünmüşsün canım ,erkenden yapın kendiniz hem zaman geçer hem kendi elinle yapmak da ayrı güzel olur .
bakın benimkiler şöyleydi ,the original ,patenti bana ait :))

$57371520.jpgEki Görüntüle 1104479

taşıma çantası, bebek arabası falan diyorum ya. bizim buradaki pazarlarda bebekler için pek güzel çeşitler yok, internet daha uygun ve daha bol çeşit var ama bebek arabası ve taşıma çantası, beşik falan internetten bakıp alamıyorum. fotoğrafta güzel görünüyor ama kimbilir gerçekte nasıldır

hee pardon :)) canım butikbebeyi düşün derim ,çok aldım ordan ,hep resimdeki gibi geldi ürünelr çok memnun kaldım ben oranın ürünlerinden ,taşıma çantası derken neyi kastediyorsun bebek eşyası için mi çanta diyorsun ,bebek puseti mi

hee pardon :)) canım butikbebeyi düşün derim ,çok aldım ordan ,hep resimdeki gibi geldi ürünelr çok memnun kaldım ben oranın ürünlerinden ,taşıma çantası derken neyi kastediyorsun bebek eşyası için mi çanta diyorsun ,bebek puseti mi

ana kucağı diye geçiyor ama oto koltuğu da yazıyorlar. saplı birşey bu travel sistem bebek arabalarının yanında hediye verilenler var ya onlardan :D

hee tamam anladım :) travel sistem arabalardan al işte ana kucağı da içinde oluyor ikisi bir arada

Kesinlikle katılıyorum bu şekilde daha avantajlı oluyor. Bide araba gibi olan puset tarzı şeyleri görüp alın derim internettendeli alışveriş yapan biri olarak sadece kıyafet üzerine çalıştım bunları limango. com dan aldım hemde çok ucuza ve umduğumdan kaliteli çıktı.

$10268616_10203780543424219_5200687969407965760_n.jpg

$10253760_10203780543704226_8303353246583184118_n.jpg

Back