- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Kesinlikle katılıyorum bu şekilde daha avantajlı oluyor. Bide araba gibi olan puset tarzı şeyleri görüp alın derim internettendeli alışveriş yapan biri olarak sadece kıyafet üzerine çalıştım bunları limango. com dan aldım hemde çok ucuza ve umduğumdan kaliteli çıktı.
Eki Görüntüle 1104582
Eki Görüntüle 1104583
çok güzel düşünmüşsün canım ,erkenden yapın kendiniz hem zaman geçer hem kendi elinle yapmak da ayrı güzel olur .
bakın benimkiler şöyleydi ,the original ,patenti bana ait :))
Eki Görüntüle 1104478 Eki Görüntüle 1104479
çılgınn senııııı ,
bende netten keçeden magnet bebek süsü örneklerine baktım acaba yapabilirmiyim die düşünüyorum ,
Kesinlikle katılıyorum bu şekilde daha avantajlı oluyor. Bide araba gibi olan puset tarzı şeyleri görüp alın derim internettendeli alışveriş yapan biri olarak sadece kıyafet üzerine çalıştım bunları limango. com dan aldım hemde çok ucuza ve umduğumdan kaliteli çıktı.
Eki Görüntüle 1104582
Eki Görüntüle 1104583
yaparsın canım merak etme ,keçede ne var ,bir iki örnek atsana kafandakileri ,çok zor değilse yaparsın
biri basit diğerleri içi doldurmalı dikmelii ama çok şekerler ,
çok güzelmiş bunlar çok cici ,peki şekeri nerde olucak :))
kız zilli ,şekersiz olur mu :) bizimkilerin de şekeri yoktu ,bimden badem şekeri aldık içine koyduk :)) sen de şeker alıp tül içinde arkasına zımbalayabilirsin ,bak hemen fikri verdim sanayokki şekeri üzerinde işte zımbalı kağıt hoşgeldin ..... bebek yazısı okadarday çok güldüm yokki şekeri
kız zilli ,şekersiz olur mu :) bizimkilerin de şekeri yoktu ,bimden badem şekeri aldık içine koyduk :)) sen de şeker alıp tül içinde arkasına zımbalayabilirsin ,bak hemen fikri verdim sana
erimesin onlar keçeyi maf eder okadar uğraşırım sonra
çok güzel canım ama sanırım sende de şeker yok :))Bende bunlardan yapıcam kızlar nasıl ?
Hastahane için
Eki Görüntüle 1104606
Hastahane için
Eki Görüntüle 1104607
Bunlarda şirkettekilere verilecek buzdolabı magnetleri
Eki Görüntüle 1104608
çok güzel canım ama sanırım sende de şeker yok :))
bakın bu arabalar çok güzel ,ben böyle bir şey almayı düşünüyorum ,pazarlıkla biraz daha iner sanırım
http://www.ozelcan.com/travel-siste...arabasi-gri-mavi/BBM-305-321S-GB#.U2ohqrdZrcs
heh tamam ozaman oldu bu iş :))Kavozonların içerisinde var canım :)
ben hemen almayacağım zaten ,size de fikir olsun dedim :) ben doğduktan sonra alırım büyük ihtimal :))Çok güzelmiş canım :) bencede pazarlıkla düşerler
yok kız badem şekeri ne diye erisin :))) bi tanesine dene bak hiçbişey olmaz
Bende bunlardan yapıcam kızlar nasıl ?
Hastahane için
Eki Görüntüle 1104606
Hastahane için
Eki Görüntüle 1104607
Bunlarda şirkettekilere verilecek buzdolabı magnetleri
Eki Görüntüle 1104608
Ben bundan kullandim canım hic kullanışlı degil araba devriliyor haberin olsun cok hafıf ama.bakın bu arabalar çok güzel ,ben böyle bir şey almayı düşünüyorum ,pazarlıkla biraz daha iner sanırım
http://www.ozelcan.com/travel-siste...arabasi-gri-mavi/BBM-305-321S-GB#.U2ohqrdZrcs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?