2014 eylül anneleri geyik formatı :))

1-2 bakıcıyla görüştüm haftasonu ,çarşamba günü inş. bir tanesi ile çay içeceğim bakalım nasıl olacak

Canım üniversite hastanesine gidip raporlafrını göstermeni tavsiye ederim.
Bana da öyle dedi gerizekalının teki ama eğitim ve araştırma hastanesine gösterdim, burayı işaretlemişler, kan akışı yavaş diye ama umarım telaşlanmadın dedi doktor. Çünkü bu haftalarda normal bir sonuçmuş o.
Bana da 1 hafta geç dediler ama bebek tam olması gerektiği gününde ve kilosunda çıktı.
Yani hemen moralini bozma

canım şu konuya baksanıza ,normal doğum için etkili olabilir belki ,ilgimi çekti ,size faydalı olsun diye paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718064

Ben birşey sormak istiyorum sana.Yanlış okumadıysam önceki bebeginde tek arter tek ven varmış.Şuanda benim kızımdada var doktorlar malum bir sürü olumsuzluklar sıralıyor insana.Senin bebeginde her hangi bir sıkıntıya sebep olmuşmuydu bu ve bebegin 22 haftada kaç kiloydu acaba.Benim bebegim şuanda 650 grm 25 cm di 20 haftamda.Sende ilerleyen dönemlerde bebegin besin alımında bir problem oldumu acaba

canım 22.haftada kaç kilo olduğunu ben nerdeb hatırlayayım üzerinden 2 sene geçti :)
evet tek arter tek ven vardı oğlumda , o zaman doktor kalp rahatsızlığı ,böbrek rahatsızlığı yapabilir ,gelişim geriliği yapabilir ama bunlar sadece ihtimal demişti ,oğlumda hiç bir değişiklik olmadı ve boyu da kilosu da doğana kadar hep haftasına göre bir hafta önden gitti.
geçmiş olsun sana da korkma ama birşeycik olmuyor ,zaten besin alımında sorun varsa onu kontrole gittiğinde ölçümlerden anlarsın ,eğer normalse korkmana gerek yok
okudum nasıl kolay bir doğum yapmış yaa inşallah bizde böyle yaparız , şu otu bir araştırayım bende ..

evet canım araştır bence de belki faydası vardır kimbilir

Öğle yemeğinden sonra acıkıyormusunuz ?

ben çok fena acıkıyorum , meyve getiriyordum yanıma bastırır die o da yanımda yok kuruyemiş yedim ama kesmedi ,

Öğle yemeğinden sonra acıkıyormusunuz ?

ben çok fena acıkıyorum , meyve getiriyordum yanıma bastırır die o da yanımda yok kuruyemiş yedim ama kesmedi ,

hem de nasıl :) ben her daim açım zaten :))
yemekten sonra meyve yedim ,kuruyemiş yedim ,kek yedim ,daha yiyecektim birşeyler ama arkadaşın yanına gitmiştim fırsat olmadı :))
su iç acıktıkça canım o biraz keser ,artık bebiş de iyice kilo almaya başlıyorya acıkmamız normal

dün tartıldım 64 buçuk olmuşumm , 20 mayısta 62 buçuktum okadar beklemiyordum ama yiyorum bende ne bulursam ,

İştahım fenaaa halde açık

Merhaba eylül anneleri takip ediyorum sizi ama pek aktif değilim aranıza yeni katıldım sayılır :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cebin icin cok TSK ederim. En azından birtek bana böyle bir gerizekalinin denk gelmediğini biliyorum. İnşallah dediğin gibidi. Kendi doktoruma gösterdim bugün. Telaslanacak bişey yok tedbir amaçlı kan sulandirici kullanacağım. Tuzu tamamen kesti. İnşallah düzelir.

Merhaba eylül anneleri takip ediyorum sizi ama pek aktif değilim aranıza yeni katıldım sayılır :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin canım ,aktif oldum neden aktif değilsin:)
dün tartıldım 64 buçuk olmuşumm , 20 mayısta 62 buçuktum okadar beklemiyordum ama yiyorum bende ne bulursam ,

İştahım fenaaa halde açık

ye anacım ye boşver ,benim iştahım her zaman açık ,hamilelikle alakası yok .
sabahları çok acıkıyorum ben ..işyerine geliyorum ,saat 930 gibi çok güzel demleme çay yapıyor burda bir arkadaş ,onu bile bekleyemiyorum hemen sallama çayla birşeyler yiyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum :))

herkese günaydın ..

Günaydın canım ,
Nasılsınınız nasıl hareketler varmı benım mınık kuzumun bir günü bir gününe uymuyor bazen çok hareketli bazense bir kıpırtı duyarsam ne ala ...

Günaydın canım ,
Nasılsınınız nasıl hareketler varmı benım mınık kuzumun bir günü bir gününe uymuyor bazen çok hareketli bazense bir kıpırtı duyarsam ne ala ...
iyidir canım ,bizimki çok hareketli maşallah hiç durmuyor :)
akşamları daha hareketli ,gündüz uyuyo gece ayakta sıpa :))
ben de kafam karışık bu ara sana da sorayım bi ne diyeceksin bakayım .
ya ben şimdi ayın 10unda heyet raporu alıcam ,bakıcıyı da bayramdan sonra başlatayım diyorum ,yani 2 ay çocuklarla evde olucam ama 1 ayında eşim izin alıp yanımda olucak ,sadece 1 ay kendim bakıcam çocuklara..
sebebi de aylık 1500 tl veriyoruzya kreşe ,2 ay toplamda 3000 tl yapıyor ,bu ara çok sıkıştık bu para bizi toparlayacak.
sence 1 ay ben baksam çok zorlanırmıyım ,ben bakarım diyorum ama eşim olmaz diyor hamile olduğumdan ..
çocuklarım huysuz değiller yedir içit oyna uyut .. ama her gün dışarı çıkarmam lazım ,artık hem kendileri istiyor çıkmayı hem de ben çıkarmak istiyorum ,ikisini zaptedemem ama ,babaları gelmeye yakın çıkarayım diyorum ama bilemiyorum işte çok yorulurmuyum ..
Günaydın kızlar :)

günaydınnnnn

Günaydın canım ,

Aynen canım bi gün hiç durmuyor bi gün canı isterse bir iki tekme. Bide çok anlatmamak lazım nazar mı değiyo ne. :18:

Çılgın Anne sen bizden tecrübelisin.
Herkes göğüsleri emzirmeye hazırladınız mı diyip duruyor, ne yapmak lazım. Yara olacak kanlar akacak çok acı çekeceksiniiz dediler

Çılgın Anne sen bizden tecrübelisin.
Herkes göğüsleri emzirmeye hazırladınız mı diyip duruyor, ne yapmak lazım. Yara olacak kanlar akacak çok acı çekeceksiniiz dediler

kim diyo bunu ,bu insanlar birşeyi abartmayı ne kadar seviyorlar yaa ,canım göğüs kremleri var emzirirken sürersin olur biter ,emziren kadınlar çok büyük bir iş yaptıklarını anlatmak için sanırım böyle anlatıyorlar.
insan korkutmak yerine teselli eder ,neden böyle bu insanlar anlamıyorum yaa..

Ya sorma canım ya daha neler dediler neler. İnsan ilk defa anne adayı olunca şaşkın ördek gibi oluyor.
Aynen şu şekilde dendi; Yaralar olacakmış bebek emdikçe kanayacakmış bebek kanlı süt emecekmiş hamile kaldıktan hemen sonra krem sürmek gerekiyormuş.:18:
Ben Normal doğum istedikçe hayatında doğum yapmamış insanlar yok dr elini sokuyomuş bebeğin kafasını ters çeviriyomuş eli kolu çıkarmış off kafamı karıştırdılar şuan resmen sezeryan düşünür oldum.

canım hepsi cahil insan lafı ,insanlar kendileri anne olunca bunu bişey sanıyorlar büyüklenmeye giriyorlar .
sanki bi tek onlar o acıları çektiler de ,anne oldular da çok büyük iş başardılara getirmek istedikleri için bunu söylüyorlar.
zamanında ilk gece için de ne senaryolar analtırlardı ,resmen korku filmi gibi .
ben de korkmuştum o zaman hem de ne korkma ama anladım ki anlattıklarının yüzde biri bile değilmiş yani bumu demiştim .
aynı şey doğum için de geçerli ,sen kimseye aldırma ,hatta onlara inat ,olsun ben yine de normal doğuracağım ,çatır çatır doğuracağım de .
onlar da kıskançlıklarından çatlasınlar ..
herkesin bünyesi bir değil kimisi kolay doğum yapar kimisi zor ,bi de kafanda zor olacak dersen zor olur kolay olacak dersen kolay olur ..
milletin lafı yüzünden sakın sezeryan olma ,zorunlu olmadıktan sonra neden sezeryan olasın ki ,normal doğumla al bebeğini kucağına ,en sağlıklısı o ..
ne kanlı sütü yaa amma da abartmışlar yani ,sen takılma hiç bunlara şimdi boşver bebeğine odaklan
o insanları da ALLAH ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…