- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
işi bi süre bırakacaksın o zaman canım ,bakıcıya bırakma çok güvenilir olmadıktan sonra ,sen kaç aylıkken işe başlaman gerek
Canım 4 ay ücretli izin 2 ayda ücretsiz desek 6 ay onun dışında haftada bir günde süt iznim olacak.
Canım 4 ay ücretli izin 2 ayda ücretsiz desek 6 ay onun dışında haftada bir günde süt iznim olacak.
hımm , 6 aydan sonra işten ayrılsan dönemezmisin sonra
Sanırım dönemem canım.
başka yerde başlarsın olmaz mı ,çok ufak olucak çünkü .. ben 7 aylıkken kreşe başlatmıştım ama 0 yaş kreşiydi ,öyle bir yer bulabilir misin peki
sabahtan beri neler yediniz merak ediyorum .
kahvatıdan bu saate kadar
hakkında hayırlısı olsun inş.Çevremde var canım öyle yerler fakat çok pahalı neredeyse benim maaşım kadar buralar çok uçuk :S şuan çalıştığım şirkette 8. yılım çok emek verdim çıksam bir dert çıkmasam ayrı bilemiyorum valla önümüzdeki aylarda kesin kararımı vericem.
Sabah
Peynir, zeytin, domates,Poğaca, Tereyağ ve Bal
Öğlen
Mercimek çorbası
Pizza :44: (napıyım güzel yemek yoktu ) :26:
Salata
Kayısı
Akşamda sadece çorba içmeyi planlıyorum
sen ne yedin bakalımmm miinnoşş anneee
Merhaba arkadaşlar hosbuldum cilginanne :)) birsey sormak istiyorum göğsünden su gelen varmı benim baya çok geliyo tişörte yatağa felan geçiyor normal bir durum değil mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla süt hormonları bundan sonra salgılanmaya başlar ,sıkınca gelir ama akması normalmi bilmiyorum ,sıkma tabi erken doğuma yol açabiliyor göğüsleri sıkmak ama akmasını doktoruna sor bence .
hakkında hayırlısı olsun inş.
sabah peynir simit bir kupa çay
arada bir avuç badem 3 kupa su
arada bir beyaz çikolata milkalardan :)
öğlen taze fasulye pilav salata cacık
şimdi 1 kupa elmalı ıhlamur çayım ve yanında çikolata :)
akşama yeşil salata yemeyi düşünüyorum
4-5 çeşit meyvemi de mutlaka yerim her akşam ..
tabi akşama kadar acıkırsam daha arada ne yerim henüz bilmiyorum :))
canım bak şöyle bir konu varSıkma dan da geldiği için korktum dün ayrıntılı ultrasona gittim soracaktım doktoruma heyecandan unuttum
han
eee hanı yedikleriniz arasında yumurtaa ??????? aaaaaaaa
canım bak şöyle bir konu var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=411154
yumurta şart değilki onun yerine başka şey yiyorsun canım
bak bilgilendireyim seni
ET-YUMURTA-KURUBAKLAGİL GRUBU
Bu grupta yer alan besinler:
Et, tavuk, balık, yumurta, kuru fasulye, nohut, mercimek gibi besinler bulunur. Ceviz, fındık, fıstık gibi yağlı tohumlar da bu grupta yer alır.
İçerdiği Önemli Besinler :
Protein, demir, çinko, fosfor, magnezyum, B6, B12, B1 ve A vitamini, posa (kurubaklagiller) içerir.
Süt Grubu
Başta yetişkin kadınlar, çocuklar ve gençler olmak üzere tüm yaş gruplarının bu grubu her gün tüketmesi gerekir.
Bu grupta yer alan besinler:
Süt ve yerine geçen besinler; yoğurt, peynir ve süttozu gibi sütten yapılan besinler
İçerdiği Önemli Besinler :
Protein, kalsiyum, fosfor, B2 vitamini (riboflavin) ve vitamin B12 olmak üzere birçok besin öğesinin önemli kaynağıdır.
SEBZE VE MEYVE GRUBU İÇİN ÖNERİLER
Çeşitli renk ve türlerde sebze tüketin. Farklı sebzeler, farklı besin ögeleri içerdikleri için gün içerisinde tüketilen sebzelerin çeşitlendirilmesi gerekir. Bir gün içerisinde, koyu sarı sebzeler (havuç, patates), koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, marul, kıvırcık, pazı, semizotu, brokoli vb), nişastalı sebzeler (patates, bezelye) ve diğer sebzeler (domates, soğan, taze fasulye) dengeli bir şekilde tüketilmelidir.
Meyveler de, içerdikleri besin öğeleri ve miktarı bakımından farklıdır. Bu nedenle tüketimlerinde çeşitlilik sağlanmalıdır. Genellikle, turunçgil grubu ve çilekler vitamin C, kiraz, kara üzüm, kara dut diğer antioksidanlardan zengin iken; muz, elma gibi meyveler potasyumdan zengindirler.
Tüm sebze ve meyveler besin değeri içeriği ve ekonomik olması açısından mevsiminde, bol ve ucuz bulunduğu dönemlerde en az 5 porsiyon meyve ve sebze tüketilmesi önerilmektedir.
Örneğin ;
1 porsiyon meyve = 1orta boy elma veya 1 orta boy portakal veya 1 büyük boy mandalina
1 porsiyon sebze = 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği veya 1 kase salata
han
eee hanı yedikleriniz arasında yumurtaa ??????? aaaaaaaa
Cookk Teşekkür ederim çılgın anne evet ben uçlarında beyaz bişey oluyor onu temizliyorum ondan sonra akıyor galiba 😕
Bu aralar canım tatlı çekince sütlaç yapıyorum onu yiyorum ama aşırı tatlı yiyesim var kızlar normal mi? Önümüzdeki hafta sanırım şeker yüklemesi yapacak dr. şekerim çok çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?