2014 eylül anneleri geyik formatı :))

dün 3 numarayı görmeye gittim.. 600 gram 29 cm di doktoru beğendimmi ,eh işte ,hala kararsızım ,bir doktor belirleyip doğuramayacağım sanırım ,yol ortalarında doğurma ihtimalim yüksek

dün 3 numarayı görmeye gittim.. 600 gram 29 cm di doktoru beğendimmi ,eh işte ,hala kararsızım ,bir doktor belirleyip doğuramayacağım sanırım ,yol ortalarında doğurma ihtimalim yüksek

eneeee çok sevmed,n yani doktoru , bi karar kırman lazım canım , yoksa yollarda doğurcan ayyy geliyorrrrr

ee napcan peki ?

eneeee çok sevmed,n yani doktoru , bi karar kırman lazım canım , yoksa yollarda doğurcan ayyy geliyorrrrr

ee napcan peki ?
planı kurdum :)
ayrıntılıya gittiğim doktor heyet raporu veririm demişti .
ayın 9 unda ona gitcem 2 hafta sonra ,şeker yüklememi yaptırır heyet raporumu alırım ,ondan sonraki kontrolde de asıl kendi doktorumun hastanesine giderim ordaki doktorlardan birine diyorum .hem o hastane evime çok yakın hem orda doğurdum hastaneye güveniyorum ,zaten bu heyet raporu verecek hastaneyle o hastane aynı hastane de şubeleri farklı ,yine ordan kopmamış olucam yani ,fiyatı da uygun ..
en mantıklı çare bu .
bu arada geçen sağlık ocağına gittim ,aile hekiminden bikaç isim aldım bakıcı konusunda ,haftasonu arayıp konuşucam bakalım ,bi tanesini methetti , kadının kızı da bizim sitede oturuyormuş ,bakalım neler olacak .

İnşallah canım işlerini halledersin ,
bakıcı da çok önemli senın için , heyet raporunu 32. haftaya kadar mı alıcaksın ?

İnşallah canım işlerini halledersin ,
bakıcı da çok önemli senın için , heyet raporunu 32. haftaya kadar mı alıcaksın ?

canım 1 ay heyet raporu alsam peşine yıllık izin alırım 32ye gelirim inş. ondan sonra da yarım gün giderim işe diyorum ama bakalım ..
bakıcı da önemli tabi ama nasılsa yanında ben olacağım o yüzden kasmıyorum çok .

Slm millet topik güzel olmus. Tlfdan çok beceremiyorum ama olan biten anlatayım eşimle düzelttik çok şükür adam hakikaten korkmuş kaybetmekten ve kendinde iyileştirme hareketi başlatmış. Öyle olunca sorun da kalmadı zaten ben idare ediyordum şimdi o da azıcık beni idare ediyor harika bir tatil yaptık hem bilimsel hem keyif dolu balayından güzeldi otelin en dikkat çekenleri biZdik hem oğlanın gürültüsü ve hareketinden hem de akademik camiada bebekli ve hamile kimse olmamasından. Şimdi bursaya geri döndük babam da geldi. Maaile buradayız yani. Pazar babamız gidiyor pzt dede. Bugün de devlete gittim minnak i merak edip haftayı yakalamış 25 hafta 630 gr. Onu da gördük yalnız havuzdan dolayı akıntı için 2 günlük tedavi verdi. Yarın da iznik gölüne pikniğe gidiyoruz. Sağlıcakla kalın

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mrb kızlar benimde sata göre doum ekimin 3 ama doktorum bebişin gelişiminden dolayı eylülün 20 gibi olur diyor.İnş eylülde dogar :)

Günaydın kızlar, herkese hayırlı kandiller. Dün detaylı ultrasona gittim. Önce kendi doktorumda randevum vardı, bebeğim büyümüş cok güzel kilo almış ve hersey gayet normal dedi. 2 saat sonra doktorumun yönlendirdiği bir görüntülü e merkezinde detaylı ultrasona girdim. Basta hersey güzelden doktor kalbini cok inceleyince bir sorunlu var diye sordum, bu arada okadar suratsiz bir doktorda ki biz sormadan hiçbirşeyi söylemedi, cok tuzlu yiyorsun dedi bebeğe giden kan akısı yavaş bu nedenle ebebegin normal tarihinden 6 gün geriden geliyor dedi. Bende asırı tuz tuketmedgimi hatta ve hatta özellikle tuzlu yenemek icin dikkat ettigimi söyledim. Dalga gecermiş gibi burası ekranı göstererek öyle demiyor dedi. Neyse kalbi baya inceledikten sonra resmini falan çelti bu arada cinsiyeti kız dedi. Ama moralim okadar bozuldu ki onu o an duymadım bile. İşlem bitti doktor yine cok tuz tüketiyorsun bebeğinin gelişimi geriden geliyor ilerleyen dönemlerde ciddi kilo kaybına neden olur hatta ve hatta akciğerleri gelişmez ben ısrarla cok tuz tuketmedgimi söylüyorum hala eşimde yanımda o da aynı şeyi söyledi. Sonra dondu sigaramı iciyorsun dedi, yok dicektim sırf sigara değil sigarada var alkolde var ne arasan var. Sonrada diyorki bebeğin geriden gelme sebebi ama geç döllenmede olabilir. Anlayacağınız doktoru boğamdan çıktığıma hala hayret ediyorum. Pzts raporu doktoruma göstereceğim. İnşallah kötü bişey yoktur. Moral sıfır dünden beri.

Mrb kızlar benimde sata göre doum ekimin 3 ama doktorum bebişin gelişiminden dolayı eylülün 20 gibi olur diyor.İnş eylülde dogar :)
hoş geldin ,hayırlısıyla doğsun inş
hoş geldin canım ,aranızın düzelmesine çok sevindim ,inş. daha da iyiye gider durumlar ,bazen ipler kopma noktasına gelse de kopartmamak lazım ,yavrularımız var ucunda ,RABBİM kimsenin tadını bozmasın.
bu arada maşallah iyi geziyorsun hee :)) gez gez ne güzel ,fırsat olsa da biz de gezsek ..

günaydın hoş geldin hayırlı kandiller.
hiç canını sıkma ,belli ki detaylıya bakanın kafa bozukmuş o gün ,sizden çıkarmaya çalışmış ..
geç döllenmeddendir bence bu durum .
detaylıdaki doktorun söylediklerini kendi doktoruna sordun mu ? o ne dedi ?
ben sanmıyorum dediklerinin doğru olduğunu ,doğru bile olsa en fazla bebişin kilosu biraz daha az olur hepsi bu .hiç takma kafana.
benim oğlanda göbek kordonundaki damarlardan biri eksikti ,ayrıntılıda çıkmıştı.
besin daha az gitmesine yol açabiliyormuş ,nette okudum anacım neler neler çıkıyordu ama çok şükür oğlum buna rağmen hep 10 gün önde gitti kilo ve boy olarak ,doğduğunda da haftasına göre 1 hafta ileriydi boyu kilosu ..
o yüzden hiç takılma böyle şeylere ..inş. iyidir ..

herkese günaydınnn.

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee,

Hafta sonu deprem durumundan sonra ertesi gün heriey normale dönmüştü ama çok fena bir şekilde hissedildi İstanbulda heleki deniz kenarında olan yerlerde ben bına yıkılıcaz ve ölücez zannettim ..
Allah hepimizi esirgesin afetin her türlüsü çok kötü düşünmesi bile kötü ,

Onun dışında ben iyiyim dün gece göbeğimin sağında batma ile uyandım , kıpırdamadan bekledim 1 dk sonra geçti ama ara ara oluyor sizce sebebi genişleme midir nedir ?

günaydın canım ,çok geçmiş olsun yaa ,demek o kadar hissedildi ,RABBİM bir daha yaşatmasın ..
hemen çık sen öyle durumda binadan .. sakin olmaya çalış bir de ..
canım batma olur arada ,yorulursan ,stres yaparsan filan ,deprem germiştir seni ,dinlen bi kaç gün geçer merak etme .
bi de bazen bebeğin pozisyonundan da oluyor ,atıyorum bebek kafayı oraya dayıyor ,ordaki kaslar etkilenip batma yapabiliyor ..
geçen bende de oldu ,kanama olmadıkça o gidip gelen ağrıları önemseme ,bi de uzun sürmedikçe ,yani atıyorum 1 hafta o ağrı gitmezse o zaman doktora görünürsün..
rahim genişledikçe batma ,ağrı hissedebilirsin..
ay gece düşüyordum yataktan az kalsın biliyor musun ..
bu gece 5 kere kalktım toplamda ,alışkınım ama tam dalıcam biri ağlıyor .
o sersemlikle en son yatağa yatarken yatağın kıyısına yatmışım sola döneyim derken az kalsın yere kapanlanıyordum ,son anda farkettim .
bismillahirrahmanirrahiiiimmm diye sıçradım ,kocam da kalktı benimle ,o benden telaşlı ,ne oldu ne oldu diyor garibim şaşkın şaşkın .
gece gece güldürdü beni :) dedim karın elden gidiyor yetiş

Ayy dikkat et sersemlemişsindir yat kalk yat kalk

Özel mseaj kutun dolumesaj atamadım sana ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…